Sicakkanli elti

hersey kopruyu gecene kadar. senın evını yerlescekeler. kıraya cık aklın varsa ınan ...

mecbur dıyeceksın. yenı evlı olcan cinselık vs banyo 2 odaları evde üstüne kv kayınpeder nasıl olcak bu??? ılk evlendıgımde bagıra bagıra ılıkıö oluyordu canım yanıyordu mesela. yan odada bırı olsaydı nasıl olacaktı bu??!! üstelık eltın hergun sende olacak. özelınız kalmıyacak. tek odan olsun huzurun olsun. kıraya cık yada kendı cabanla ev al.

kendı agzıyla dıyor ztn öburunde kalmaz cocugu var hıc bu ıse bulasma

O nisanli. Nisanlisi da koyde yasiyor. Bunlarda o alismis ise guce hic olmazsa biz isten eve gelene kadar evi duzene sokar diyorlar. Zaten onun annesiyle oyle konusmuslar onasa ev alip oturacagiz diye
oldu hızmetcıydı köyden gelıyor dıye. sen bence bu aıleye gelın gıtmesen daha ıyı edersın

Bence problem etmen gereken şey aynı eve çıkmanız, eltin değil. Yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle ayrı eve çık. Biz eşimle 4.5 yıl önce evlendik. Normalde bir yıl sonra evlenecektik ama ben İST.da iş bulunca babam hemen olsun istedi düğün. Hem ben çok az kazanıyordum o zaman hem de eşim. Ayrı eve çıkacak durumumuz yoktu, mecbur kv, kp ve kaynımla aynı evde kaldık ki onların evi oldukça büyük bir evdi. Ben iyi niyetli, herkese, her şeye uyum sağlayan biri olmama rağmen anlaşamadım ve bu durum evliliğimizde büyük yaralar açmıştı. Evliliğimin en güzel zamanlarını yaşayamadım ben ve bu çok büyük uhdedir içimde. Bunu yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle ayrı eve çıkın. Gerekirse düğünü erteleyin ama ayrı eve çıkın... Ev ev üstüne olmuyor maalesef... Biz eşimle çok zor toparladık sonra. 4,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır huzurumuz var çok şükür.

kv

Sadece bir yıl oturduk canım. Maddi durumun el vermemesinden kaynaklanıyor maalesef. O zaman eşim de ben de çok az maaş alıyorduk, sonra ikimiz de iş değiştirdik ve daha iyi şartlarda iş bulduk. Hatta bir dönem hem eşim hem ben işsiz bile kalmıştık. Çok şükür o günler çok geride kaldı. Ben üniversitedeyken KV. ile hayatta bırak aynı evde kalmayı yakın bile oturmam derdim. İnsan hiç bir zaman büyük konusmayacak, konuşunca daha beterini yaşıyor maalesef...

bır sene sonra evlenırım yınede oturmam helekı yenı evlıyken. ıllerde hasta olur vs ayrı. ama yenı evlıken hıc dusunemem bıle. okadar kalabalıkta gercekten zor

inan gece kalkıp bu berbaer oturanlar nasıl duş alıyor aklım almıyor yerın dıbıne gırer ınsan utelık kaynında aynı evde. hıc bır acıddan rahat dgl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…