• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcaktan ağlıyorum

Sıcak hamilelerin genel hali. Bende Zonguldak tayim. Burda da feci nem var ve hiç esmiyor desem yeridir. günün yarısını duşta geçiriyorum. Gece hiç uyuyamıyorum. Ama şükür etmemiz lazım. Sırf hamile kalmak için o kadar tedavi gören insanlara saygısızlık olmasın diye şükür edip, şikayet etmemek gerektiğini düşünüyorum. Klima ile ilgili tek sözüm de "Allah başka dert vermesin kardes" :nazar:
Ya işte keşke ben de hamile kalıp sıcaktan ağlayabilsem eşime sen beni hiç düşünmüyorsun deyip kapris yapabilsem
Herkesin sınavı farklı işte

bence sen bu konuyu takıntı yaptın. sıcaktan ağlanır mı ya?

Valla ağlanıyor. Geçen sene Akdenize taşındım alışkın olmadığım bir sıcaklık ve Güney cephe ev. Karasal iklime oranla inanılmaz nem. Ve birgün iki gün değil. Gece uyunmuyor sabah kalk işe git, ertesi gün aynı, gecesi aynı gündüzü aynı. Evde yemek yapmak işkence. O dönemde kliması olmayan arkadaşlarım hep aynı sorunu yaşadık ki ben de ağlamıştım

Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
çalışan kadınmışsın ver siparişi gelsin evine uygun fiyatlı olanlar da var bir odayı soğutsan yeter sana. Eğer alamayacaksınız da 1.5 lt pet şişeleri dondur, havluya sar gece sağına soluna koy. Ama Urfa seneye de sıcak olacak sonraki sene de.

Seni en iyi ben anlarim. Simdilik bir vantilator alin baya is goruyor esinde düşünüyordur seni hamilelik hassasligi yasiyoruz

Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur

çalışıyosan kendin sipariş ver yahu. illa eşinin mi araması lazım. sürekli sıcak yanıyorum ama kimse beni düşünmüyo modundasın. e sen düşün.

Bir an çok tatlı geldi isyanın :)

Eşin klima almayı kabul etmiyorsa kendine stres etme yok yere bunaldığında soğuk duşa gir olmadı güçlü vantilatörler var ayaklı değil yere konulanlardan...

Onlardan baksanız, görümcem kullanıyor onun da evi çok bunaltıcı vantilatörü taktıktan yarım saat sonra üşüdüğümü hissettim resmen, o işe yarar eminim klima taktırana kadar idare edersin olmadı...

Ya işte keşke ben de hamile kalıp sıcaktan ağlayabilsem eşime sen beni hiç düşünmüyorsun deyip kapris yapabilsem
Herkesin sınavı farklı işte
Canim oyle deme bende hamile kalamadm 17 ay hep oyle diyordum kussam bualntim olsa fln.sonra hamile kaldim miemde ulser cikti hamilelikten bebekler ikizzdi.2 ay gece uyuyamadm agridan.sabahlara kadar agladim kesintisiz agri cekiyordum.sonra maelsef bebekleri kaybettik.simdi artik her duamda allahim saglikli sihatli kolay gebelik nasip et diyorm her cocuk isteyende oyle etsin bence saglik onemli insan basina gelince anliyor :(

_20170816_175317.webp

Bunlardan diyorum 100 tlyi geçmez. Hatta hemen netten bile sipariş verebilirsin bunlar cidden işe yarıyor...

_20170816_175305.webp

Yine klimanın yerini tutmaz ama en az klima kadar iyi ve yine pahalı değil...

Arkadaşlar herkesin eşiyle diyologu farklıdır

Siz sormadan getirtirsiniz başkası sorar getirtir bir başkası eşinin almasını bekler çünkü sebepleri vardır

Tüm maaşı ödemelere gidiyor olabilir
Kafasına göre adam çağırıp klima taktiracak ortamı olmayabilir bunun gibi birsuru sey

Burda dalga geçmek yerine konu sahibesi dertleşmek istemiş ilk konusunda dalga geçenler olduğu için ikinci konuyu açmış onu anlamak gerek

Duştayken terliyorum su değil bildiğin ter daha kurulanirken yapış yapış oluyorum sıcaktan
Başıma ağrı giriyor kalp krizi gecircem sanıyorum

Mesela Adana'da çok sıcaktır gerçekten çok sıcak... Orda en üst katdan ev tutarsın çünkü gece eser

Ama Antep'te orta kat makbuldür çünkü güneş öyle acayip vururki en üst katdakiler kavrulur

Aynı memleketde evden eve bile değişiyor esinti güneş görmesi falan...

Birde aynı kişinin hamilelikleri bile birbirinden farklı ... Önceki evimde hamileydim en üst katdaydim yazın en sıcağını hamile geçirdim uyuyamaz aglardim cehennemi yaşıyorum diye... Su dolu kuvete buz koyar girerdim idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bu yüzden ... Sıcaktan tansiyonum yukselirdi burnum kanardi.

Birazcık azıcık anlayış birşey kaybettirmez.

Ben burda yanıyorum, Allah Urfa'da size kolaylık versin. Sabah akşam duşunu al tabi musluktan soğuk su gelirse :bicak:

Bulunduğunuz yerin sıcağı gerçekten yakıcıdır. Allah kolaylık versin.
Kendinizi boşuna dolduruyorsunuz ; eşim klimalı ortamda beni düşünmüyor diye.
Bunun tek yolu açık açık konuşup istemek.
Ha yok alamıyoruz diyorsanız ağlayıp bebeği uzeceginize ailenizden destek isteyin.

Back
X