Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canim bende öyle düsünüyorum ama bebek gelene kadar 4 ay var ben 4 ay ne yapcam...aldiklarim beni cok üzüyor keske hicbirsey almasaydim...

eve ultrason aleti alıcaz :)
bizi paranoyak yapan kader utansın:)
evet dün konuştuk beraber alıcaz her akşam da yatmadan dinleyeceğiz kalp atışlarını sonra da tımarhaneye yatmayı planlıyoruuuuz
ha ha ha ha (gülen yüzlerden olmadığı için mecburen böyle yapmak zorunda kalıyorum) kayışı kopmuş motor? çok güldüm yaaaa
ben senin yerine yaptım kuzum gülen suratı. daha ziyade senin değil de benim kayış kopmuş gibiydi
hayırlısı olsun hakkında canım. allah inşallah bi an önce kavuştursun bebeğinle seni...
canım ameliyata gerek kalmamasına sevindim dahada iyi olur inşallah hormon bozukluğuda kolay bi tedavi sanırım. evt biz bu ay denedik 28 mayısı bekliyorum bakalım şuan bile test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
hı hı, ilaç içeceğim galiba. hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum. test yapma bekle. hatta doğaya da dedim kalbi atana kadar bekle dedim. ama muhtemelen ikiniz de beklemeyeceksiniz

canim bende öyle düsünüyorum ama bebek gelene kadar 4 ay var ben 4 ay ne yapcam...aldiklarim beni cok üzüyor keske hicbirsey almasaydim...

ah o aldıklarımız varya benim herşeyim hazırdı beşiğinden biberonuna mavi mavi ne tatlı şeylerdi hepsi annemde duruyor atsam atamam göz ucuyla bile olsa bakamıyorum kimselere veremem.. çok iyi anlıyorum seni kayınvaldene ver saklasın senin evinde durmasın ama iyi tembihle kimselere de vermesin.. sen yeni bebeğine odaklan canım rabbim layık görüp vermiş üzme kendini bebeğini neolur.

[hı hı, ilaç içeceğim galiba. hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum. test yapma bekle. hatta doğaya da dedim kalbi atana kadar bekle dedim. ama muhtemelen ikiniz de beklemeyeceksiniz[/QUOTE]

evt canım ilaçla tedavi ediliyor bildiğim kadarıyla. nasıl bekleyeceğim ya çokkk zor beklemek her sabah diyorum yapsammı yapsammı die daha 3 gün var geçmiooo bugün yada yarın yaparım valla duramam ben. doğada mı bekliyor

yok canım doğa beklemiyor şu an da istiyorlar ya hani, o yüzden dedim. test yapmaaa bekle! daha sağlam olsun sonuç.
inaycım günaydın. nasılsın canım? ben çoook hastayım.:2::2::2: mesjı yattığım yerden tek elimle yazıyorum o kadar yani!
doğaaa, o gün cereyanda kaldık galiba, inşallah sende yoktur bi şey?

geçmiş olsun canım bende okul yok uykucuuuuu diye yazacaktım :)) okula gidecekmisin

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım, benm de 9 gün var reglime, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım olacak mıyım

inayım ben kaçıyorum canım. anca hazırlanırım. kolay gelsin sana da. 24 kasım ne yaptı acaba?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…