calakan sende bendensin demek :) doktoru sezeryan yapmayalım 3 hakkın var 1 hakkın gitti bile değmişti ben hep ağlıyordum 3 çoçuğum olsun istiyordum diebi tanesini bile görmeden bunu düşündüm ama sonra araştırdım ki böle kayıp durumlarda türkiyede de 4. cüye izin veriyolar almanyada sayı daha da fazla..
inşallah dileklerimiz olur canım yaa ama benimki 5 olcak sanırım
ağlamayamı gittin kız yoksa canım ya üzülme dicem boşuna diyorum biliyorum ne dicem bilmiyorum of offfffffff
aysem canım nolur üzülüp bebişini de etkileme. rabbim her ikisini tattırıyor işte vardır bunda da bir hayır.
ayşem nasılsın kıyamam ya üzülme ne olur şimdi ne söylesem seni teselli etmez biliyorum ama bebeğini düşün yine de yeni bi bebek iyi gelicektir die düşünüyorum doğum yapınca anlarsın ancak bunu küçücük yumuk yumuk ellerini sevmek çok başka olur. hem olmadı 8e kadar sezeryane izin veriyorlarsıkma canını sen
8 mi??? kim dedi onu kız :)[/QUOTE
çok araştırdım bu konuyu ya canım yurt dışında izin veriyorlarmış e orada olduğuna göre mecbur kalırlarsa buradada yapalar dimi
ben hep 4 çocuğum olsun isterdim tabi ilk sezeryanım karambole gittiği için inşallah sağlıklı doğum yaparsam 5 sezeryan olmuş olacak o yüzden araştırdım durdum
doktorum banada 5 sezeryana kadar yapildigini söyledi... benim 3. sezeryanim olacak...
eve ultrason aleti alıcaz :)
evet dün konuştuk beraber alıcazbizi paranoyak yapan kader utansın:)
ha ha ha ha (gülen yüzlerden olmadığı için mecburen böyle yapmak zorunda kalıyorum) kayışı kopmuş motor? çok güldüm yaaaa
hayırlısı olsun hakkında canım. allah inşallah bi an önce kavuştursun bebeğinle seni...CANIM, dün doktoruma gittim. Bana bu sonuçlarla hangi doktora gidersem gideyim bana folbiol ve aspirin verileceğini söyledi. o bunları bana bu gebeliğimde de vermişti zaten.bana geriye dönme dedi. bundan sonrasına bakalım dedi. tam 4 ay oldu benim.ve artık bekleme bırak dedi. 24 kasımm...... doktorum bana artık dedi. sezeryanım dedim bir şey olmaz mı dedim ki bu benim 2.sezeryanımdı. hiç bir şey olmaz benim öyle çok hastam varki.1 yıl sonra tekrar doğurttuğum dedi. sen rahat ol.gebe kaldıktan sonra ne gerekiyorsa o zaman testlerini yaptıralım dedi. şimdi folbiolu 2 ye çıkar günde 1 aspirin iç dedi. valla ben bırakıyorum.. zaten sanki hemen hamile kalacakmıyım.
ama ben yinede iyi bir hemotoloğa gideceğim. ve diğer pıhtılaşma testlerinide yaptıraağım. trombofili panelinide. bir türlü içim rahat değil kızlar....
hı hı, ilaç içeceğim galiba. hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum. test yapma bekle. hatta doğaya da dedim kalbi atana kadar bekle dedim. ama muhtemelen ikiniz de beklemeyeceksinizcanım ameliyata gerek kalmamasına sevindim dahada iyi olur inşallah hormon bozukluğuda kolay bi tedavi sanırım. evt biz bu ay denedik 28 mayısı bekliyorum bakalım şuan bile test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
inay
bende seni ve kizini görmek istiyorum: nasil görecegim....
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
canim bende öyle düsünüyorum ama bebek gelene kadar 4 ay var ben 4 ay ne yapcam...aldiklarim beni cok üzüyor keske hicbirsey almasaydim...
evt canım ilaçla tedavi ediliyor bildiğim kadarıyla. nasıl bekleyeceğim ya çokkk zor beklemek her sabah diyorum yapsammı yapsammı die daha 3 gün var geçmiooo bugün yada yarın yaparım valla duramam ben. doğada mı bekliyor
yok canım doğa beklemiyor şu an da istiyorlar ya hani, o yüzden dedim. test yapmaaa bekle! daha sağlam olsun sonuç.
inaycım günaydın. nasılsın canım? ben çoook hastayım.:2::2::2: mesjı yattığım yerden tek elimle yazıyorum o kadar yani!
doğaaa, o gün cereyanda kaldık galiba, inşallah sende yoktur bi şey?
yok canım doğa beklemiyor şu an da istiyorlar ya hani, o yüzden dedim. test yapmaaa bekle! daha sağlam olsun sonuç.
inaycım günaydın. nasılsın canım? ben çoook hastayım.:2::2::2: mesjı yattığım yerden tek elimle yazıyorum o kadar yani!
gidicem canım.geçmiş olsun canım bende okul yok uykucuuuuu diye yazacaktım :)) okula gidecekmisin
saol tatlım.sen de dikkat et. varsa bişeylercanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
çok geçmiş olsun canım, benm de 9 gün var reglime, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım olacak mıyım
inayım ben kaçıyorum canım. anca hazırlanırım. kolay gelsin sana da. 24 kasım ne yaptı acaba?:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?