- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
merhaba...
80 yaşinda anneannem var kansizlik la ilgili rahatsizliklari var...
Cok asiri kansiz...
10 gundur cok hastaymis inat edip doktora goturememis dayim.tesaduf annem bugun isyerinden izin alip yanina gitmis ki cok fena yatiyormus,acil hastaneye goturmus annem
Ozel hastaneymis,bakmis ki ssk si yok...neyse tedavisini yaptirmis.
Simdi sorum şu...
Anneannem dul,onceden kucuk dayimin ustune sskliydi,dayim baska sehre tasininca ssk si kesilmis anneannemin,ve diger dayim da ustune alamamis.
Kendisinin emeklisi yok ama toki den ev aldi...
Annem icin girdi,annemde dul,ama annem oduyor basindan beri.Simdi bugun dayim demis ben ustume gecirmeye calistim olmadi ,yok soyle yok boyle...yurtdisindan evrak istediler vb.(biz gocmeniz,ama yillar olmus geleli ve herkes tc vatandasi )
birde dayi diyormuski o daire yuzunden sskli olamiyor annem.
Bu cokk sacma yaa,boyle bisey olamaz ki...
Yeni sgk ya gore 25 yasini gecmisve imkani olmayan herkes devlet tarafindan ssk yaptiriliyor.
Simdi dayimin uzerine mi gecirmek lazim,
Yoksa kendisini sigortalatmak mi lazim...
Sgk ya gidip sorarim ama birinci derecede yakini olmayanlar halledebilir mi?
Cok kizdim nasil ssk siz kalir yaa ,ya daha onemli biseyi olsa...
Fikirlerinizi soyleyin ,eger bileniniz varsa ne yapmak lazim,
Okadar cocugu yaninda kalan torunu var ,cok ihmalkarlar...
Eşim ilgilensin olmaz sa...
Sgk ya gitse durumu anlatsa ,illa birinci dereceden yakini mi ilgilenmesi gerek,resmi islemler sonucta???
80 yaşinda anneannem var kansizlik la ilgili rahatsizliklari var...
Cok asiri kansiz...
10 gundur cok hastaymis inat edip doktora goturememis dayim.tesaduf annem bugun isyerinden izin alip yanina gitmis ki cok fena yatiyormus,acil hastaneye goturmus annem
Ozel hastaneymis,bakmis ki ssk si yok...neyse tedavisini yaptirmis.
Simdi sorum şu...
Anneannem dul,onceden kucuk dayimin ustune sskliydi,dayim baska sehre tasininca ssk si kesilmis anneannemin,ve diger dayim da ustune alamamis.
Kendisinin emeklisi yok ama toki den ev aldi...
Annem icin girdi,annemde dul,ama annem oduyor basindan beri.Simdi bugun dayim demis ben ustume gecirmeye calistim olmadi ,yok soyle yok boyle...yurtdisindan evrak istediler vb.(biz gocmeniz,ama yillar olmus geleli ve herkes tc vatandasi )
birde dayi diyormuski o daire yuzunden sskli olamiyor annem.
Bu cokk sacma yaa,boyle bisey olamaz ki...
Yeni sgk ya gore 25 yasini gecmisve imkani olmayan herkes devlet tarafindan ssk yaptiriliyor.
Simdi dayimin uzerine mi gecirmek lazim,
Yoksa kendisini sigortalatmak mi lazim...
Sgk ya gidip sorarim ama birinci derecede yakini olmayanlar halledebilir mi?
Cok kizdim nasil ssk siz kalir yaa ,ya daha onemli biseyi olsa...
Fikirlerinizi soyleyin ,eger bileniniz varsa ne yapmak lazim,
Okadar cocugu yaninda kalan torunu var ,cok ihmalkarlar...
Eşim ilgilensin olmaz sa...
Sgk ya gitse durumu anlatsa ,illa birinci dereceden yakini mi ilgilenmesi gerek,resmi islemler sonucta???