sezgilerim doğruysa

ya herneyse belli ki spesifik bi örneğiniz yok sadece bi hisle böyle düşünüyosunuz.. Bu durumda size pek bi öneride bulunamayız biz de yani yüzünüze bakmadı diye adama "yüzüme bak da selam ver" diye tepki verin, ya da eşinizin kucağından çocuğu aldı diye gidip çocuğu bir hışımla kucağından geri al gibi öneriler beklemeyin yani.. Geçip karşısına "bana ilgin var biliyorum" diyin de diyemiyceğimize göre fazla bi öneride bulunulamaz sizin durumunuzda yapacağınız şey belli normal davranın görmezden gelin bu kadar.

Ya adamla bu kadar ilgilenme arkadaşım her hareketinden bir mana çıkarıp her şeyi üzerine alınma bak emin ol o zaman bazı hareketlerin zannettiğin gibi olmadığını anlayacaksın.
anlıyorum sizi. aynı ortamda olmadığınız için tam bilemezsiniz. umarım çıkığ gelip birşey demez bana

Sizin ona karşı hataniz oldu mu ? Bakin gizli gizli bakar derin derin bakar. Sizin istediğiniz biseyi kendisi getirir. Size ozel ikramda bulunur. Olduğunuz yere gelmeye çalışır anlarım ama bunlar kanıt değil üzgünüm.

Ne demesini bekliyosunuz evli barklı kadına anlayamadım sizi?Hani bariz bir olay olur da anlarız da gerçekten verdiğiniz örnekler çok saçma.

anlatamıyorum daha fazla okuyan falan olur yakınlardan diye
Anlatamayacağın konuda bizden ne bekliyorsun arkadaşım???? Git tedavi ol paranoya var sende.

Eşinizin elinden alıyorsa çocuğunuzu, size değil eşinize ilgi duyuyordur o kişi. Al hadi buradan yak şimdi

Sen böyle davranarak zaten adamın aklında yoksa da aklına girersin. Sana burda bu kadar insan hiçbirşey yokmuş gibi davran diyorsa sebebi zaten bu.

Peki diğer örnekler? Ben size desem ki. Esimin akrabası çocuğu benden değil esimden alıyor benden hoşlanıyor ? Ne dersiniz? Ornek degil inanın. Ay bilemedim. Bana siz abartiyorsunuz gibi geldi. Mesafe koyun o zaman
benden de alıyor çocuğu çok sık yapıyor bunu

Gereksiz kuruntu yapıyor olabilir misiniz? Soylediginiz örneklerde bir şey yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…