Şiddet böyle böyle başlamaz mı? Fikir verin lütfen.

Ben de iki tane büyüttüm. Doğurmadan önce bir bebeğin altı nasıl değiştirilir diye ben de denememiştim. Ama öğrendim. Benim eşim de benden iyi değiştirir ona bakarsanız.
Sadece bez değiştirme konusu için demiyorum. Ama siz zor bir durum için acele ederken karşı tarafın aheste aheste hareket etmesi sinir bozucu oluyor

kızın arkasında durmak ve eşim annemden korkuyor ile arasındaki farkı idrak edebiliyormusunuz? Adama naptılarda korkutular acaba. Burda kv hakkında konu açan kadınlara biz kendinizi ezdirmeyin derken adamları ezsinler oh iyi oluyormu deseydik.
Adamın yapısı ağırsa ona 1 milyon kezde hızlı ol deseniz o yine ağır olacaktır. Kaldiki konu sahibi bebek bezi değişiyormuş, bunda bukadar yardım isteyecek kadar zor ne var? Bir bantını sen yapıştır diğerini ben yapıştırayım aşkitooo diye romantiklikmi yoksa? Yeni nesil evlilerden onuda beklerim artık.

Ne zamandir burdayim bir kadin bagirdi diye kocası doven adamin burda savunulduğunu gormedim

Tatlı su feministliği işte. Kocam kim ki bana şiddet uygulayabilir? Ama ben ona hayatı zindan edebilirim. Hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayabilirim. Çünkü ben kadınım.

Bence aklınızı başınıza alın. Adam zaten ailenizin yanında kendini belki rahat hissedemiyor siz de üstüne varıyorsunuz. Ne var çocuk işedi gidin öbür yerde değiştirin o da yavaş yapıyorsa da yapsın işini. Herkes pratik olmak zorunda deil
Abartma falan diyordu ben odadan çıkmadan önce aklınca beni sakinleştirip geçiştirecek.

yalniz feminizm “kadin adami dovsun, psikolojik siddet uygulasin ama adam karsilik vermesin” falan degil. ailece inanilmaz yanlislar icindesiniz bence hayata karsi.

Bende tez canlı aşırı sinirli insanım, ama bakarsın adam neyi yapar neyi yapamaz asagilamanin iteklemenin anlamı ne şunu kocası kadına yapsa saydirmistik adama,arkadaşa önerim kendini durdurmayı oneririm bu tarz tavırla adamı istediği gibi yapamaz ,ağır olmak huydur insanın yapısıdır kessen değişmez şahsen eşim öyle gram degismiyo adam,yemekten yaptığı işe yürümeye kadar ağır hareketleri ne yapayim adamı.

İyi de burada çok konu okudum eşim babamdan korkar diye. Kimse böyle şeyler yazmadı. Çekinebilir evet ne var bunda. O zaman size şöyle sorayım eşim çocuğun altını değiştirirken benden yardım istedi ben de tek başına halledemiyor musun deyip yardım etmedim diye yazsaydı konu sahibi hak mı verirdiniz? Kaldı ki çocuk bir kez daha çiş yapmış herhalde oralar batmıştır diye düşünüyorum ben.

Bakın şöyle bir şey demek istiyorum ben. Eşim her anlamda mükemmel bir adam. Ama bir huyu var çok yavaş. Bir gün bir durum için dışardayız. İki çocuk. Biri arabada durmayan bir bebek biri sürekli mızmızlanan bir çocuk. Eşim iki dk için bir iş halledip yanıma gelecek. Çocuklar asla durmuyor çabuk ol dedim tamam dedi gitti. Ben orda cebelleşiyorum ağlayan bağıran. Bir baktım karşıdan aheste aheste geliyor. Ya biliyorsun durumu ne olur biraz seri yürüsen diye kızmıştım. Şimdi gülüyorum ama inanın o an öfkeden çıldırıyorum. Biraz uyum sağlamak zor olmamalı

Ya yazmaya usendigim şeyleri yazmışsınız. Ağzınıza sağlık.

Hatun prenses ve yapsın. Bağırır vurur kırar ama karşısında ki ses çıkartamaz.

İşte size göre zor değil ama ona göre zor işte. Karakter, huy ne derseniz diyin. Değişmiyor. Benimde var öyle tanıdıklarım dünya yansa, keşke az yavaş yansa bu ne telaş diye düşünürler. Eşinizde muhtemelen ne var çocuklar ağladıysa iki dk idare edemedinmi diye düşünmüştür.
Uyuşuk insanlardan bende hoşlanam, çok tez canlıyım. Ama kendi işimi kendim hallederim o yüzden birinden beklemem.
ve evet bebek bezi değiştirmek yardım gerektirecek bir durum değil eğer ilk kez yapılmiyorsa. Kimin değiştiği bu durumda önemi yok. Bende 2 çocuk büyüttüm, yeri geldi eşim değişti yeri geldi ben değiştim bezlerini. Ama hadi gel yardım et demedik hiç. En fazla bez getirirmisin demişsizdir.

Biz de yardım istemedik ama bezin dışına taşmışsa ya da konuda ki gibi etraf kirlenmişse istemişizdir.diğer söyledikleriniz de haklısınız aslında

Bir kere oldu o, sinir krizi geçirdim annesi yüzünden sürekli şiddet uygulamıyorum yani.
muhtemelen oda bir kere yapmıştır.birincisi arada saygı varsa sizin mesleğiniz olmasada aileniz arkanızda olmasada aynı saygı çerçevesinde ilerlerdi.adamı çocuk gibi azarlamayın.dolmuştur artık bebek olayına gelince bakın eşim vardiyalı çalışıyor benim.kızımı büyütene kadar gece mama ısıt getir diyebileceğim kimse yoktu evde.in cin top oynardı haliyle.gece 1 den sabah 5e kadar ayağımda sallardım.sabah 8 de kalkardı bebek yine.eşimin evde olması 9u bulurdu.o bana sen yat dediği halde hayır canım sen bir dinlen uyanınca ben yatarım derdim.biraz sabır.çocuk sinirlerinizi laçkalaştırmış muhtemelen.geçecek bugünler

Hayır böyle başlamaz, bazen tahammülsüzlükler olur hele ki yabancı bir yerdesiniz her söylenilen her yapılan rahatsız eder. Eşinizi bilirsiniz ona göre bir yol tutturun, ama şiddet yanlısı olsa kesin olarak bilirsiniz bana öyle gelmedi.

Sürekli ya da değil sonuçta şiddet uygulayan sizsiniz sırf adam sakin diye sinir krizi şu bu hikaye çok krizdeysen kendi canını yak ya da bayıl ya da odayı terk et ben normalde şiddeti kabul etmem ama adama hak verdim desem yalan olmaz şiddet görmek istemiyorsanız göstermeyin sen yaparken iyi adam yapınca ühü ühü kadına şiddet

Bence de bizi ciddiye almasın sizi ciddiye alsın konu sahibi. Biraz daha gaz verirseniz feminist annesi de hazır arkasındayken boşar adamı bence ilk fırsatta. Adam da huzura erer.

Bence de bizi ciddiye almasın sizi ciddiye alsın konu sahibi. Biraz daha gaz verirseniz feminist annesi de hazır arkasındayken boşar adamı bence ilk fırsatta. Adam da huzura erer.

Gaz vermedim. Hatta eşiniz gibi birinin bunun devamını getireceğini sanmam dedim. Anlamaya çalışarak bana yazanlara gayet güzel cevap verdim. Siz de çoğunlukla yorumlarını beğendiğim bir üyesiniz. O yüzden tartışmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…