- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
hersey kopruyu gecene kadar. senın evını yerlescekeler. kıraya cık aklın varsa ınan ...Yorumlariniz icin cok tesekkurler hepinize hak veriyorum. Kaynim nisanli bizim dugunden bir kac ay sonra ona yapmak istiyorlar. Kendilerine 3 odali ev almak yada kiraya cikmak istiyorlar. Aldiklari ev zaten 2 oda orada 2 aile birlikte yapamaz bunun farkindalar. Evdeki esyalari cikaracaklar. Boyle anlasdik butun evi biz dolduracagiz esya olarak. Evin anahtarini verecegim kendileri calisip yasasinlar diyordu kv. Simdi maddi imkanlari biraz zayifladigi icin kucugun dugunune kadar 2 oglumdan birinde otururum diyor. Abisinin evide 2 oda ustune bide 2 cocuk var onlarda kalmasida bizde kalmasida haksizlik olur zaten. Onlarla da 1-2 ay kaldilar sonra bu eve ciktilar. Simdi bu durumda nisanlima ailen bizimle kalmasin diyememki. Bu konu acildiginda bizimle oturmayacaklar der hep. Oda rahat olmak istiyor. Balayi konusunu dedim ona ikimiz oluruz diye. Oda evet bende oyle istiyorum dedi. Yani nisanlim benim dediklerime hic karsi cikmadi.
mecbur dıyeceksın. yenı evlı olcan cinselık vs banyo 2 odaları evde üstüne kv kayınpeder nasıl olcak bu??? ılk evlendıgımde bagıra bagıra ılıkıö oluyordu canım yanıyordu mesela. yan odada bırı olsaydı nasıl olacaktı bu??!! üstelık eltın hergun sende olacak. özelınız kalmıyacak. tek odan olsun huzurun olsun. kıraya cık yada kendı cabanla ev al.Yorumlariniz icin cok tesekkurler hepinize hak veriyorum. Kaynim nisanli bizim dugunden bir kac ay sonra ona yapmak istiyorlar. Kendilerine 3 odali ev almak yada kiraya cikmak istiyorlar. Aldiklari ev zaten 2 oda orada 2 aile birlikte yapamaz bunun farkindalar. Evdeki esyalari cikaracaklar. Boyle anlasdik butun evi biz dolduracagiz esya olarak. Evin anahtarini verecegim kendileri calisip yasasinlar diyordu kv. Simdi maddi imkanlari biraz zayifladigi icin kucugun dugunune kadar 2 oglumdan birinde otururum diyor. Abisinin evide 2 oda ustune bide 2 cocuk var onlarda kalmasida bizde kalmasida haksizlik olur zaten. Onlarla da 1-2 ay kaldilar sonra bu eve ciktilar. Simdi bu durumda nisanlima ailen bizimle kalmasin diyememki. Bu konu acildiginda bizimle oturmayacaklar der hep. Oda rahat olmak istiyor. Balayi konusunu dedim ona ikimiz oluruz diye. Oda evet bende oyle istiyorum dedi. Yani nisanlim benim dediklerime hic karsi cikmadi.
kendı agzıyla dıyor ztn öburunde kalmaz cocugu var hıc bu ıse bulasmaYorumlariniz icin cok tesekkurler hepinize hak veriyorum. Kaynim nisanli bizim dugunden bir kac ay sonra ona yapmak istiyorlar. Kendilerine 3 odali ev almak yada kiraya cikmak istiyorlar. Aldiklari ev zaten 2 oda orada 2 aile birlikte yapamaz bunun farkindalar. Evdeki esyalari cikaracaklar. Boyle anlasdik butun evi biz dolduracagiz esya olarak. Evin anahtarini verecegim kendileri calisip yasasinlar diyordu kv. Simdi maddi imkanlari biraz zayifladigi icin kucugun dugunune kadar 2 oglumdan birinde otururum diyor. Abisinin evide 2 oda ustune bide 2 cocuk var onlarda kalmasida bizde kalmasida haksizlik olur zaten. Onlarla da 1-2 ay kaldilar sonra bu eve ciktilar. Simdi bu durumda nisanlima ailen bizimle kalmasin diyememki. Bu konu acildiginda bizimle oturmayacaklar der hep. Oda rahat olmak istiyor. Balayi konusunu dedim ona ikimiz oluruz diye. Oda evet bende oyle istiyorum dedi. Yani nisanlim benim dediklerime hic karsi cikmadi.
oldu hızmetcıydı köyden gelıyor dıye. sen bence bu aıleye gelın gıtmesen daha ıyı edersınO nisanli. Nisanlisi da koyde yasiyor. Bunlarda o alismis ise guce hic olmazsa biz isten eve gelene kadar evi duzene sokar diyorlar. Zaten onun annesiyle oyle konusmuslar onasa ev alip oturacagiz diye
forumda yeniyim kızlar benzer başlıklar altında sakınca yoktur diye düşündüm iyi bi karşılama olmadı dertleşebiliyoruz sandımönce sen kendine ayrı konu aç.. konu sahibinin konusunu trolleme..
tamam sen konunu aç derdini anlat bak biz ne güzel yorumlar yaparız.. hepimiz birimiz birimiz hepimiz için..forumda yeniyim kızlar benzer başlıklar altında sakınca yoktur diye düşündüm iyi bi karşılama olmadı dertleşebiliyoruz sandım
Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
Bence problem etmen gereken şey aynı eve çıkmanız, eltin değil. Yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle ayrı eve çık. Biz eşimle 4.5 yıl önce evlendik. Normalde bir yıl sonra evlenecektik ama ben İST.da iş bulunca babam hemen olsun istedi düğün. Hem ben çok az kazanıyordum o zaman hem de eşim. Ayrı eve çıkacak durumumuz yoktu, mecbur kv, kp ve kaynımla aynı evde kaldık ki onların evi oldukça büyük bir evdi. Ben iyi niyetli, herkese, her şeye uyum sağlayan biri olmama rağmen anlaşamadım ve bu durum evliliğimizde büyük yaralar açmıştı. Evliliğimin en güzel zamanlarını yaşayamadım ben ve bu çok büyük uhdedir içimde. Bunu yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle ayrı eve çıkın. Gerekirse düğünü erteleyin ama ayrı eve çıkın... Ev ev üstüne olmuyor maalesef... Biz eşimle çok zor toparladık sonra. 4,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır huzurumuz var çok şükür.[/QUOTE
kv kay
ıBence problem etmen gereken şey aynı eve çıkmanız, eltin değil. Yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle ayrı eve çık. Biz eşimle 4.5 yıl önce evlendik. Normalde bir yıl sonra evlenecektik ama ben İST.da iş bulunca babam hemen olsun istedi düğün. Hem ben çok az kazanıyordum o zaman hem de eşim. Ayrı eve çıkacak durumumuz yoktu, mecbur kv, kp ve kaynımla aynı evde kaldık ki onların evi oldukça büyük bir evdi. Ben iyi niyetli, herkese, her şeye uyum sağlayan biri olmama rağmen anlaşamadım ve bu durum evliliğimizde büyük yaralar açmıştı. Evliliğimin en güzel zamanlarını yaşayamadım ben ve bu çok büyük uhdedir içimde. Bunu yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle ayrı eve çıkın. Gerekirse düğünü erteleyin ama ayrı eve çıkın... Ev ev üstüne olmuyor maalesef... Biz eşimle çok zor toparladık sonra. 4,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır huzurumuz var çok şükür.
npeBence problem etmen gereken şey aynı eve çıkmanız, eltin değil. Yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle ayrı eve çık. Biz eşimle 4.5 yıl önce evlendik. Normalde bir yıl sonra evlenecektik ama ben İST.da iş bulunca babam hemen olsun istedi düğün. Hem ben çok az kazanıyordum o zaman hem de eşim. Ayrı eve çıkacak durumumuz yoktu, mecbur kv, kp ve kaynımla aynı evde kaldık ki onların evi oldukça büyük bir evdi. Ben iyi niyetli, herkese, her şeye uyum sağlayan biri olmama rağmen anlaşamadım ve bu durum evliliğimizde büyük yaralar açmıştı. Evliliğimin en güzel zamanlarını yaşayamadım ben ve bu çok büyük uhdedir içimde. Bunu yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle ayrı eve çıkın. Gerekirse düğünü erteleyin ama ayrı eve çıkın... Ev ev üstüne olmuyor maalesef... Biz eşimle çok zor toparladık sonra. 4,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır huzurumuz var çok şükür.
Bence problem etmen gereken şey aynı eve çıkmanız, eltin değil. Yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle ayrı eve çık. Biz eşimle 4.5 yıl önce evlendik. Normalde bir yıl sonra evlenecektik ama ben İST.da iş bulunca babam hemen olsun istedi düğün. Hem ben çok az kazanıyordum o zaman hem de eşim. Ayrı eve çıkacak durumumuz yoktu, mecbur kv, kp ve kaynımla aynı evde kaldık ki onların evi oldukça büyük bir evdi. Ben iyi niyetli, herkese, her şeye uyum sağlayan biri olmama rağmen anlaşamadım ve bu durum evliliğimizde büyük yaralar açmıştı. Evliliğimin en güzel zamanlarını yaşayamadım ben ve bu çok büyük uhdedir içimde. Bunu yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle ayrı eve çıkın. Gerekirse düğünü erteleyin ama ayrı eve çıkın... Ev ev üstüne olmuyor maalesef... Biz eşimle çok zor toparladık sonra. 4,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır huzurumuz var çok şükür.[/QUO
kv kayınpeder kaynın kabus gıbı... ya insanin özeli kalmaz.. banyo cınselık mutfak mısafır hersey ayrı dert... bu zamanda bu tür beraber oturmayı kabul edenlerı ınan anlamıyorum. ne kadar ıyı olursa olsun ev üstüne ev olmaz. helekı yenı evlıyken insan cekınır yahu aklım almıyor
Sadece bir yıl oturduk canım. Maddi durumun el vermemesinden kaynaklanıyor maalesef. O zaman eşim de ben de çok az maaş alıyorduk, sonra ikimiz de iş değiştirdik ve daha iyi şartlarda iş bulduk. Hatta bir dönem hem eşim hem ben işsiz bile kalmıştık. Çok şükür o günler çok geride kaldı. Ben üniversitedeyken KV. ile hayatta bırak aynı evde kalmayı yakın bile oturmam derdim. İnsan hiç bir zaman büyük konusmayacak, konuşunca daha beterini yaşıyor maalesef...
bır sene sonra evlenırım yınede oturmam helekı yenı evlıyken. ıllerde hasta olur vs ayrı. ama yenı evlıken hıc dusunemem bıle. okadar kalabalıkta gercekten zorSadece bir yıl oturduk canım. Maddi durumun el vermemesinden kaynaklanıyor maalesef. O zaman eşim de ben de çok az maaş alıyorduk, sonra ikimiz de iş değiştirdik ve daha iyi şartlarda iş bulduk. Hatta bir dönem hem eşim hem ben işsiz bile kalmıştık. Çok şükür o günler çok geride kaldı. Ben üniversitedeyken KV. ile hayatta bırak aynı evde kalmayı yakın bile oturmam derdim. İnsan hiç bir zaman büyük konusmayacak, konuşunca daha beterini yaşıyor maalesef...
inan gece kalkıp bu berbaer oturanlar nasıl duş alıyor aklım almıyor yerın dıbıne gırer ınsan utelık kaynında aynı evde. hıc bır acıddan rahat dglSadece bir yıl oturduk canım. Maddi durumun el vermemesinden kaynaklanıyor maalesef. O zaman eşim de ben de çok az maaş alıyorduk, sonra ikimiz de iş değiştirdik ve daha iyi şartlarda iş bulduk. Hatta bir dönem hem eşim hem ben işsiz bile kalmıştık. Çok şükür o günler çok geride kaldı. Ben üniversitedeyken KV. ile hayatta bırak aynı evde kalmayı yakın bile oturmam derdim. İnsan hiç bir zaman büyük konusmayacak, konuşunca daha beterini yaşıyor maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?