kanmayın bunlara lütfenYorumlariniz icin cok tesekkurler hepinize hak veriyorum. Kaynim nisanli bizim dugunden bir kac ay sonra ona yapmak istiyorlar. Kendilerine 3 odali ev almak yada kiraya cikmak istiyorlar. Aldiklari ev zaten 2 oda orada 2 aile birlikte yapamaz bunun farkindalar. Evdeki esyalari cikaracaklar. Boyle anlasdik butun evi biz dolduracagiz esya olarak. Evin anahtarini verecegim kendileri calisip yasasinlar diyordu kv. Simdi maddi imkanlari biraz zayifladigi icin kucugun dugunune kadar 2 oglumdan birinde otururum diyor. Abisinin evide 2 oda ustune bide 2 cocuk var onlarda kalmasida bizde kalmasida haksizlik olur zaten. Onlarla da 1-2 ay kaldilar sonra bu eve ciktilar. Simdi bu durumda nisanlima ailen bizimle kalmasin diyememki. Bu konu acildiginda bizimle oturmayacaklar der hep. Oda rahat olmak istiyor. Balayi konusunu dedim ona ikimiz oluruz diye. Oda evet bende oyle istiyorum dedi. Yani nisanlim benim dediklerime hic karsi cikmadi.
kanmayın bunlara lütfen
madem oyle bekleyın sartlar duzelınce evlenenın nısanlı kaynınızda evlensın oyle evlenın
dedıklerı gıbı sonra gıdecek bıle olsanız
o evlılıgın ılk sabahı beraber kahvaltı etmenın tadını sız alamayacaksınız ( ben de alamadım da o yuzden soyluyorum ıcımde kaldıevlendım ertesı sabah 9 kısı beraber kahvaltı ettık kader dıyorumartık ama sızın kaderınız oyle olmasın)
ılk gunlerınız bır daha gelmeyecek ıyı duusnun lütfen
Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
bence üçün beşin hesabını yapma.. bırak eltinin gelip gitmesini çalışıyorsan çıkın kiraya ya da onların kirasını ödeyin ama aynı evde kesinlikle kalmayın..Ailesiyle birlikte nisanlimda kac yildir evin kredisini oduyorlar. Hep bana bizim evimiz falan diyordu. Zaten oyle planlanmisti. Simdi biz kiraya cikarsak nisanlimin da bunca cabasi bosa gidecek. Yeni ev almakta zor. Kaldiklari ev zaten 2 oda kucuk. Orda hep kalamayiz diyolar
önce sen kendine ayrı konu aç.. konu sahibinin konusunu trolleme..merhaba kızlar ben 4 aydır evliyim eşimle çok iyiyiz kaynanamlada öyle fakat eşimin kardeşinin hanımı sürekli kendine alınan eşyaları över oturdukları evin yarısı eşimin üstüne eşim memur abisi sorumsuz evine bakmaz mutluda değiller sürekli evim var diye hava atıyor sinir oluyorum kaynanam kulak asma o eşiyle mutsuz geleceği karanlık siz ikinizde memursunuz her istediğinizi alırsınınz diyor. bana yaptığı herşeyi gizli saklı yapıyor kaynanam eltim kıskanmasın diye ama o evine alınan iğne ile bile hava atma derdinde geçen ay eşime resmen sen ölürsen karın bizi sokağa atabilir tapunun diğer yarısını ver diye tuturdu.kaynanam ve eşim çok sinirlendi bu sözüne vermiyoruz dediler.kadın evi terk etti salak abisi dönmezse kendimi öldürürüm diye eşime baskı yapınca o da vasiyet yazarım ölümümden sonra karıma değil anneme kalacak diye annem zaten atmaz sizi evden dedi.ama eşimde bende biliyoruz ki bu vasiyet geçersiz eşi olduğum için beni mirastan men edemezler. ne yapayım ben bu eltiyle uğraşıyımmı yoksa oluruna mı bırakayım
önce sen kendine ayrı konu aç.. konu sahibinin konusunu trolleme..
aynen oyleÇalışıyormuşsunuz.
KV durumu yoksa siz kiraya çıkın
Aynı evde oturma olayına hiç girmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?