- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi istanbul454
-
ya herneyse belli ki spesifik bi örneğiniz yok sadece bi hisle böyle düşünüyosunuz.. Bu durumda size pek bi öneride bulunamayız biz de yani yüzünüze bakmadı diye adama "yüzüme bak da selam ver" diye tepki verin, ya da eşinizin kucağından çocuğu aldı diye gidip çocuğu bir hışımla kucağından geri al gibi öneriler beklemeyin yani.. Geçip karşısına "bana ilgin var biliyorum" diyin de diyemiyceğimize göre fazla bi öneride bulunulamaz sizin durumunuzda yapacağınız şey belli normal davranın görmezden gelin bu kadar.yeni anladığım zamanlarda; bize geldiklerinde hoşgeldiniz dedim yüzüme bakmadı resmen kafasını başka tarafa çevirdi tafra yaptı. hiçbir kavgamız sohbetimiz yok. sonraları her gördüğünde heyecanlı bi ses tonunda konuşmaya başladı . bunlar birkaçı yine
anlıyorum sizi. aynı ortamda olmadığınız için tam bilemezsiniz. umarım çıkığ gelip birşey demez banaYa adamla bu kadar ilgilenme arkadaşım her hareketinden bir mana çıkarıp her şeyi üzerine alınma bak emin ol o zaman bazı hareketlerin zannettiğin gibi olmadığını anlayacaksın.
Sizin ona karşı hataniz oldu mu ? Bakin gizli gizli bakar derin derin bakar. Sizin istediğiniz biseyi kendisi getirir. Size ozel ikramda bulunur. Olduğunuz yere gelmeye çalışır anlarım ama bunlar kanıt değil üzgünüm.yeni anladığım zamanlarda; bize geldiklerinde hoşgeldiniz dedim yüzüme bakmadı resmen kafasını başka tarafa çevirdi tafra yaptı. hiçbir kavgamız sohbetimiz yok. sonraları her gördüğünde heyecanlı bi ses tonunda konuşmaya başladı . bunlar birkaçı yine
aynen gizli ve derin bakıyorSizin ona karşı hataniz oldu mu ? Bakin gizli gizli bakar derin derin bakar. Sizin istediğiniz biseyi kendisi getirir. Size ozel ikramda bulunur. Olduğunuz yere gelmeye çalışır anlarım ama bunlar kanıt değil üzgünüm.
hiçbir hatam olmadı. gizli ve derin bakıyoraynen gizli ve derin bakıyor
Anlatamayacağın konuda bizden ne bekliyorsun arkadaşım???? Git tedavi ol paranoya var sende.anlatamıyorum daha fazla okuyan falan olur yakınlardan diye
hiç sanmıyorumKuruntu yapıyor olabilir misiniz?
Oooooooooo o zaman başka.. Gizli ve derin bakıyormuş.. Bence tekme tokat dalaynen gizli ve derin bakıyor
Peki diğer örnekler? Ben size desem ki. Esimin akrabası çocuğu benden değil esimden alıyor benden hoşlanıyor ? Ne dersiniz? Ornek degil inanın. Ay bilemedim. Bana siz abartiyorsunuz gibi geldi. Mesafe koyun o zamanaynen gizli ve derin bakıyor
benden de alıyor çocuğu çok sık yapıyor bunuPeki diğer örnekler? Ben size desem ki. Esimin akrabası çocuğu benden değil esimden alıyor benden hoşlanıyor ? Ne dersiniz? Ornek degil inanın. Ay bilemedim. Bana siz abartiyorsunuz gibi geldi. Mesafe koyun o zaman
benden de alıyor çocuğu çok sık yapıyor bunu
Ahahahah helalllYA sen çok civeleksin millet gülse kıl kapıyorsun yada fake fake fake
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?