Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

ARKADASLAR FAKE FALAN DEGIL ESIM POLIS ZATEN ANLATABILIYOR MUYUM??​

O kadar yogun o kadar telefonla konusuyor falan filan normal bir polis mi bu kadar yogun oluyor? Tamam olur ama öyle anlattığınız gibi olmaz. Surekli telefon bilmem ne. Dalga mi geciyorsunuz Allah askina bizimle?

ARKADASLAR FAKE FALAN DEGIL ESIM POLIS ZATEN ANLATABILIYOR MUYUM??​
Eşinizin polis olması devletin sizi eşinizden korumayacağı anlamına gelmiyor

BANA YEMEYIN YAZANLAR FAKE YAZANLAR. SIZE HIC BIRŞEY SÖYLEMEK ISTEMIYORUM. INANMAYAN YAZMASİN BANA BEN BURADAYİM SIZDEN YARDİM ISTIYORUM. SITE SAHIBI ISTERSE BANA TELEFONUMDAN ULASİR BEN İSPATİMİ YAPARİM

ayrılacak yürekliliği göster bari. sevgi falan değil korkuyorsun sen sığınak o senin için.

BANA YEMEYIN YAZANLAR FAKE YAZANLAR. SIZE HIC BIRŞEY SÖYLEMEK ISTEMIYORUM. INANMAYAN YAZMASİN BANA BEN BURADAYİM SIZDEN YARDİM ISTIYORUM. SITE SAHIBI ISTERSE BANA TELEFONUMDAN ULASİR BEN İSPATİMİ YAPARİM​

Büyük harfle yazma yasak. Biz bilmiyoruz ne yapacaginizi. Madem aileniz yaninizda gidin ailenizin yanina... Adam tabiki dna testi iater çünkü bir kere güven gittimi her seyden suphe duyar insan...

Bakın kızlar bayanlar, esim polis. Biz bir ilçede yasıyoruz. Dogudayiz. Polise gitmem demek esimin is arkadaşlarına gitmem demek. Esimi tanıyan cok kişi var. Buradada sinirdaki olaylardan dolayı esim cok yogun olarak çalışıyor. Daha nasıl açık yazayım ifşa edersem zaten ailesinden biri okusa yine biterim ben ya

Valla başıma bişey gelmiycekse eşinde de kabahat var bence. Tamam arkadaşım sen kabahatlisin bu su götürmez ama eşinde de yanlışlıklar var. Madem evlendi kocalık yapmak, ilgi göstermek zorunda tabi başına silah dayayıp evlenmek zorunda bırakmadıysan.tabi ilgi göstermedi diye bu yaptıkların doğru demiyorum evet yanlış ama eşinde de yanlışlar var.Tövbe istiğfar et derim.Bak sana ne diycem eşini tanımıyorum, nasıl bir insan bilmiyorum ama eşin iki şekilde tepki vericektir.

1- Adam sana aşık değilmiş seni şutlar yani boşar pek umrunda olmaz.bu durumda eskiye döndüremezsin...ya da şutlamasa çocukların hatrına devam ettirse diycem bu durumda yine umrunda olmazsın eskiden saygısı varsa o da bitmiştir saygısız devam edersiniz.

2- Adam aşık olur. valla bak olmaz deme boynuz yedikten sonra karısına köpek gibi aşık olan adam çok duydum.tabi bu senin tutumuna da bağlı dik durursan, kimseler duymazsa...Galiba adamlar aaa benim hanım çok revaçtamı diye düşünüyorlar bilmiyorum ama çok duydum böyle.

Sen tövbe et derim ben..

BANA YEMEYIN YAZANLAR FAKE YAZANLAR. SIZE HIC BIRŞEY SÖYLEMEK ISTEMIYORUM. INANMAYAN YAZMASİN BANA BEN BURADAYİM SIZDEN YARDİM ISTIYORUM. SITE SAHIBI ISTERSE BANA TELEFONUMDAN ULASİR BEN İSPATİMİ YAPARİM​
Celiskili konusuyorsunuz,
Madem caniniz güvende degil alin cocuklarinizi polise gidin sizi bir siginma evine yerlestirsinler
Hala ne sevgisini kazanmaktan bahsediyorsunuz??
Hatalarin bedeli vardir siz de bu bedeli suan ki rahat hayatinizdan vedalasarak vericeksiniz.
Hem öldürmeye karar alirlar diye korkuyorum diyorsun hem de adama yapismaktan vazgecmiyorsun???

Bakın kızlar bayanlar, esim polis. Biz bir ilçede yasıyoruz. Dogudayiz. Polise gitmem demek esimin is arkadaşlarına gitmem demek. Esimi tanıyan cok kişi var. Buradada sinirdaki olaylardan dolayı esim cok yogun olarak çalışıyor. Daha nasıl açık yazayım ifşa edersem zaten ailesinden biri okusa yine biterim ben ya​

Peki çocukluk askinla ne tesadüf ki dogunun bir ilinde komsu cikmissiniz Allah Allah!!!

Çok acımasız bayanlarımız var maalesef .. Ben kınamıyorum çünkü insanız Başımıza ne gelecek bilemeyiz Bence sizin macera aramanızın tek nedeni kocanızın ilgisizliği eğer ki Kocanız sizinle ilgilenseydi sevseydi kesinlikle bunu yapmazsınız bence eşinizdede suç var .. Olan olmuş artık ama eskisi gibi olamazsınız Yuvanız bozulmasa bile Kocanız sizi yine sevmiyecek yine ilgilenmeyecek sizde yine değişmeyeceksiniz o Yüzden bence en az hasarla nasıl ayrılırız diye düşünmeye bakın .

Bakın kızlar bayanlar, esim polis. Biz bir ilçede yasıyoruz. Dogudayiz. Polise gitmem demek esimin is arkadaşlarına gitmem demek. Esimi tanıyan cok kişi var. Buradada sinirdaki olaylardan dolayı esim cok yogun olarak çalışıyor. Daha nasıl açık yazayım ifşa edersem zaten ailesinden biri okusa yine biterim ben ya​

Yaptığın çok çok büyük bir yanlış ve günah evet ama hesabını sormak bize düşmez Allah affetsin ne diyim kınayamam..ama bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olamaz bence eşini beklemeden biraz sen gururlu ol ve boşan..çünkü eminim bunu sürekli yüzüne vuracaktır haklı olarak eşin..Ayrıca affetse bile asla bu evlilikten hayır bekleme eşinden helallik iste ve sorun çıkartmadan adama boşan..sonrada çocuklarını büyüt bida evlenirsin başkasiyla evlenmezsin o sana kalmış..hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
BANA YEMEYIN YAZANLAR FAKE YAZANLAR. SIZE HIC BIRŞEY SÖYLEMEK ISTEMIYORUM. INANMAYAN YAZMASİN BANA BEN BURADAYİM SIZDEN YARDİM ISTIYORUM. SITE SAHIBI ISTERSE BANA TELEFONUMDAN ULASİR BEN İSPATİMİ YAPARİM
Yaptığın yanlışın arkasında dur ve boşan mesleğin varmış birikimin varmış, eşin seni sevmiyormuş bu evliliği devam ettirmek için bir nedenin yok

konu fakemı bılmıyorum ama 64 kullanıcı 54 zıyaretcı okuyor ınsallah bukadar ınsanla dalga gecmıyorsundur.... ben cocuların ıcınde korkuyorum esın onların kendınden olmadıgından supelenıyordur allah gostermesın bı cınnet gecırsse allah korusun yazık gunah ya valla adamada yazık ınsallah bosanır sızden baska bırsey yapmaya kalkmaz....

Hiç de iğrenmedim sizden.
İnsan beklediği ilgiyi göremezse aldatır. Adam size sevgi göstermemiş.
Tabi ki suçlusunuz. İyi yaptınız demiyorum. Ama tek suç sizde değil. Bunu o da fark etmek zorunda.

Peki çocukluk askinla ne tesadüf ki dogunun bir ilinde komsu cikmissiniz Allah Allah!!!​
Arkadasım buraliyiz ya Burali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…