- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi kalb-i mecruh
-
yenı dogum yapan bı kadının atesı cıkabılır evet benımde cıktı ama o sezeryan oldugum ıcın degılBak ben ankara. Ozel bir hastanede kadn dogum da calisan bir hemseriyim. Ve ben tercubeliyim daha fazlasini anlatmayom istersen ben dogum yaptigimda bana doktorum dedi ki eve gittigin atesin cikabilir gel seron takilir dedi ve beni arkadaimda benden 1 ay sonra sezeryanla dogum yapti beni aradi hemen hastaye gelmesi sagladim yani ben bir hemsire olaraktan dogum yapan kadinlari cok. Iyi biliyorum
Evde sanxin oluck bende sezaryanla dogudm sancin tuvalete cikamiyacagin icin delice sancin olucak bol bol kayisi ye bana dua edersin cnm 5 tane kuru kayisi ye 15 dk sonra tuvalete giceksin sancin yok olucak bide 10 vya 15 gun sonra gece sana usu.e ve ates gelicek hemen hastaneye git hayatin teylikeye girmesin
Hemşirelik belgesi? Diploma demek istiyorsunuz sanırım..buyrun bekliyoruz..Ya siz sacmaliyosunuz ben bu yazdigimi konu sahibine yazmistim. Geti kimseye degill neyse sizz bu cokk bilmislikle hic bisey olmaz bu lafim bana cevap yazanlara istetseniz hemsirelik belgemi cekip gonderiyim sizi allaha. Havele ediyorum giybet yaparak kul hakkina giriyosunnuz
sübhaneke dinimiz amin.Ya siz sacmaliyosunuz ben bu yazdigimi konu sahibine yazmistim. Geti kimseye degill neyse sizz bu cokk bilmislikle hic bisey olmaz bu lafim bana cevap yazanlara istetseniz hemsirelik belgemi cekip gonderiyim sizi allaha. Havele ediyorum giybet yaparak kul hakkina giriyosunnuz
hobaaaYa siz biyosunuzda ne bok oluyonuz acaba cokk merak ettim siktir gidin
ay nie takmışım dersin sonra ben de olmadan önce takmıştımAh inşallah, kafayı taktim buna.
2.sezeryanda gene aynı yerden mi kesi atılıyor ben de bunu merak ediyorum,sanırım o sebepten en az 2 sene koyun araya diyorlar
Doğumum yakin her gün onlarca şey okuyorum arastiriyorum karar vermeye en doğrusunu en sagliklisini seçmeye çalışıyorum..ama burayı okuyan bilgisiz cahil biri de olabilir.soylediklerinizi ciddiye alabilir korkabilir hatta gebelik psikolojisiyle bunalıma bile girebilir..saçma sapan şeyler yazıp kul hakkına girmeden önce tekrar tekrar düşünün bence..
bu arkadaş korkutmasın bazılarını.. delıce bı sancı olmayacakEvde sanxin oluck bende sezaryanla dogudm sancin tuvalete cikamiyacagin icin delice sancin olucak bol bol kayisi ye bana dua edersin cnm 5 tane kuru kayisi ye 15 dk sonra tuvalete giceksin sancin yok olucak bide 10 vya 15 gun sonra gece sana usu.e ve ates gelicek hemen hastaneye git hayatin teylikeye girmesin
Es kaza bi diploma almışsan bile,bana denk gelme hastanede nolur...gencim dahaYa siz sacmaliyosunuz ben bu yazdigimi konu sahibine yazmistim. Geti kimseye degill neyse sizz bu cokk bilmislikle hic bisey olmaz bu lafim bana cevap yazanlara istetseniz hemsirelik belgemi cekip gonderiyim sizi allaha. Havele ediyorum giybet yaparak kul hakkina giriyosunnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?