Shook'un Diyet Günlüğü

hoşgeldin canım aramıza

kaç kilosun boyun kaç hedefin ne
anlat bize :)))))

canımcım napıyosun bende dunun verdıgı vıcdan azabıyla:2: Bgun sabah bır tatlı kasesı sutlu meyvalı müsli yedım Yuruyusten yenı geldım 1 saatte yakın yurudum acayıp terlemısım zaten 1 tabak kızartmayı erıtmenın yolu 15 dk tempolu yurumekmıs ...
Saat 11.00 de 1 fıncan güllü yeşil çay içtım saat 12,00/12,30 arası 1 corba kasesı yogurtlu kabak var yagsız ve haslama kabaktan..akşam gene müsli yogurtla veya sütle yapılmıs Toplasam hepsını 1000 kalorı bıle etmıyo demı aksam ustu gene belkı yuruyuse cıkarım hava cok guzel ..akşam arasında acıkırsam salatalık bırtane ve gene yesıl cay güllüsü cok guzel ya aynı tatlı gbı gelıyo ınsana tadı bana gül reçelini hatırlattı ama neyse:)))

kıssslllaaarrr hoş gelmişsiniz güünlüümee .. ben olmasamda geldiimde burda sizleri görmek çook güüsel :)

malum ben çalışıyorum gündüz..

canım müsliyi ne kadar tüketiyorsun yani ne kadar süte ne kadar müsli.. been müsli yerken biraz abartıyorum galiba:utangaç

sabah: 1 haşlanmış yumurta
5-6 adet zeytin
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim çawdar ekmeği
2 bardak şekersiz çay

ara: 2 bardak şekrsz süt tozlu neskafe
1 dilim çawdar ekmeği

öğlen : 6 YK pilaw
5 YK türlü (etli)

ara 2 brdk neskafe (şksz-süt t.
1 awuç fındık

akşam : sucuklu yumurta
2 dilim çawdar ekmeği

1 corba kasesıne dolduruyorum bıkac kasık ıste 3-4 kasık ustunu gecek kadarda süt yada sulu yogurt

Son düzenleme:

canım sankı öğle ve aksamı abartmıssmısın.....neyse ekmek yok en azından bebeğimmmmm

1 tabak kızartmayı eritmenin yolu 15 dakikaysa yaşasın 3-4 tabak kızartma hakkım var ay ben bu kafayla gidersem
şaka bir yana bence gerçek değildir o. bir küp şekeri bile eritirken koca bir futbol sahası kadar yürümek gerekiyormuş kaldı ki kızartma kaç katı o şekerin

ben 2kasık yemıstım ama:))))

kuzu guzel gdiyoruzzzz valla....gercekten çarşamba gunu bslnan dıyetler daha kalıcı oluyomus bızde carsamba gunu kararlastırmıstık:)))

2 kaşık mı..... ben 2 kaşık kızartmaya kızartma demem bir tabak olmadıkça off sanırım beynimde bitiremedim ben bu işi:26:

canım sankı öğle ve aksamı abartmıssmısın.....neyse ekmek yok en azından bebeğimmmmm

he kız bügün burdan bakınca dün abartmış oldumu farkettim :)))

bu sabah kahwaldı 12 de oldu bazı sebeplerden öncesinde aç kalmamak için 1 armutu yutuwerdim,,,

zeytinli peynirli yumurtalı domatesli salatalıklı biberli kepek ekmekli yeşil çaylı çok az z.yağında döndürülmüş patatesli sağlam bir kahwaltı olduu

saat: 16 da da 4 kaşık et döner 7-8 kaşık karışık salatayı karman çorman ederekten bişi yedim :))

4 bardak yeşil çay içtim

18 gibide neskafe ile 1 avuç tan fazla kuruyemiş yidim ...

az öncede hiç aç olmama rağmen dplapta açıkta kaldığı için taş kesilmiş awuç içi kadar peyniri kemirdim ...

2 kaşık mı..... ben 2 kaşık kızartmaya kızartma demem bir tabak olmadıkça off sanırım beynimde bitiremedim ben bu işi:26:

mrk etme canım mantığına sonuna kadar katılıyorum we destekliyorum kızartma 2 kaşık yenmez yedinmi tabaklan yicen üstünede domatesli soos oooohhh..
ama zayıfladıktan sonra we haftada 1 yada2 :)))

şimdi yasak :))

yahu sabah sabah bile bu mesajlar canımı kızartma çektirdiyse umutsuz vakayım ben
neyse 1 dilim kepek ekmeği domates peynire talim....

yahu sabah sabah bile bu mesajlar canımı kızartma çektirdiyse umutsuz vakayım ben
Neyse 1 dilim kepek ekmeği domates peynire talim....

evt canım bende öyle yaptım dün eşim tatlı almıs eve çöpe dökerim gözüm görmesin dedım saklamıs bulaydım çöpe dökecektım...bıde yaptıgım yemeklerı begenmeyıp kendıne kendıne kokuta kokuta menemen yapmasmı baya bı sınavdan gectım ama basarıyla gectım yanıııı.....ıhanet etmedım gunlugume ve en onemlısı kendıme.....

ay ne guzel canım ya işte bende o yok. yani evde varsa birşey sevdiğim birşey mutlaka yerim ama yoksa diyetteysem hayatta gidip almam. ah bide varken direnebilsem nerdeeee.... çöpe dökecem ha

ay ne guzel canım ya işte bende o yok. yani evde varsa birşey sevdiğim birşey mutlaka yerim ama yoksa diyetteysem hayatta gidip almam. ah bide varken direnebilsem nerdeeee.... çöpe dökecem ha

bende en son o kızartma olayını yaptım zati:)))))sonrada yasadıgım pısmanlık sonrası bana ders oldu...takımdakı arkadaslarıma ıhanet etmıs gbı hıssettım..onlar sankı zorlanmıyomu bukadarmı onemlıydı dedım

zaten bende çareyi anneme guzel yemekleri yaptırmamakda buldum börek yapmıyo pilav yapmıyo kızartma yapmıyo sizin yuzunuzden aç kalcam diyo
şurda düğünüme 3 ay kaldı napim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…