sezgilerim doğruysa

Sabahtır birseye üzgünüm inan keyfim yok. Ama su yorumu okuyunca kahkaha attim sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ♡

Ve evet konu sahibi sen paranoyaksin. Utanmiomusun evli barklı kadın adamın gözlerinde bakışlarında birseyler aramaya. Senin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor valla bak sen normal degilsin ben korkarım senin gibi insanlardan. Bence sen kendin adamdan hoşlandın ve adam burnunuda karistirsa benim icin yapti benden hoşlanıyor diyeceksin aman birine anlatipta adami zor durumda birakma

kızlar itiraf edin çok eğlendik : )) bu arada bazı yorumlara kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum, çalışıyorum 9 kişi var ortamda malum biri kendisine aşığım falan sanar :)))
trol olmadığını bilseniz kendinize gülerdiniz. buraya yazmak kabahat. kendini bilmezler

-Suratıma bakmadı, benden hoşlanıyor.
-Çocugu eşimin kucagımdan almaya çalıştı kesin cici babası olmak istiyor.
-Tv'de sevgililer çıktı ayyy sizde sevgi böcüüü gibi şeyler paylaşın dedi, kesin benimle kendisini hayal ediyor.
-Trip attı kesin bana deli gibi aşık.
-Derin derin bakıyor bana, kesin bana daldı !

ve türevleri gibi saçma sapan çıkarımlarda bulunarak bu adamın size aşık oldugunu anladınız öyle mi ?
Konunun başında ciddi bir şey sandım umursama dedim, lakin detayları okuyunca gülmeden de edemedim.

madem alay edeceksiniz niye cevap yazıyorsunuz?
kimse alay etmek istemiyor ama siz bu ortamı oluşturuyorsunuz, anlatamam anlatamam diyecekseniz neden konu açtınız anlatamadığınız şeylerden yorum yapacak kadar paranoyak olmadık anlattığınız kadarı ise anca bu kadar eğlendiriyor şey pardon yorumlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…