ah o aldıklarımız varya benim herşeyim hazırdı beşiğinden biberonuna mavi mavi ne tatlı şeylerdi hepsi annemde duruyor atsam atamam göz ucuyla bile olsa bakamıyorum kimselere veremem.. çok iyi anlıyorum seni kayınvaldene ver saklasın senin evinde durmasın ama iyi tembihle kimselere de vermesin.. sen yeni bebeğine odaklan canım rabbim layık görüp vermiş üzme kendini bebeğini neolur.
valla kaynattık çok iyi geldi daha da ayrılamıyoduk da evimiz var dedik evlere dağıldık şu Bursa ya gelme fikri bana çok cazip geldi Tobegükle konuşalım da toplansak ne güzel olur:)
dün zya çetn e gititm çok iyi bi doktor çok ilgilendi tek tek sordu anlattım çok değişik geldi şaşırdı oda anlam veremedi hiç sebebsiz die ama 1 sene beklicen dedinormal doğum olsaydın 6 aydan sonra korunmayı bırak derdim ama sezeryan olduğu için 1 sene dedi çok moralim bozuldu o olması gerekeni sölüyo ama ben resmen çöktüm bi 6 ay daha nası beklerimmmmmmmm
canim annemdeler... Aklima gelmesi bile canimi acitiyor... Hele esimin aldigi ilk elbise etiketi bile üstündeydi...besigini bile pempe almistim simdi oglanda onu nasil kullanirim sat diyorlar satamamki ne yapsam bilmiyorum...inan erkek kiyafetleri almak bile istemiyorum...kucagima alsam bebegimi duygularim degisir herserde bir hayir vardir...
tatlım hiç de bekleme derim.senin başka bir bebişinde yok.ilk sezeryanındı zaten hem nereden biliyorsun ne zaman tutacak.bırak gitsin bence. Allahımımızdan hayırlsını dileyelim.....
canım ben Ankara'dayım .bütün genetik testleri yaptırdım .benim doktor regl olur olmaz korunmayı bırak dediği için biz 3 aydır korunmuyoruz ,deliler gibi de uğraşıyoruz :)doğacım, sen izmirdeydin değilmi. sen hangi testleri yaptırdın. nerede yaptırdın. şimdi korunma sürecini bıraktın mı.?ne kadar olmuştu senin olayın....
ayyy ben de herşeyi almıştım hepsini ben gelmeden götürmüşler kayınvalideme 3 hurç sadece kıyafet varmış . çok görmek istiyorum ben onları ama hayal kurmak istiyorum göstermiyorlar!bi de bütün ultrason fotolarını da saklamış eşim bitanesini dün buldum bbi tuhaf oldum içim boşaldı sankiah o aldıklarımız varya benim herşeyim hazırdı beşiğinden biberonuna mavi mavi ne tatlı şeylerdi hepsi annemde duruyor atsam atamam göz ucuyla bile olsa bakamıyorum kimselere veremem.. çok iyi anlıyorum seni kayınvaldene ver saklasın senin evinde durmasın ama iyi tembihle kimselere de vermesin.. sen yeni bebeğine odaklan canım rabbim layık görüp vermiş üzme kendini bebeğini neolur.
[hı hı, ilaç içeceğim galiba. hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum. test yapma bekle. hatta doğaya da dedim kalbi atana kadar bekle dedim. ama muhtemelen ikiniz de beklemeyeceksiniz
tatlım ben doğumdan sonra bisürü doktora gittim (abartmıyorum gerçekten sayamadım bile) çoğunluk 6 ay bekle dedi bi tanesi 1 sene dedi asıl benim doktorum hemen dediydi .ben işte doktora inanmayıp gezdiydim sonra dönüp dolaşıp doktoruma gittim sordum bak dedim çoğunluk böyle diyor sen niye böyle diyorsun. (benim doktor da Amerikada gazetelere falan çıkan bi adam)neyse seni yeni bi yöntemle ameliyat ettim o yüzden beklemene gerek yok dedi ( bağ dokuyla ilgili bi açıklama yaptı) .o günden sonra içim çok rahat korunmuyoruz ama olmuyor başka mesele de. bence sen ameliyatınnı yapan doktorundan eskipriz raporu iste ameliyatının detaylarını öğren ona göre de hemen başla yani ayrıca o yöntemle yapılmış olmasa bile 6 aydün zya çetn e gititm çok iyi bi doktor çok ilgilendi tek tek sordu anlattım çok değişik geldi şaşırdı oda anlam veremedi hiç sebebsiz die ama 1 sene beklicen dedinormal doğum olsaydın 6 aydan sonra korunmayı bırak derdim ama sezeryan olduğu için 1 sene dedi çok moralim bozuldu o olması gerekeni sölüyo ama ben resmen çöktüm bi 6 ay daha nası beklerimmmmmmmm
dün zya çetn e gititm çok iyi bi doktor çok ilgilendi tek tek sordu anlattım çok değişik geldi şaşırdı oda anlam veremedi hiç sebebsiz die ama 1 sene beklicen dedinormal doğum olsaydın 6 aydan sonra korunmayı bırak derdim ama sezeryan olduğu için 1 sene dedi çok moralim bozuldu o olması gerekeni sölüyo ama ben resmen çöktüm bi 6 ay daha nası beklerimmmmmmmm
tatlım ben doğumdan sonra bisürü doktora gittim (abartmıyorum gerçekten sayamadım bile) çoğunluk 6 ay bekle dedi bi tanesi 1 sene dedi asıl benim doktorum hemen dediydi .ben işte doktora inanmayıp gezdiydim sonra dönüp dolaşıp doktoruma gittim sordum bak dedim çoğunluk böyle diyor sen niye böyle diyorsun. (benim doktor da Amerikada gazetelere falan çıkan bi adam)neyse seni yeni bi yöntemle ameliyat ettim o yüzden beklemene gerek yok dedi ( bağ dokuyla ilgili bi açıklama yaptı) .o günden sonra içim çok rahat korunmuyoruz ama olmuyor başka mesele de. bence sen ameliyatınnı yapan doktorundan eskipriz raporu iste ameliyatının detaylarını öğren ona göre de hemen başla yani ayrıca o yöntemle yapılmış olmasa bile 6 ay
diyorlar bana diyorum ya sadece bi tanesi 1 sene demişti
canim bencede bekleme ya benim ablam kalb hastasi idi 13 ay icinde iki defa sezeryan oldu... ona bastan hic cocuk doguramazsin demistiler kalbin kaldiramaz..öyle bir olduki cocuklari hemde 3 tane sapa saglam...
canım moralini bozma lütfen. neticede dayanamıyoruz hemen bebek istiyoruz ama kuzenim hemşire o da 2-3 bebeğini kaybetti ve bana "bedenine acı bari, 1yıl bekle" diyo sürekli. benim dr. o kadar yaşadığım şeye rağmen 6 ay demişti. ama aynı hastanede tanıdığımız başka bir dr. "abicim en az 1 yıl bekleyin" demişti. yani sağlıkçılar tanıdık olunca 1 yıl diyo galiba. tanımadıklarına 6 ay diyor. hı benim başıma o kadar şey gelmesine rağmen ben 1 yıl bekleyecekmiyim? tabiki hayır 10. ay bıraksam 2-3 ay denesem 1 yıl oluyor zaten. sen de öyle yaparsın. bi 3 ay daha ara verirsin. o arada tatile falan gidersin. ramazandı vs. derken.. 1-2 ay da denersen 1 yıl olur zaten canım. hiç üzülme biz neleri atlattık...dün zya çetn e gititm çok iyi bi doktor çok ilgilendi tek tek sordu anlattım çok değişik geldi şaşırdı oda anlam veremedi hiç sebebsiz die ama 1 sene beklicen dedinormal doğum olsaydın 6 aydan sonra korunmayı bırak derdim ama sezeryan olduğu için 1 sene dedi çok moralim bozuldu o olması gerekeni sölüyo ama ben resmen çöktüm bi 6 ay daha nası beklerimmmmmmmm
ne işin var kıss senin burada gitsene evinecanım ben Ankara'dayım .bütün genetik testleri yaptırdım .benim doktor regl olur olmaz korunmayı bırak dediği için biz 3 aydır korunmuyoruz ,deliler gibi de uğraşıyoruz :)
çok geçmiş olsun canım, benm de 9 gün var reglime, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım olacak mıyım
canim annemdeler... aklima gelmesi bile canimi acitiyor... hele esimin aldigi ilk elbise etiketi bile üstündeydi...besigini bile pempe almistim simdi oglanda onu nasil kullanirim sat diyorlar satamamki ne yapsam bilmiyorum...inan erkek kiyafetleri almak bile istemiyorum...kucagima alsam bebegimi duygularim degisir herserde bir hayir vardir...
ayyy ben de herşeyi almıştım hepsini ben gelmeden götürmüşler kayınvalideme 3 hurç sadece kıyafet varmış . çok görmek istiyorum ben onları ama hayal kurmak istiyorum göstermiyorlar!bi de bütün ultrason fotolarını da saklamış eşim bitanesini dün buldum bbi tuhaf oldum içim boşaldı sanki
canım ben 3 aydır bu stresle yakında kapatılıcam biyerlere.bu ay da reglim bitti inşallah kaçırmadıysam çalışmalara başlıycaz bugün sonra hadi bakalım bekle bekle bekle.... inşallah senden güzel haberler alırız bu ay arkandan da ben gelirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?