Doğuma Hazırlık Sezeryandan sonra canınız çok yandı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım hayırlı dogumlar allah salıkla evladını kucagına almayı nasıp etsın. yüce allahım senı ve melegını korusun.... dogumdan sonra yıne beklerız:)) benımde az kaldı tecrubenı paylaşırsın artık:) yanındayız hayırlı dogumlar....

doğuma gidiş saatmiz 7:15 lakin heyecandan uyuyamadım...burcusb tecrübelerimi seve seve paylaşırım tabiki korkudan ölmezsem (

doğuma gidiş saatmiz 7:15 lakin heyecandan uyuyamadım...burcusb tecrübelerimi seve seve paylaşırım tabiki korkudan ölmezsem (

cnm inşallah herşey yolunda gitmiştir...inşallah şu an çok iyisindir...geç gördüm geldiğinde dileklerimi bizzat kendine söylerim artık opuyorumnanaktan

yenimi oldu bebeğin ne kadarlık Allah analı babalı büyütsün ..sağlıklı uzun ömürler.

bende 18 martta sezeryan olacagım ama cok korkuyorummmm. epidural yda spinalde risk var sakatlık fılan oyuzden genel düşünüyorum.her n kadar doktor iyi olursa bı sorun cıkmayacagına ınansamda yınede epidural veya spinale cesaretım yok.. genel yöntemde agrın cok oluyormus ama napalım kızıma kavusayımda saglıkla gerisi olacak o kadar sankı dımı ama:))

bende genelle kızımı dünyaya getirdim en fazla 3 bilemedin 4 gün oda ilk gün kadar kötü olmuyo bende 4 mart ta giricem kısmetse .genel olucam yazarım buraya sende izmirdesin sanırım hangi hastanede olucak doğumun

evet bende ızmirdenim tatlım.sen benden önce gireceksın doguma nolurr tecrubelerını yaz ılk ya cok korkuyorum umarım ben doguma girmeden toparlanır bana da önerilerde bulunursun:))).kısmetse basmane şifada yapacagım.ya sen hangı hastanede yapacaksın dogumu??

Son düzenleme:

inşallah cnm güzel geçerde hepinize rahatlatıcı şeyler yazarım ..ama ne olursa olsun paylaşıcam tabi .ilk olunca insan başka bi korkuyo ama gerçekten korkulcak ibşey yok Allah a emantiz hepimiz..
bende egepol de yapıcam ama bnm şu an gittiğim doktor için pek iç açıcı şeyler söylemiyolar aynı hastanede başka bi doktor var herkes onu istiyo kafam pek karışık sorma ..
bu arada arkadaşlığın için teşekkür ederim.

Bende gerim gerim geriliyorum.İnş. bende doğumdan sonra bunları söyleyebilirim.Gerçi bu korkuyla kesin zor olur benimki....

Benimde sık sık gelir birde suyu çok içerim dediğin gibi saat başı wc deyim.Bu nedenle mecburen sonda isteyeceğim... Çok acırmı diye sıkıntılıyım ama hayırlısı olsun napalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

İnş. bizimde böyle rahat olur....

arkadaşlar cuma sabahı sezeryana giriyorum dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım...allah beni ve tüm hamileleri sorunsuz bir şekilde bebişine kavuştursun...AMİN...

Şu an minişin kucağındadır ne güzel.Gelince bizimle tecrübelerini paylaşırsan seviniriz....

Kızlar ben normal mi, sezaryen mi karar veremiyorum 39+1 nerdeyse bebek doğdu doğacak zamanı da geldi. Nasıl böyle sezaryene karar verebildiniz?

cnm eğer sezeryan ise doğumun sondayı senin isteğine göre takmıyolar zaten muhakkak takılıyo ama kimilerine uyuşturma işleminden sonra takılıyo kimilerine önce sonda takılıyo ..takılırken sdece biraz acı verici ama okadar acıda olsun artık..Allah kurtarsın cnm ..

Kızlar ben normal mi, sezaryen mi karar veremiyorum 39+1 nerdeyse bebek doğdu doğacak zamanı da geldi. Nasıl böyle sezaryene karar verebildiniz?

ya bnm bildiğim kadarıyla normal gelen bi bebeği kolay kolay sezeryana almıyolar..ama eğer normal doğum imkanın varsa neden sezeryan olcaksınki burdaki epiduralli normal doğum yap bebeğin gleişi iyiyse oda sancısısz ve çok rahat oluyo aynı epduralli sezeryan gbi..tabi yinede sen bilirsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben doktorumla konustum sonda taktırmak istemediğimi söyledim artık takmıyoruz zaten dedi ben daha öncede belirttim birkac sayfa önce bu sene bizim ailede 2 sezeryan oldu ikisinede takılmadı sonda ki takılsa bile acımıyormus taktıran arkadaslarımız yazmıs yani öyle istege göre değilmiş herkese takılıyormus diye birsey yok isteyen taktırır istemeyen taktırmaz

sonda taktırmayanlar napıyorlar pekı bez mı baglıyorlar?? o an sezeryanın agrısından ayaaga kalkamayanlar oluyor bu kısıden kısıye degısse bıle n hıssedecegımızı bılemıoruz? sonda taktırmalı mı taktırmamalı mı???sonda n gibi bir sorun yada çözum yaratır???

ıyi de burda herkes sezaryenden bahsediyor, herkesin bi sorunu mu var benim doktorum alttan muayene etmedi henüz. O yüzden bilemiyorum belki normal belki sezaryen olacak ama buradaki konuşmalardan anladığım kadarıyla millet planlı sezaryen olacak gibi geldi bana.

benım mecburı sezeryan olacak enfeksıyon yuzunden planlı olanlar da var tabı istege baglı olanlarda kımılerı benım gibi zorunlu oluyor bebege zarar gelmesın dıye bebeğim herseyden önemlii

evet cevaplarınız beklıyorumm..

sonda taktırmayanlar napıyorlar pekı bez mı baglıyorlar?? o an sezeryanın agrısından ayaaga kalkamayanlar oluyor bu kısıden kısıye degısse bıle n hıssedecegımızı bılemıoruz? sonda taktırmalı mı taktırmamalı mı???sonda n gibi bir sorun yada çözum yaratır???

o kadar sezeryan olanı gördüm hiç bez baglayanı görmedim gördüklerimin hepsi tek kullanımlık sürgüler kullandılar ,zaten 3-4 saat sonra hepside kalktı yürüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…