Sezaryen Doğumla Bebeğini Kaybedip, Tekrar Bebek Sahibi Olanlar

Kaşar peyniri her gün yiyiyorum zaten. İnşallah işe yarar bunlar. Gerçi şuan her şey yolunda ama ne olur ne olmaz. Erken alınmak zorunda kalacak diye ödüm kopuyor...
zamanında sağlıkla,uzun ömürlü evlatlarımıza kavuşalım inşallah. 36-37 arası alınıcak benim sanırım ki. o da normal heralde artık . tabi inşallah bi sıkıntı olmazsa.

Kaşar peyniri her gün yiyiyorum zaten. İnşallah işe yarar bunlar. Gerçi şuan her şey yolunda ama ne olur ne olmaz. Erken alınmak zorunda kalacak diye ödüm kopuyor...
bende kaybettiğim oğlumdaa hep yemiştim. kilolu olsun biraz diye. hergün muz, kaşar peyniri yiyordum. 3300 gibi doğmuştu sanırım ama nasip olması işte.. ömrü varsa 2 kg da doğsa sorun olmuyo be canım. en iyi bizler biliriz bunu .

zamanında sağlıkla,uzun ömürlü evlatlarımıza kavuşalım inşallah. 36-37 arası alınıcak benim sanırım ki. o da normal heralde artık . tabi inşallah bi sıkıntı olmazsa.

Aynen canım her şey yolunda giderse bizimki de o zaman alınacak ama problem olursa erkenden alacak. Protein kaçağından korkuyoruz. Protein tespit edilip edilmez alırım bebeği diyor. 1 kg olsun yeter diyor. Bebeğin kilosu o yüzden bizde çok önemli canım. Preeklampsi geçirirsem diye korkuyorum

B BlackandBlack maşallah size canim bu ogluslar çok güçlü bence :) biz de iyiyiz diyeyim iyi olsun bu ara hep serum hep ilaç moralim çok bozuk beslenmeye o kadar da dikkat ediyorum ama bağışıklık çok zayıflamış Minigim inatla tutunuyo hayata 32 haftalik olduk öyle çok killolu bi bebek olmucak belli ama sağlıkla bi dogsa yeter bana bu ara çok tuhaf psikolojim doğum yaklaştıkça tedirginlik başladı

Canım topla kendini lütfen. Sen güçlü olacaksın ki bebeğin de güçlü olsun. Biliyorum çok zor ama bebeğin için iyi olmaya çalış. Allah'ın izniyle hepimiz alacağız kucaklarımıza yavrularımızı. Kötü düşünmeyelim, her şey çok güzel olacak inşallah...
Dediğimiz yiyecekleri tüketmeye çalış, ufaklık kilo alsın annesi. Ne kadar kilolu olursa erken doğum olsa da kuveze girme olasılığı azalır biliyorsun...

hayırdır canım. niçin serum takılıyor. maşallah 32 olmuşsunuz. bi 3 hafta daha dayansanız yeter sanırımm.

54 le hamile kaldım şu an 59 um ama hatasıyla uyumlu bebeğin kilosu şimdiye kadar gerilik olmadı çok şükür 10 gün sonra falan bakalım kontrolde ogrencez ne kadar oldu

hayırdır canım. niçin serum takılıyor. maşallah 32 olmuşsunuz. bi 3 hafta daha dayansanız yeter sanırımm.

Çok çabuk hastalaniyorum canım yaa hemen enfeksiyon kapiyorum ya da azıcık soğuk alsam sancilaniyorum ilkinde hiç böyle değildim bu kez çok zor geciyo vücut halsiz kaldı 6 ay arayla kalınca 38 in içinde alırız şimdilik herşey normal diyo bakalım nasip tabi bebek etkilenmez inşallah benim bu halsizligimden
Maşallah siz de nerdeyse yolu yarilamisiniz cinsiyet belli mi? :)

bende acayip halsizim. geçmesi gerekiyordu ama geçmedi. akşam eve gidip 9 da yatıyorum . işe git gel. sosyal hayatım sıfırlandı resmen. haftasonlarını da resmen evde yatarak geçiriyorum halsizlikten. cinsiyet belli ama biz bilmiyoruz:) öğrenmek istemedik şimdilik süpriz:)

54 le hamile kaldım şu an 59 um ama hatasıyla uyumlu bebeğin kilosu şimdiye kadar gerilik olmadı çok şükür 10 gün sonra falan bakalım kontrolde ogrencez ne kadar oldu
Çok şükür. Bence son haftalarda da kontrol zamanını pek bekleme canım. Hatta haftada bir git Dr.a 34.haftaya kadar. 34'te de haftada 2 gün git. Ne olacak, kovacak değil ya Dr. seni :) Hem de için rahatlamış olur. Sana iki NST örneği gönderiyorum.

Birinci NST bebeğin sağlıklı olduğunu gösteren NST. NST sonucun böyle olduğu sürece korkma. 2. NST problemli olan NST. Bu bebeğin bir an önce alınması gerektiğini gösterir. Bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim Perinatolog söylemişti bunu. Ben de herkesle paylaşıyorum...

Adam ters ters bakiyo kizzzz geçenlerde kontrolden bi hafta sonra karnım semsert çocuk toplandı diye gittim nst ye bağladı ultrasonda baktı hemen ayrılma var mi plasentada diye karnimi kontrol etti falan ama bişey yokmuş hasbunallah der gibi baktı ama sağolsun tüm paniklerimle ilgileniyo.. doktor bakiyo ya bu kağıtlara canım ben pek incelememistim hiç nst kagitlarini yine de öğrenmiş oldum çok sağol

Sağlıkla kavuşun da canım önemli değil tabi kız erkek.. Ben de aynı canım sosyal lik kalmadı ama canım da istemiyo pek kimseyle gorusmuyorum hamile olduğumu çok az kişi biliyo karnım da iyice büyüyünce zaten gurbet eldeyiz eş dost akraba da gormuyo :) bebeklerimizle gezer sosyallesiriz artık inşallah dinlenmene bak ben misafir bile kabul etmiyorum hastayım falan diye

hiç kilo almamışsınnn. bende 4 aylık hamileyim. daha hiç kilo almadım.

Ilk doğumdan sonra ne yaptım ne ettim o 5 kiloyu veremedim bide yeniden hamile kalınca eyvah dedim bunun üstüne yine 12 kilo alırsam boy da kısa.. doktorla konuşup bi beslenme düzeni hazırladım. Hiç ekmek tatlı hamur işi yemiyorum zaten canım hiç istemiyordu. Ev yoğurdu yumurta et balık meyve yulaf badem ceviz buğday bulgur mercimek hurma yiyorum.. oyle cok hareketli de degilim dikislerim sizliyo diye yatiyorum cogu zaman

Yaaa boş ver canım bakarsa baksın. İçinin rahatlamasından daha önemli değil yaaa :) Ben artık Dr.lara çok güvenmiyorum. Kendi Dr.um hariç. Arkadaşlarımın Dr.larına güvenmiyorum. Bu bilgileri bana öğreten kendi Dr.um zaten. Mecburum ona güvenmeye... Sen de kesinlikle NST kağıtlarını kontrol et ve ultrason sonuçlarını takip et bebeğin gelişimi normal mi diye. İlk gebeliğimde bunları bilmiyordum hiç. Şimdi herşeyi sizlerle paylaşmaya çalışıyorum...

hayır bunu doktorlar bilmiyorlar mıı. ben bebeğimi gece kaybettim ve o günün sabahında doktora gitmiştim. nst kötü çıkmıştı. böyle 2. si gibi işte. madem öyle neden hemen alınmadı bebeğim.. çıldıracağım. tamam kader , onun yaşayacak ömrü yokmuş ama bu da ihmal oluyor.

Kesinlikle öyle canım. İhmal kurbanı olduk bizler. Hatta şuan gittiğim Dr.a geçen kontrole gittiğimde tekrar sordum. Hocam NST'de sorun olduğunu nasıl anlarız diye, aynı şekilde anlattı yine. Sağlıklı bir bebeğin kalp atışlarında hareketlerinden dolayı inişler çıkışlar olur ve NST sonuçlarının bu şekilde olması istenir. Eğer bebeğin kalp atışları düz bir çizgi üzerinde ilerliyorsa bebek sıkıntıda demektir. Ya bir sağlık problemi vardır, beslenemiyordur vs ya da kakasını yapmıştır kakasını yemeye başlamıştır dedi. Böyle bir NST sonucunda bebek acil olarak alınması gerekir dedi.

Bu Dr.umu bu yüzden çok seviyorum. Detaylı ultrasonda Mustafamda direnç çıkmıştı, sorduğum ilk şey bebeği besleyen damarlarda direnç var mı?. Ona da bakacağız dedi ve bakmaya başladığında bak hiç bir şey yok, tertemiz dedi. Bana da gösterdi direnç olup olmadığını ekranda. Direnç olsaydı şöyle olurdu diye anlattı. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar benimle paylaşması beni rahatlatıyor ve ona olan güvenimi arttırıyor...

Biliyor musun canım benim bebeğimin bir de son 2 NST'si bu şekilde. Bebeğim tam 15 gün savaşmış benimle kalmak için... Ama olmadı, ne yapalım... Evet Dr ihmaliydi ama belki de kucağımıza aldıktan sonra kaybedecektik ya da kaybetmek kaderimizde yazılı olduğu için Rabbim bize bu Dr.ları seçtirdi...

Kızlar yaa doktor ben demeden bırakma dedi ama çok araştırdım ve coraspin bıraktım ben bugün 32 den sonra bebeğin kalbini etkiliyomus clexana devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…