doğuma gidiş saatmiz 7:15 lakin heyecandan uyuyamadım...burcusb tecrübelerimi seve seve paylaşırım tabiki korkudan ölmezsem(
slm acnım bende sezaryanla doğum yaptım hemde daha 20 yaşındayım çok heyecanlanmıştım ama korkulacak bişey yok merak etme ben hemen ayağa kalktım ertesi günde evime gittim bebeğimle uğraşmaktan acılarımı unuttum biraz ağrın oluyo ama oda 1 kaç güne geçiyo
bende 18 martta sezeryan olacagım ama cok korkuyorummmm. epidural yda spinalde risk var sakatlık fılan oyuzden genel düşünüyorum.her n kadar doktor iyi olursa bı sorun cıkmayacagına ınansamda yınede epidural veya spinale cesaretım yok.. genel yöntemde agrın cok oluyormus ama napalım kızıma kavusayımda saglıkla gerisi olacak o kadar sankı dımı ama:))
bende genelle kızımı dünyaya getirdim en fazla 3 bilemedin 4 gün oda ilk gün kadar kötü olmuyo bende 4 mart ta giricem kısmetse .genel olucam yazarım buraya sende izmirdesin sanırım hangi hastanede olucak doğumun
evet bende ızmirdenim tatlım.sen benden önce gireceksın doguma nolurr tecrubelerını yaz ılk ya cok korkuyorum umarım ben doguma girmeden toparlanır bana da önerilerde bulunursun:))).kısmetse basmane şifada yapacagım.ya sen hangı hastanede yapacaksın dogumu??
Bende haftaya bugün sezeryan olucam.Bende yaklaştıkça geriliyorum ama ben daha çok yeni hayatıma uyum sağlayamamaktan korkuyorum.Herşeyin hayırlısı Allahtan.eyvahedigeldismile
9 ay gerildim sezeryan korkusundan
ama hiçte korkulacak gibi deilmiş..
hastaneye gittim hemen sondamı taktı ebe..
sonrasın amelyata alındım genel uyutuldum
hemen kendime geldim.
ameliythanede agrı kesici veriyolar hiç agrı olmuyo...
4 saat sona yürütüldüm çok şükür allaha iyi geçti..
Arkadaşlar 3 ay önce sezeryan oldum ve iyiki de sonda taktırmışım diyorum her idrarınız geldiğinde nasıl tuvalete gideceksiniz? sonda rahatlıktır bunu unutmayın. takılırken bacaklar uyuşuk oluyor. çıkarılırkende acımıor hiç. sondasız taze dikiş yarasıyla saatte bir tuvalete kalkmayı düşünemiyorum
sonda da kendinizi kasmadığınız müddetçe inanın hiç bir can yanması olmuyor..ben çok korkuyodum ama korkmamla kaldım:) hiçte korkulacak bi yanı yokmuş.. riskli doğum olduğu için 1 gece öncesinden yatış vermişleridi..bu sürede kolumdan serum eksik olmadı..zaten doğumdan sonrada serum vermeye devam ediyorlar..ve bu serumu ancak idrar yoluyla atıyosunuz:) inanın çok rahat edersiniz...sezeryan sonrası dikişler acıdığından rahat hareket edemiyosuz ve inanın idrar yaparken yaptığınızı anlamıyorsunuz bile...bu yüzden taktırmanızı kesinlikle tavsiye ederim..
arkadaşlar cuma sabahı sezeryana giriyorum dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım...allah beni ve tüm hamileleri sorunsuz bir şekilde bebişine kavuştursun...AMİN...
Benimde sık sık gelir birde suyu çok içerim dediğin gibi saat başı wc deyim.Bu nedenle mecburen sonda isteyeceğim... Çok acırmı diye sıkıntılıyım ama hayırlısı olsun napalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
Kızlar ben normal mi, sezaryen mi karar veremiyorum 39+1 nerdeyse bebek doğdu doğacak zamanı da geldi. Nasıl böyle sezaryene karar verebildiniz?
benım mecburı sezeryan olacak enfeksıyon yuzunden planlı olanlar da var tabı istege baglı olanlarda kımılerı benım gibi zorunlu oluyor bebege zarar gelmesın dıye bebeğim herseyden önemlii
evet cevaplarınız beklıyorumm..
sonda taktırmayanlar napıyorlar pekı bez mı baglıyorlar?? o an sezeryanın agrısından ayaaga kalkamayanlar oluyor bu kısıden kısıye degısse bıle n hıssedecegımızı bılemıoruz? sonda taktırmalı mı taktırmamalı mı???sonda n gibi bir sorun yada çözum yaratır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?