selam kızlar benimde ilk hedefim 62 çünkü eski kilombi ara 78 e kadar çıkmışım neyseki şu an 68 deyim hadi bakalım inş veririz biran önce
hoş geldin tatlım .. Benimde ilk hedefim şu an senin mewcut kilon :)))
koca bir bardak az biraz layt süt tolu nescafee
1-(doymassam 2) yumurta
awuç içi peynir
1 dlm çawdar ekmee
7 otlu çay
öpüldünüz
hadi bakalım kızlar hepimize kolay gelsin. ben bu sabah tartıdım 1 kilo vermişim ve 2 hafta önce basenlerimi ölçmüştüm 3 cm daha incelmişim . beni çok ama çok mutlu etti çünkü asıl sorun basenlerimde benim malesef
waaaooow o zaman menüne iki alkış bir tebrik ekliyoruuusssss :)))
sen hangi dieti uyguluyodun kusura bakma daha öncede sormuşsam malum yeni olunca kimle muhabbet ettimi pek hatırlayamıyorum)
ben yürüyüş diyeti uyguluyorum canımşaka bir yana omrunde o diyeti bu diyeti hiç uygulamadım. benim diyet denilince aklıma yediklerimi kısmak yasaklı yiyecekler koymak ve bolbol yürüyüş yapmak geliyor. zaten ben hayatımda hiç oyle bi listeye uyup diyet yapmadım canım. yapamam zaten daha çok acıkırım. şimdi kilo veriyorum ama aç kalmıyorum. yürüyüşümü ihmal etmediğim sürece kilo veriyorum zaten. arkadaşlara tavsiyem liste diyetlerini bırakın bi süre sonra zaten insan elinden atıyor
Canım öğünleri baya azaltmışsın gibi geldi bana ama iyi böyle devam et
kız neler yapıysunnnn yazmamıssın ıyısındır umarım
Kizlar benide alin araniza. Gecen hafta 2kilo verdim ama adet donemi oncesi abartip yediklerimle geri aldim. Bende diyet listesine uyamayanlardanim.. Gecen yil 3ayda 8 kilo verdim.. Sadece posiyonumu azaltarak,bol su ve bitki cayi icerek.. Ama simdi. 2gun dikat etsem 3.gun. Gozum donuyo resmenNoolcak boyle bilmiyorum boyle cok mutsuz hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?