Sicakkanli elti

kanmayın bunlara lütfen
madem oyle bekleyın sartlar duzelınce evlenenın nısanlı kaynınızda evlensın oyle evlenın
dedıklerı gıbı sonra gıdecek bıle olsanız
o evlılıgın ılk sabahı beraber kahvaltı etmenın tadını sız alamayacaksınız ( ben de alamadım da o yuzden soyluyorum ıcımde kaldı evlendım ertesı sabah 9 kısı beraber kahvaltı ettık kader dıyorumartık ama sızın kaderınız oyle olmasın)
ılk gunlerınız bır daha gelmeyecek ıyı duusnun lütfen

Ben ce de kanmayın. Bizim evimiz başka düğün başka sehirdeydi.Evlenmeden önce bize evini açan kv dem güya eşim demeden eve gelmeyecekti.dugun sabahı saat 9da pat diye aniden geliverdiler. Habersiz.... birlikte kahvaltı yaptık! !!!!o günüm esimle kavga etmekle önümüzdeki 1 yil da bunun konusu acilarak gecti.ilk bana hak verse de sonradan "ne olacak ya yabanci mi onlar " oldu eşimin açıklaması. benim kv dem gerçekten iyidir.severim iyi anlasiriz.dusuncelidir.ama en düşüncelisi bu iste.

Yani yok gideriz yok rahat edersiniz sözlerine kanma.kurallarini baştan koy.tabik8 kavga et yak yık demiyorum ama biraz da herseye he deme

Ay sizin yorumunuz sonuna kadar okumamistim :)) demek bütün erkek aileleri aynı ya.ayni şeyleri yaşamışiz. İnsanın içinde kalıyor ilk kahvaltı falan.

Merhabalar sizin anlattıklarınızın aynısını bende yaşadım ama size tavsiyem kesinlikle yüz vermeyin. Fakat yüz vermesenizde o size mutlaka musallat olur.Benden size tavsiye olabildiğince uzak bir yere yerleşin

ha ha bir yandan düşününce aslında elti insana dert ortağı bile sayılabilir.

Yiyorlar bence sizi. Onların durum düzelip kendilerine ev bulduklarında evlenin. Bunu söylemek zor olmasa gerek. Yeni evli olacağız başbaşa geçirmek istiyorum en güzel yıllarımı dersin. Yoksa o evde hep birlikte yaşayacaksınız.

merhaba kızlar ben 4 aydır evliyim eşimle çok iyiyiz kaynanamlada öyle fakat eşimin kardeşinin hanımı sürekli kendine alınan eşyaları över oturdukları evin yarısı eşimin üstüne eşim memur abisi sorumsuz evine bakmaz mutluda değiller sürekli evim var diye hava atıyor sinir oluyorum kaynanam kulak asma o eşiyle mutsuz geleceği karanlık siz ikinizde memursunuz her istediğinizi alırsınınz diyor. bana yaptığı herşeyi gizli saklı yapıyor kaynanam eltim kıskanmasın diye ama o evine alınan iğne ile bile hava atma derdinde geçen ay eşime resmen sen ölürsen karın bizi sokağa atabilir tapunun diğer yarısını ver diye tuturdu.kaynanam ve eşim çok sinirlendi bu sözüne vermiyoruz dediler.kadın evi terk etti salak abisi dönmezse kendimi öldürürüm diye eşime baskı yapınca o da vasiyet yazarım ölümümden sonra karıma değil anneme kalacak diye annem zaten atmaz sizi evden dedi.ama eşimde bende biliyoruz ki bu vasiyet geçersiz eşi olduğum için beni mirastan men edemezler. ne yapayım ben bu eltiyle uğraşıyımmı yoksa oluruna mı bırakayım

bence üçün beşin hesabını yapma.. bırak eltinin gelip gitmesini çalışıyorsan çıkın kiraya ya da onların kirasını ödeyin ama aynı evde kesinlikle kalmayın..
tamam nişanlın o evin borcuna destek olmuş olabilir de bekarken ödedi sonuçta.. evde senin hakkın olduğunu düşünmüyorum. sırf sen kirada oturma sıkıntısı yaşamayacaksın die yaşlı insanları onun bunun yanına da göndermek çok insanca gelmio bana.. ya beraber oturup gelene gidene müdahil olmayacaksın, ya da bunu istemiyorsan vereceksin parasını kendi evine çıkacaksın.. bu kadar basit..
hem kendi evin olursa çalışıosn zaten akşama kadar kapın kapalı akşam da plan program yaparsın kocanla veya arkadaşlarınızla kimse gelemez..

önce sen kendine ayrı konu aç.. konu sahibinin konusunu trolleme..

Kuma gemisi yürürde (!) elti gemisi yürümezmiş...
Fazla samimiyete gerek yok.Sonra çok uğraşıyorsunuz...

Muhabbet sırasında başkaları üzerinden kızım sana söylüyorum gelim sen anla taktiği iyidir.Hem kırmamış olursunuz hem ufak ufak mesajı alır.

Sana off diyorum.
Bence teyzelerin haklı çok var böyle aileler eltin alışmış yada onlardan birisi sen böyle olmazsan seni kötü bilecekler.
Ve senin çalışmanın hiç bir faydası olmaz hatta daha çok zararı olur akşamları gelirler hafta sonu gelirler dinlenmeye vaktin olmayacak.
Bu tip aileler ile uğraşmak çok zor eminim burdada var bu derdi çeken.
Mesafe koysan bile dert olur sana.
Allah kolaylık versin şimdiden.

çok tatlı bir eltiniz var, bence kırmayın. balayına baş başa gidersiniz, sonra da çalıştığınız için çok vaktiniz kalmaz zaten ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…