- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi BlackandBlack
-
Kaşar peyniri her gün yiyiyorum zaten. İnşallah işe yarar bunlar. Gerçi şuan her şey yolunda ama ne olur ne olmaz. Erken alınmak zorunda kalacak diye ödüm kopuyor...evet muz kilo aldırıyo, bir de kaşar peyniri diye biliyorum.
zamanında sağlıkla,uzun ömürlü evlatlarımıza kavuşalım inşallah. 36-37 arası alınıcak benim sanırım ki. o da normal heralde artık . tabi inşallah bi sıkıntı olmazsa.Kaşar peyniri her gün yiyiyorum zaten. İnşallah işe yarar bunlar. Gerçi şuan her şey yolunda ama ne olur ne olmaz. Erken alınmak zorunda kalacak diye ödüm kopuyor...
bende kaybettiğim oğlumdaa hep yemiştim. kilolu olsun biraz diye. hergün muz, kaşar peyniri yiyordum. 3300 gibi doğmuştu sanırımKaşar peyniri her gün yiyiyorum zaten. İnşallah işe yarar bunlar. Gerçi şuan her şey yolunda ama ne olur ne olmaz. Erken alınmak zorunda kalacak diye ödüm kopuyor...
zamanında sağlıkla,uzun ömürlü evlatlarımıza kavuşalım inşallah. 36-37 arası alınıcak benim sanırım ki. o da normal heralde artık . tabi inşallah bi sıkıntı olmazsa.
B BlackandBlack maşallah size canim bu ogluslar çok güçlü bence :) biz de iyiyiz diyeyim iyi olsunbu ara hep serum hep ilaç moralim çok bozuk beslenmeye o kadar da dikkat ediyorum ama bağışıklık çok zayıflamış Minigim inatla tutunuyo hayata 32 haftalik olduk öyle çok killolu bi bebek olmucak belli ama sağlıkla bi dogsa yeter bana bu ara çok tuhaf psikolojim doğum yaklaştıkça tedirginlik başladı
hayırdır canım. niçin serum takılıyor. maşallah 32 olmuşsunuz. bi 3 hafta daha dayansanız yeter sanırımm.B BlackandBlack maşallah size canim bu ogluslar çok güçlü bence :) biz de iyiyiz diyeyim iyi olsunbu ara hep serum hep ilaç moralim çok bozuk beslenmeye o kadar da dikkat ediyorum ama bağışıklık çok zayıflamış Minigim inatla tutunuyo hayata 32 haftalik olduk öyle çok killolu bi bebek olmucak belli ama sağlıkla bi dogsa yeter bana bu ara çok tuhaf psikolojim doğum yaklaştıkça tedirginlik başladı
Canım topla kendini lütfen. Sen güçlü olacaksın ki bebeğin de güçlü olsun. Biliyorum çok zor ama bebeğin için iyi olmaya çalış. Allah'ın izniyle hepimiz alacağız kucaklarımıza yavrularımızı. Kötü düşünmeyelim, her şey çok güzel olacak inşallah...
Dediğimiz yiyecekleri tüketmeye çalış, ufaklık kilo alsın annesi. Ne kadar kilolu olursa erken doğum olsa da kuveze girme olasılığı azalır biliyorsun...
hayırdır canım. niçin serum takılıyor. maşallah 32 olmuşsunuz. bi 3 hafta daha dayansanız yeter sanırımm.
hiç kilo almamışsınnn. bende 4 aylık hamileyim. daha hiç kilo almadım.54 le hamile kaldım şu an 59 um ama hatasıyla uyumlu bebeğin kilosu şimdiye kadar gerilik olmadı çok şükür 10 gün sonra falan bakalım kontrolde ogrencez ne kadar oldu
bende acayip halsizim. geçmesi gerekiyordu ama geçmedi. akşam eve gidip 9 da yatıyorum . işe git gel. sosyal hayatım sıfırlandı resmen. haftasonlarını da resmen evde yatarak geçiriyorum halsizlikten. cinsiyet belli ama biz bilmiyoruz:) öğrenmek istemedik şimdilik süpriz:)Çok çabuk hastalaniyorum canım yaa hemen enfeksiyon kapiyorum ya da azıcık soğuk alsam sancilaniyorum ilkinde hiç böyle değildim bu kez çok zor geciyo vücut halsiz kaldı 6 ay arayla kalınca38 in içinde alırız şimdilik herşey normal diyo bakalım nasip tabi bebek etkilenmez inşallah benim bu halsizligimden
Maşallah siz de nerdeyse yolu yarilamisiniz cinsiyet belli mi? :)
Çok şükür. Bence son haftalarda da kontrol zamanını pek bekleme canım. Hatta haftada bir git Dr.a 34.haftaya kadar. 34'te de haftada 2 gün git. Ne olacak, kovacak değil ya Dr. seni :) Hem de için rahatlamış olur. Sana iki NST örneği gönderiyorum.54 le hamile kaldım şu an 59 um ama hatasıyla uyumlu bebeğin kilosu şimdiye kadar gerilik olmadı çok şükür 10 gün sonra falan bakalım kontrolde ogrencez ne kadar oldu
Çok şükür. Bence son haftalarda da kontrol zamanını pek bekleme canım. Hatta haftada bir git Dr.a 34.haftaya kadar. 34'te de haftada 2 gün git. Ne olacak, kovacak değil ya Dr. seni :) Hem de için rahatlamış olur. Sana iki NST örneği gönderiyorum.Eki Görüntüle 1862899 Eki Görüntüle 1862900
Birinci NST bebeğin sağlıklı olduğunu gösteren NST. NST sonucun böyle olduğu sürece korkma. 2. NST problemli olan NST. Bu bebeğin bir an önce alınması gerektiğini gösterir. Bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim Perinatolog söylemişti bunu. Ben de herkesle paylaşıyorum...
bende acayip halsizim. geçmesi gerekiyordu ama geçmedi. akşam eve gidip 9 da yatıyorum . işe git gel. sosyal hayatım sıfırlandı resmen. haftasonlarını da resmen evde yatarak geçiriyorum halsizlikten. cinsiyet belli ama biz bilmiyoruz:) öğrenmek istemedik şimdilik süpriz:)
hiç kilo almamışsınnn. bende 4 aylık hamileyim. daha hiç kilo almadım.
Adam ters ters bakiyo kizzzzgeçenlerde kontrolden bi hafta sonra karnım semsert çocuk toplandı diye gittim nst ye bağladı ultrasonda baktı hemen ayrılma var mi plasentada diye karnimi kontrol etti falan ama bişey yokmuş hasbunallah der gibi baktı ama sağolsun tüm paniklerimle ilgileniyo.. doktor bakiyo ya bu kağıtlara canım ben pek incelememistim hiç nst kagitlarini yine de öğrenmiş oldum çok sağol
hayır bunu doktorlar bilmiyorlar mıı. ben bebeğimi gece kaybettim ve o günün sabahında doktora gitmiştim. nst kötü çıkmıştı. böyle 2. si gibi işte. madem öyle neden hemen alınmadı bebeğim.. çıldıracağım. tamam kader , onun yaşayacak ömrü yokmuş ama bu da ihmal oluyor.Çok şükür. Bence son haftalarda da kontrol zamanını pek bekleme canım. Hatta haftada bir git Dr.a 34.haftaya kadar. 34'te de haftada 2 gün git. Ne olacak, kovacak değil ya Dr. seni :) Hem de için rahatlamış olur. Sana iki NST örneği gönderiyorum.Eki Görüntüle 1862899 Eki Görüntüle 1862900
Birinci NST bebeğin sağlıklı olduğunu gösteren NST. NST sonucun böyle olduğu sürece korkma. 2. NST problemli olan NST. Bu bebeğin bir an önce alınması gerektiğini gösterir. Bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim Perinatolog söylemişti bunu. Ben de herkesle paylaşıyorum...
hayır bunu doktorlar bilmiyorlar mıı. ben bebeğimi gece kaybettim ve o günün sabahında doktora gitmiştim. nst kötü çıkmıştı. böyle 2. si gibi işte. madem öyle neden hemen alınmadı bebeğim.. çıldıracağım. tamam kader , onun yaşayacak ömrü yokmuş ama bu da ihmal oluyor.
hayır bunu doktorlar bilmiyorlar mıı. ben bebeğimi gece kaybettim ve o günün sabahında doktora gitmiştim. nst kötü çıkmıştı. böyle 2. si gibi işte. madem öyle neden hemen alınmadı bebeğim.. çıldıracağım. tamam kader , onun yaşayacak ömrü yokmuş ama bu da ihmal oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?