sezgilerim doğruysa

aynen gizli ve derin bakıyor

Yani bakışıyorsunuz.

Bakışların cinsini, sıklığını tahlil edecek kadar bakmışsınız adama siz de. :)
Belki siz baktınız diye adam da baktı. Durduk yere elektriklendirdiniz ortamı tüh.

Anlatamayacağın konuda bizden ne bekliyorsun arkadaşım???? Git tedavi ol paranoya var sende.

Eşinizin elinden alıyorsa çocuğunuzu, size değil eşinize ilgi duyuyordur o kişi. Al hadi buradan yak şimdi
Ha ha, güzel nokta ..şu anlattıklarından ilgi duyduğu adam ile evlenmiş olduğu için kadına kızgın olması daha mantıklı bir çıkarım

Anlatamayacağın konuda bizden ne bekliyorsun arkadaşım???? Git tedavi ol paranoya var sende.

Eşinizin elinden alıyorsa çocuğunuzu, size değil eşinize ilgi duyuyordur o kişi. Al hadi buradan yak şimdi
şunu demek istemiş arkadaş artık nasıl bir ilgiyse çocuğumu bile sahiplendi eşimden kıskanıyor

ayy eyvahh yaa valla ben de herkesten çocuğunu alıyorum bu anlama geldiğini bilsem almazdım A Dostlarrr
Siz ne diyorsunuz ya Tum sulalenin erkekleri benden hoşlanıyor hepsi sıraya girip çocuğu kucağına alıyor benim elime geldi mi bende kalmıyor.

komedi gibi : ))
ben de size bir şey anlatıcam, benim de uzaktan bir akrabam var ve çok çok eminim ki beni deli gibi seviyor,
çünkü geçen gün yolda önümden geçti agshjgdjsa
sizin örnekler bu şekilde
Bu daha mantikli olur neden baskasinin önünden gecmedi benim önümden geçti diyebilirsiniz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…