- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi istanbul454
-
aynen gizli ve derin bakıyor
haftada en az 1 kere görüyoruzbu adamı devamlı görüyor musunuz? ne sıklıkta?
Ha ha, güzel noktaAnlatamayacağın konuda bizden ne bekliyorsun arkadaşım???? Git tedavi ol paranoya var sende.
Eşinizin elinden alıyorsa çocuğunuzu, size değil eşinize ilgi duyuyordur o kişi. Al hadi buradan yak şimdi
şunu demek istemiş arkadaş artık nasıl bir ilgiyse çocuğumu bile sahiplendi eşimden kıskanıyorAnlatamayacağın konuda bizden ne bekliyorsun arkadaşım???? Git tedavi ol paranoya var sende.
Eşinizin elinden alıyorsa çocuğunuzu, size değil eşinize ilgi duyuyordur o kişi. Al hadi buradan yak şimdi
hiç sanmıyorum
yaa çocukla ne alakası var çocuk onun değilya Allah Allah çok ilginçsiniz yaabenden de alıyor çocuğu çok sık yapıyor bunu
eşim ondan böyle birşey hayatta beklemez çok yakın çünküSanmak ve gerçekler farklı şeylerdir. Bu adam size derin derin bakarken eşi ve eşiniz nereler de? Sadece siz mi anladınız bu durumu ?
Alabilir niye almasin. Seviyor demekki çocuğunuzu? Ya biseyler gizliyorsunuz ya da dupeduz sacmaliyorsunuz. Kayınpederim de benden alıyor çocuğubenden de alıyor çocuğu çok sık yapıyor bunu
ayy eyvahh yaa valla ben de herkesten çocuğunu alıyorum bu anlama geldiğini bilsem almazdım A DostlarrrAlabilir niye almasin. Seviyor demekki çocuğunuzu? Ya biseyler gizliyorsunuz ya da dupeduz sacmaliyorsunuz. Kayınpederim de benden alıyor çocuğu
Siz ne diyorsunuz ya Tum sulalenin erkekleri benden hoşlanıyor hepsi sıraya girip çocuğu kucağına alıyor benim elime geldi mi bende kalmıyor.ayy eyvahh yaa valla ben de herkesten çocuğunu alıyorum bu anlama geldiğini bilsem almazdım A Dostlarrr
eşim ondan böyle birşey hayatta beklemez çok yakın çünkü
DimiHa ha, güzel nokta..şu anlattıklarından ilgi duyduğu adam ile evlenmiş olduğu için kadına kızgın olması daha mantıklı bir çıkarım
bi de içli içli bakıyormuşş atlamayalım pliiisss11 sayfayı tek tek adam ne yapmış diye meraktan okudum ya bana da yazıklar olsun. Eşimin kucağından çocuğu alıyor ne demek la? Git tedavi ol. Acil acil
Adam ağır ruh hastasıymış çünkü, anlamamışlar senelerceşunu demek istemiş arkadaş artık nasıl bir ilgiyse çocuğumu bile sahiplendi eşimden kıskanıyor
Ahahaha :))) cok yaşayın11 sayfayı tek tek adam ne yapmış diye meraktan okudum ya bana da yazıklar olsun. Eşimin kucağından çocuğu alıyor ne demek la? Git tedavi ol. Acil acil
yaa bu troller ne zaman bitecek diye düşünüyorum gerçekten ama arada eğlenmiyo da değilimAdam ağır ruh hastasıymış çünkü, anlamamışlar senelerce
Bu daha mantikli olur neden baskasinin önünden gecmedi benim önümden geçti diyebilirsiniz:)))komedi gibi : ))
ben de size bir şey anlatıcam, benim de uzaktan bir akrabam var ve çok çok eminim ki beni deli gibi seviyor,
çünkü geçen gün yolda önümden geçti agshjgdjsa
sizin örnekler bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?