- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi istanbul454
-
haftada en az 1 kere görüyoruz
seviyosa demekkii görmeden duramıyodure yakınım değil diyodunuz. haftada bir görüşmek ne?
Zekamıza hakaret etmeseler onlar da sevimli aslındayaa bu troller ne zaman bitecek diye düşünüyorum gerçekten ama arada eğlenmiyo da değilim
Osuruktan teyyare selam söyle o yare .. Bu saatten sonra üyeliğim belki iptal olur . Ama yazmak zorundaydım.Kusura bakmayın kızlar :)
aslında kendi zekalarına hakaret ediyo olma ihtimalleri daha fazla sankiZekamıza hakaret etmeseler onlar da sevimli aslındaBugün de eğlendik sağolsunlar
toplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyor
Sabahtır birseye üzgünüm inan keyfim yok. Ama su yorumu okuyunca kahkaha attimben seni tanıdım sen şeyin kız değilmisin adı neydi ksljjgslh Allahım ya kim ne tanısın seni sadece sen hissediyorsun açıkca söyle mutfağa gidiyom peşimden geliyo kendi eşinden değil benden istiyo cart curt bunlarla kim seni tanısın isim yok cisim yok
trol olmadığını bilseniz kendinize gülerdiniz. buraya yazmak kabahat. kendini bilmezlerkızlar itiraf edin çok eğlendik : )) bu arada bazı yorumlara kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum, çalışıyorum 9 kişi var ortamda malum biri kendisine aşığım falan sanar :)))
kızlar itiraf edin çok eğlendik : )) bu arada bazı yorumlara kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum, çalışıyorum 9 kişi var ortamda malum biri kendisine aşığım falan sanar :)))
alay edeceksiniz madem ne diye cevap yazıyorsunuz. insnlarla alay etmek için mi ? seviyesizliğiniz burada belli oluyoraslında kendi zekalarına hakaret ediyo olma ihtimalleri daha fazla sankiOlsun onlar da insan
madem alay edeceksiniz niye cevap yazıyorsunuz?Konu sahibi gidin bir su icin kendinize gelin, soğuk olsun...
o halde trol olmadığınızı kanıtlayın biz de açıp kendi kirli zihniyetlerimize falan gülelimtrol olmadığını bilseniz kendinize gülerdiniz. buraya yazmak kabahat. kendini bilmezler
ne yazsam boş size. onada alay edecek birşey bulursunuz.o halde trol olmadığınızı kanıtlayın biz de açıp kendi kirli zihniyetlerimize falan gülelim
"İnsanlar"la değil trollerle alay ediyoruz amacımız sizinkiyle aynı: EĞLENMEKalay edeceksiniz madem ne diye cevap yazıyorsunuz. insnlarla alay etmek için mi ? seviyesizliğiniz burada belli oluyor
kimse alay etmek istemiyor ama siz bu ortamı oluşturuyorsunuz, anlatamam anlatamam diyecekseniz neden konu açtınız anlatamadığınız şeylerden yorum yapacak kadar paranoyak olmadık anlattığınız kadarı ise anca bu kadar eğlendiriyor şey pardon yorumlanıyormadem alay edeceksiniz niye cevap yazıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?