Shook'un Diyet Günlüğü

2009-2011 size uzun görünebilir koruma dönemleri içinde toplamda 2 sene .. ama 22 kilo 4-5 ayda werdim . we parça parça 12+10 şeklinde ..

ama şimdi beynim dondu metabolizmam dondu bildiğim bilmediğim herşeyi unuttum ..

sanki bu kadar kiloyu emmimin oğlu werdi ... sensin kızım işte yine werirsinn oooohhh paşalar gibiii (((

5 i bi yerde çayımı yudumlamaktayım ..

06.05.2012 kilo 75

we bu tarih 75 olduğum we olacağım son tarihtir.
2012 mayıs ayı da 70 li olduğum son aydır .. demedi demeyin

selam kızlar benimde ilk hedefim 62 çünkü eski kilom bi ara 78 e kadar çıkmışım neyseki şu an 68 deyim hadi bakalım inş veririz biran önce

selam kızlar benimde ilk hedefim 62 çünkü eski kilom bi ara 78 e kadar çıkmışım neyseki şu an 68 deyim hadi bakalım inş veririz biran önce

hoş geldin tatlım .. benimde ilk hedefim şu an senin mewcut kilon :)))

koca bir bardak az biraz layt süt tolu nescafee
1-(doymassam 2) yumurta
awuç içi peynir
1 dlm çawdar ekmee
7 otlu çay

öpüldünüz

hadi bakalım kızlar hepimize kolay gelsin. ben bu sabah tartıdım 1 kilo vermişim ve 2 hafta önce basenlerimi ölçmüştüm 3 cm daha incelmişim . beni çok ama çok mutlu etti çünkü asıl sorun basenlerimde benim malesef

waaaooow o zaman menüne iki alkış bir tebrik ekliyoruuusssss :)))

sen hangi dieti uyguluyodun kusura bakma daha öncede sormuşsam malum yeni olunca kimle muhabbet ettimi pek hatırlayamıyorum )

şekerlerim bugün patlıcan oturtma ile mücadelem başarı ile sonuçlandı we onu yemedim :)))))

ama yarm paket yulaflı püüsküüt yidim(

06.05.2012 MENÜM

SABAH: 1 kupa Neskafee (şekersiz çok az layt süt tozu)

1 adet awuç içi layt peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 adwt yeşil biber
1 adet salatalık
1 adet 7 otlu çay

öğlen : yarım paket yulaflı püüsküüt
1 bardak neskafe (layt süt tozu - şekersiz)

14.30 2 bardak yeşil çay
15.30 1 bardak 5i 1 çay

aralar yook çünküü bişi bulamadım

akşam 1 kase yoğurt
4 kaşık nohut yemeği

waaaooow o zaman menüne iki alkış bir tebrik ekliyoruuusssss :)))

sen hangi dieti uyguluyodun kusura bakma daha öncede sormuşsam malum yeni olunca kimle muhabbet ettimi pek hatırlayamıyorum )

ben yürüyüş diyeti uyguluyorum canım şaka bir yana omrunde o diyeti bu diyeti hiç uygulamadım. benim diyet denilince aklıma yediklerimi kısmak yasaklı yiyecekler koymak ve bolbol yürüyüş yapmak geliyor. zaten ben hayatımda hiç oyle bi listeye uyup diyet yapmadım canım. yapamam zaten daha çok acıkırım. şimdi kilo veriyorum ama aç kalmıyorum. yürüyüşümü ihmal etmediğim sürece kilo veriyorum zaten. arkadaşlara tavsiyem liste diyetlerini bırakın bi süre sonra zaten insan elinden atıyor

Canım öğünleri baya azaltmışsın gibi geldi bana ama iyi böyle devam et

çok doğru söylüyorsun yürüyüş gerçekten mucize ; sedece zayıflamak için değil her türlü hastalığın ilacı aslında; koşmak gibi de insanı bezdirmiyor..

offf yaaaaa ((

çokgüsel baaşlıyorum çok güzel dewam ediyorum ama sonu yok yaaaaa

bu saatte yemek yenirmi ..

menüm:

sabah: 2 haşlanmış yumurta
dere otu
maydanoz
1 adet çawdwr ekmeği yarısı peynirli

ara: 2 bardak neskafe - layt süt tozu şekersiz

öğlen : biraz peynir
yarım salatalık
2 yeşil biber
2 yk haşlanmış nohut
1 pet bardak ayran
(yani peynirli nohut slatası gibi bişi

ara:14.30
2 bardak 7 otlu çay
1 bardak yeşil çay

ara 16.30 7-8 adet yulaflı püüsküüt (işten geç çıkacağımız belli olduğu için )

akşam 21.35

aslında yenilmemesi gereken bi saat
tatlı istedi canım bastırmak için
peynir ve 7-8 zeytin

ama bastıramadım

süte yulaf ezmesi we muz koydum
we 2 kase yedim

yani 1 neyime yetmedi bilmiyorum ...

tatlı isteğini bir su bardağı süte bir tatlı kaşığı nişasta ve tatlandırıcı katıp muhallebi gibi bişirip yiyerek yatıştırabilirsin canım hem sağlıklı olur yada ballı süt iç

Kizlar benide alin araniza. Gecen hafta 2kilo verdim ama adet donemi oncesi abartip yediklerimle geri aldim. Bende diyet listesine uyamayanlardanim.. Gecen yil 3ayda 8 kilo verdim.. Sadece posiyonumu azaltarak,bol su ve bitki cayi icerek.. Ama simdi. 2gun dikat etsem 3.gun. Gozum donuyo resmen Noolcak boyle bilmiyorum boyle cok mutsuz hissediyorum kendimi

kız neler yapıysunnnn yazmamıssın ıyısındır umarım

beeenn geelldddiiimmm ... bugün bir temizliğe girişim dedim tam en hetecanlı en zirwe yerinde elektrik gitti , elektrik gidince suda gidiyor bizim apartmanda .. kalakaldım anlicanıız

bugün geç kalktım

saat: 11.30 bir kase yulaf ezmesi süt (yarım muz , 5 adet çilek

13.30 temizlik girişimi kendimi kaybediş zaman nasıl akmış gitmi anlamadım saat : 15.30 elektrik gitti

1 bardak şekersiz layt süt tozlu neskafe
2 ince dilim şekersiz -yağsız layt yoğrtla yapmış olduğum tatlandırılı kekim

19.00 6 YK pilav 1 YK Haşlama

hoşgeldin canım aramıza

kaç kilosun boyun kaç hedefin ne
anlat bize :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…