Doğuma Hazırlık Sezaryan ile doğum yapanlar lütfen bana yardımcı olun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Birincisi hemşire olan hastanede çalışan adam bize değil hastanede doktora olacağı ameliyatı sorar,ikincisi ev hanımı yazmışsın buraya, insan sanal diyip atacaksa bile ev hanımı diye atmaz,ev hanımı doktor yazabilir ama bir hemşire ev hanımı yazmaz buraya,sanalda olsa insan egosu değişmez çünkü

yenı dogum yapan bı kadının atesı cıkabılır evet benımde cıktı ama o sezeryan oldugum ıcın degıl
gogsum sut doldugu ıcın
kadın dogum hemsıresı asla bu sekılde bılgı vermez yeme bızı

genel anestezi oldum 1,30 ameliyata lındım 4,30 da tamamen ayılmıştım

hiç ne ağrım oldu nede sancım ,

dogum anında bartolin kistim vardı onu aldırdım onun ağrıs beni daha çok agırttı,

sana tavsiyem kesinlikle şu, dogumdan önce ben salatalık yedim çünkü biraz zor gaz çıkartırım rahat çıksın diye dogum yaptıgım gece gazımı çıkardım tam 12-13 saat sonra rahatlamıştım , ikinciyi rabbim nasip ederse gene aynı şekilde dogum yaparım çünkü epidural sezeryanın yan etkisi biraz fazla oluyor
hayırlı olsun canım şimdiden

Şu ifade tıp personeli ifadesi değil

Ya siz sacmaliyosunuz ben bu yazdigimi konu sahibine yazmistim. Geti kimseye degill neyse sizz bu cokk bilmislikle hic bisey olmaz bu lafim bana cevap yazanlara istetseniz hemsirelik belgemi cekip gonderiyim sizi allaha. Havele ediyorum giybet yaparak kul hakkina giriyosunnuz

Hemşirelik belgesi? Diploma demek istiyorsunuz sanırım..buyrun bekliyoruz..

iyi de bütün buna ne gerek var ki arkadaşım? yanlış bilgi veriyorsun, yanlış yönlendiriyorsun.. ne zamandan beri ilkokul mezunları hemşire olabiliyor? hadi onu öylesine yazdın diyelim Allah aşkına bir yazımına bak, bir iddia ettiğin mesleğe bak.. diplomaya belge diyorsun, her şeyi geçtim saçma bilgilerle insanları korkutmanın anlamı yok ki..

edit: sevde_ sen el at canım buraya :)

sübhaneke dinimiz amin.

Doğumum yakin her gün onlarca şey okuyorum arastiriyorum karar vermeye en doğrusunu en sagliklisini seçmeye çalışıyorum..ama burayı okuyan bilgisiz cahil biri de olabilir.soylediklerinizi ciddiye alabilir korkabilir hatta gebelik psikolojisiyle bunalıma bile girebilir..saçma sapan şeyler yazıp kul hakkına girmeden önce tekrar tekrar düşünün bence..

Canım hiç korkma, bebek elbet çıkacak, genel lokal normal illa ki çıkacak yani, bazı şeyler sana bağlı da değil,ben harıl harıl spinal.epidural araştırıyodum acaba hangisine karar versem diyodum, doktor 18 nisana sezeryan günü verdi 14unde gel detaylı konuşalım dedi, ama gel gör ki 10 nisanda benim kanamam başladı yemek falan da yemistim, acil sezeryana girdim açılmam vardı, yemek yediğim için spinal uygunmuş onu yaptılar onca araştırma kuşku karmaşa oğlumun kendi istediği gün gelmesiyle son buldu

Sakin ol bolca hamilelik halini resimle, kitap oku müzik dinle

bu arkadaş korkutmasın bazılarını.. delıce bı sancı olmayacak
kayısı kompostosu ve meyve suyunu bolca için, hemen işe yaramayacak tabii kii..ama sonrası rahat olacak sizin için.
ev kısmına gırmıyorum bıle, agrı kesıcı bıle almayı unuttum evde düşünün hanımlar.
tabı bu kişiden kişiye göre de degısır, ama önemlı olan hastanekı o 2 gün
o sürecte de agrı kesıcıler yardımcı oluyor.

o üşüme ve ateş bize nıye gelmedı
korkutmayın insanları.. dogumun hiçbir şekli kolay degıl
agrısız olmayacak elbet
ama öyle dayanılmayacak sekılde degıl..

bu arada ben dogurduysam herkes dogurur..

Es kaza bi diploma almışsan bile,bana denk gelme hastanede nolur...gencim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…