çok bilgili değilim ama bence sgkya git yardım ediyolar benim de işim düstü gittim bi dilekçeye bakıyomuş meğer.
Bence bu isi ele alin artik, neticede sizinde anneanneniz.
Esiniz ve siz belki bir sey basarabilirsiniz.
Yazik ya acidim anneannenize, evlat var ama ilgilenen yok....
Anneannenizin TC kimlik numarasını alıp SGK'ya gidin orada size yardımcı olurlar.
benim babannemide yeni kaybettik ..çok sağlıklıydı yaşlılık belirtisi olabiliyo kansızlık kan şuruplar ilaçalrını kullansın mutlaka toparlanır biraz..calsium sandozlar var onuda kullansın..onun ömrü uzattığını duymuştum..çok geçmiş olsun sgk ile ilgilide danış sgk müdürlüğüne gidip öğreneblrsnz..alalh uzun ömürler versin..
anneannenin evi olduğu için dayının sigortasından faydalanamaması gibi bir şey olamaz diye biliyorum
ayrıca TC vatandaşı anneannen neden başka bir ülkeden evrak getirsin canım(göçmen olsa da)
bence dayınız ne sebeple bilmiyorum ama anneannenizi sigortasına geçirmek istemiyor
Sağlık alanında kim ne derse desin herşey çok kolaylaştı artık.. olan olmayan herkes bakılıyor. Üstelik Acil müdahele , doğum vb gibi durumlarda SGKyla anlaşmalı özel hastanelerde dahil olmak üzere bütün devlet hastaneleri bakmak muayene etmek ameliyat etmek zorunda. Bunun karşılığında bir para talep edemez hastane.
Bir terslik var, sanırım yanlış anlaşılma olmuş. ALO 170 i arayın çok güzel yönlendiriyor ve bilgi veriyorlar
Hic de canim onlar lafta kalmis maalesef.
Yasli ve acil hasta bir kadina sira bekletmek zorunda birakmislar annem cikişmiş ta almislar iceri...simdi soylemiyeyim ama muayene kan tahlili derken yuklu bir miktar para almişlar...
sgkya dilekçe yazın hangi hastaneye ne kadarr ödediyseniz geri vermek zorundalar. Dilekçe yazıp geri talep edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?