Sezaryan mı normal dogum mu ?

Ilk günü hastanede bebeğin altını siz mi aldınız ben almadım valla ailem aldı yürümeyi bile zor yapıyor insan ilk gün altını nasıl alalım bebeğin kucağıma bile annemler vermişti kalkıp bebeğimi alamamistim
İlk gün bacaklarımdaki uyuşukluk geçince yaklasik 5 saat sonrası falan kendim aldım hic ağrım olmadı demiyorum zaten dayanilmayacak kadar değildi ve kısa süreliydi

İlk gün bacaklarımdaki uyuşukluk geçince yaklasik 5 saat sonrası falan kendim aldım hic ağrım olmadı demiyorum zaten dayanilmayacak kadar değildi ve kısa süreliydi
Maşallah benim bi tanıdıkta aynen sizin gibiydi hatta kendi kalkti ilk yurumeye bebegini kendi tasidi hastaneden ckarken umarm sizler gibi oluruz😐

Benim gebeliğimin son ayı.
İlk baştan beri sezaryen istiyorum.
Bakalım nasıl olacak.. Hayırlısı 🫣

Ikinci doğumlarım daha kolay gercekleştigi söyleniyor, ikincide dikisinizin olmamasinin sebebi bu muydu acaba? Yoksa dogurdunuz bebeklerin arasindaki kilo farkindan dolayı mıydı? Doktorunuz konuyla ilgili bir sey soylemis miydi?
Evet ikinci doğumum çok daha çabuk ve kolay oldu çok şükür. Kilo farkından olduğunu sanmıyorum çünkü ikinci bebeğim 4 Kilo 190 grm doğdu ilk bebeğimden 1 kilo daha fazlaydı kilosu. Ama benim ilk doğumumda çok zor değildi. Kişiden kişiden kişiye fark ediyor galiba. Doktor bişey demedi bu konu hakkında. Kontrol için Devlet hastanesine gidiyordum, gittiğim hastane bazı sebeplerden doğumları kabul etmiyordu. Doğuma başka hastaneye gittim ve iri bebek olduğunu da bilmiyorduk. Yani herşey çok karıştı o ara. Ordaki doktorlarda bişey demedi. Ama şöyle söyliyim 3yaşında bi oğlum vardı ve eşim uzaktaydı. Yanım da kimse yoktu. Bütün ev işleri alışveriş ve oğlumun sorumluluğu tamamen bendeydi doğum yaptığım güne kadar. Hiç oturmuyordum desem yalan olmaz. Belki bundan kaynaklıdır.

Peki mesela bilenler yardımcı olabilir mi ? Normal doğum İçin hiçbir engelim olmamasına rağmen kendi tercihimle sezaryen seçemiyor muyum ? Bana eşim öyle dedi.Normal için uygunsan durduk yere sezaryen seçemiyorsun diyor bana ama ben doğum acısından çok korkuyorum.Fobi derecesinde Sezaryen yapamıyor muyum ? Kendi tercihim olarak.Ankara’da yaşıyorum.

Benim gebeliğimin son ayı.
İlk baştan beri sezaryen istiyorum.
Bakalım nasıl olacak.. Hayırlısı 🫣
Kendi tercihinizle olabilir değil mi sezaryen ? Nasıl işliyor peki sistem ? istemiyorsak da illaki normal doğum mu olacak :( Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸

Kendi tercihinizle olabilir değil mi sezaryen ? Nasıl işliyor peki sistem ? istemiyorsak da illaki normal doğum mu olacak :KK43: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸

Ben özel hastaneye gidiyorum. O yüzden en başından böyle istediğimi söyledim, hemen tamam dedi doktor.
Devlet hastaneleri isteğe bağlı yapmıyor maalesef.

Ben özel hastaneye gidiyorum. O yüzden en başından böyle istediğimi söyledim, hemen tamam dedi doktor.
Devlet hastaneleri isteğe bağlı yapmıyor maalesef.
Ben ankaradayım bende özelde isterim galiba.Daha işin çok başındayım ama maliyetlidir tabiki

Peki mesela bilenler yardımcı olabilir mi ? Normal doğum İçin hiçbir engelim olmamasına rağmen kendi tercihimle sezaryen seçemiyor muyum ? Bana eşim öyle dedi.Normal için uygunsan durduk yere sezaryen seçemiyorsun diyor bana ama ben doğum acısından çok korkuyorum.Fobi derecesinde Sezaryen yapamıyor muyum ? Kendi tercihim olarak.Ankara’da yaşıyorum.
Dogumu özelde yapacaksanız seçebiliyorsunuz tabi ki. Devleti bilmiyorum.

Sezaryen sonrası vücut bozulması kalan göbekten kimse bahsetmiyor ama genital estetikle düzeltme mevcut. Sezaryen sonrası göbeği giden hanımlar var mı beni de en cok korkutan konu göbek açıkcası 😕

Sezaryen sonrası vücut bozulması kalan göbekten kimse bahsetmiyor ama genital estetikle düzeltme mevcut. Sezaryen sonrası göbeği giden hanımlar var mı beni de en cok korkutan konu göbek açıkcası 😕
Korse takılırsa eski haline dönüyor sanirim yani benim ablam öyle yaptı
bende takacagm insallah korse cok onemli bence

Back
X