- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi kalb-i mecruh
-
Bu ateş basmasının lahusalıkla alakalı olduğunu biliyorum ben sezeryanla alakası yok benceArkadaşın konusunu saptırmayayım, etiketlemişsiniz diye yazıyorum. O kişinin hemşire olduğuna ben de inanmıyorum. Hiç bir sağlık personeli kişiye göre değişen riskler ya da komplikasyonlarla ilgili ille de yaşayacaksın diye kesin konuşmaz zaten. İhtimalleri, riskleri sıralar, "ille de olacak" diyemez. Yok 10-15 gün sonra ateş basacakmış da bilmem ne... Kendi yaşadığı her şeyi alakalı alakasız sezaryene bağlamış. Bir kere o ateş basması, ameliyattan bağımsız olarak süt kanallarının tıkalı kalmasından dolayı da olabiliyor.
Bu yorumcuya verilen cevaplara katılıyorum.
Oluyo canım öyle ben 2 hafta boyleydim hatta bebeğimi beşiğinden 2.hafta ancak alabildim kendi başımaYa kızlar soylermisiniz sezaryan dan sonra yatıp kalkarken nasıl yaptiniz otura bildiniz mi benim 3.günüm yardımsiz yatamiyorum kalkamiyorum kalkarkende inanılmaz canım yaniyaniyor yururken de öyle
Yatıp kalması işkence oldu sürekli ayakta dolaşıyorum bu sefer tüm sirtim agrıyo offf çok zor
Bi tane kilot seklinde olan hasta bezinden almistim ilk gun onu kullandim sonrasinda ped yetti canim bana..Kizlar sezeryanla dogum yapanlar bi sorum olacak sezeryandan sonra hasta bezi mo kullandiniz ped yeterli oluyot mu normal dogumda hangisi kullanislo sezeryanda hangidi cantami hazrladim bu kaldi sadece
Sezeryan olmustum ben. Hasta bezi canim. İki uc hasta bezinden sonra pede gecmistim.Kizlar sezeryanla dogum yapanlar bi sorum olacak sezeryandan sonra hasta bezi mo kullandiniz ped yeterli oluyot mu normal dogumda hangisi kullanislo sezeryanda hangidi cantami hazrladim bu kaldi sadece
Mrhb kk hatunları
Sezaryan ile doğum yapcam fakat bazı tereddütlerim var
1. Amileyat sonrasi sancı çok oluyor mu
Kaç gün sürüyor
2. Kaç gün yattiniz ( hastane + evde )
3. Kalıcı bel baş ağrısı yada başka bir rahatsızlığınız oldu mu
4. Hangi anestezi şekli uygulandı
5. Tavsiyeleriniz neler
6. Tüplerini bağlatip hamile kalan var mı
Cevaplandırır beni aydınlatırsaniz sevinirim
Kizlar sezeryanla dogum yapanlar bi sorum olacak sezeryandan sonra hasta bezi mo kullandiniz ped yeterli oluyot mu normal dogumda hangisi kullanislo sezeryanda hangidi cantami hazrladim bu kaldi sadece
Canım ben e bebek mağazalarında satılan kilot şeklindeki bezler var depend sanırım çok memnun kaldım yiğenimde kullandı oda aynı şekilde memnun tavsiye ederimKizlar sezeryanla dogum yapanlar bi sorum olacak sezeryandan sonra hasta bezi mo kullandiniz ped yeterli oluyot mu normal dogumda hangisi kullanislo sezeryanda hangidi cantami hazrladim bu kaldi sadece
Bende 18 ocakda sezeryan oldumMrhb kk hatunları
Kaç gün sürüyor
5. Tavsiyeleriniz neler
Mrhb kk hatunları
Kaç gün sürüyor
5. Tavsiyeleriniz neler
Ameliyat sonrasi agri kesici aldigim icin cok sancim olmadi ama agri kesicilerin etkisi bitince epey yokladiMrhb kk hatunları
Kaç gün sürüyor
5. Tavsiyeleriniz neler
Epidurel icin hastanemiz ilave ucret aliyordu. Spinal icin almiyorlardi. Farkini sordugumda epidurel daha uzun surecek ameliyatlarda yapiyoruz ama sezeryan gibi kisa operasyonlar icin spinal yeterli dedilerSpinalle epidural farku nedir kizlar ya ? Epidural sezeryana ektra 500 vericem olursa spinali sormayi unutmusum :)
doğumunuzu nerde yaptınız acabaAsla dayanılmayacak bi acı yaşamadım. Hatta ilk günün gecesi bebeğimin altını ben değiştirdim. 3 gün hastanede kaldım. Ameliyattan 3 saat sonra ayağa kalktım. Çok mutluydum bunun ne kadar etkisi var bilmiyorum ama bir an önce toparlanıp ayağa kalkmak bebeğimle ilgilenmek istedim.
Mrhb kk hatunları
Kaç gün sürüyor
- Kaç gün yattiniz ( hastane + evde )
- Kalıcı bel baş ağrısı yada başka bir rahatsızlığınız oldu mu
- Hangi anestezi şekli uygulandı
- Tavsiyeleriniz neler
- Tüplerini bağlatip hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?