Sizde pek saygı olduğu söylenemez ki..Böyle bir konu açtığıma inanamıyorum gerçekten. Lütfen her türlü yorumunuzu benden esirgemeyin, gerçeklerle yüzleşmek isterim her zaman ne kadar acı olsa da.
Eşim çok çok sakin biridir normalde, ben sinirli bir insanım. Genellikle bağıran, ağır konuşan benimdir. Sinir krizi geçirip ona vurduğum ittiğim de olmuştur. Bunları söylememin sebebi ne kadar sakin ve sabırlı biri olduğunu ve bugünkü şey yüzünden nasıl dumura uğradığımı belirtmek.
Az önce bebeğimin altını değiştiriyordum, yardım istedim geldi yardıma. Çok ağırkanlı bir insandır, bebeğim altını değiştirirken işedi örtüsü çiş oldu. Kaldırdım bebeği yeni örtü ser dedim ona da. Seriyor ama aheste aheste. Ben de hafifçe bağırdım çabuk olsana çocuğun arkası hep çiş oldu falan diye. O da bağırdı yapıyorum işte salak mısın gibi bir şey dedi. Ben de sensin salak ver şunu ya bi şeyi de beceremiyorsun dedim hızlıca elinden aldım mendili. O anda ya dur be deyip kafamı ittirdi. Şok oldum gerçekten hala şok içindeyim. Sen napıyorsun ya deyip ben de onun kafasına vurdum (rezillik resmen). Nasıl yaparsın ya falan demeye başladım. Bu arada annemlerde kalıyoruz iki aydır yollar kapalı olduğu için mahsur kaldık burda. Bu hemen sus rezil etme bizi falan dedi tabi annemden korkar çünkü sağolsun her zaman arkamdadır canım annem. Ben hıncımı alamadım ittim bunu ta odanın köşesine kadar bu arada bi ton saydırdım. Allahtan ramazan da herkes uyuyor duymadılar ama ben şu an çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor ilk defa böyle bir şey oluyor. Asıl korkum şiddet böyle böyle başlamaz mı? Kafama küçük bir şekilde vurdu diye başlar sonra dozu artmaz mı? Lütfen bir şeyler söyleyin çok kötüyüm napıcam şimdi?
Okuduğunu anlamayanlar için edit :adama sürekli vurmuyorum herhalde, vurduğum oldu bir kere. Onda da annesiyle beni delirttiler sinir krizi geçirdim resmen. Yani sürekli bir vurma durumu yok herhalde.
Mesleğinizi çok merak ettim nedir
Eşinize üzüldüm.asil erkeğe şiddet var burada adamı rahat bırakin
Mesleğim var diye kendinize güveniyorsunuz ama mesleği (psikoloji) de geçtim ama insan olmanın en önemli değerinden,iç görüden çok uzaksınız konu sahibi
Daha önceki yorumlarından aklımda kaldığı kadarıyla kendisi psikolog,o yüzden bu konuyu şaşkınlıkla okuyorum.elbette insanız,hepimiz sinirleniriz ,terzi misali kendi söküğümüze dikemeyebiliriz ama meselenin alışkanlık haline gelmesine de seyirci olmamalıyız.yarın öbür gün çocuk büyüyünce bu tavır ve davranışları örnek almaz mı,ya da eşiniz hep böyle sakin kalabilir mi,aranızdaki saygı zedelenmez mi,bir düşünün.uzun vadede bu davranışlar size çok şey kaybettirecek,çocuğunuza da zararı dokunacak,olası boşanma durumunda aile sıcaklığı,baba rol modeli eksik olacak.boşanma kaçınılmazsa elbet boşanılır tabii o ayrı ama böylesi göz göre göre kendini biraz kontrol ve empati ile halledilebilecek bir meselede niye uç kısmına kaçalım, aile birliğimizi niye bozalım diye düşünmez misiniz ?!
Beni niye alıntıladınız:)
Korkup panik yapması gereken kişi siz değilsiniz kocaniz bir de annemden korkar falan yazmışsınız yazık adama,ailecek hen psikolojik hem de fiziksel şiddete maruz bırakıyorsunuz ama dikkat edin de sessiz atın tekmesi pek olmasınBöyle bir konu açtığıma inanamıyorum gerçekten. Lütfen her türlü yorumunuzu benden esirgemeyin, gerçeklerle yüzleşmek isterim her zaman ne kadar acı olsa da.
Eşim çok çok sakin biridir normalde, ben sinirli bir insanım. Genellikle bağıran, ağır konuşan benimdir. Sinir krizi geçirip ona vurduğum ittiğim de olmuştur. Bunları söylememin sebebi ne kadar sakin ve sabırlı biri olduğunu ve bugünkü şey yüzünden nasıl dumura uğradığımı belirtmek.
Az önce bebeğimin altını değiştiriyordum, yardım istedim geldi yardıma. Çok ağırkanlı bir insandır, bebeğim altını değiştirirken işedi örtüsü çiş oldu. Kaldırdım bebeği yeni örtü ser dedim ona da. Seriyor ama aheste aheste. Ben de hafifçe bağırdım çabuk olsana çocuğun arkası hep çiş oldu falan diye. O da bağırdı yapıyorum işte salak mısın gibi bir şey dedi. Ben de sensin salak ver şunu ya bi şeyi de beceremiyorsun dedim hızlıca elinden aldım mendili. O anda ya dur be deyip kafamı ittirdi. Şok oldum gerçekten hala şok içindeyim. Sen napıyorsun ya deyip ben de onun kafasına vurdum (rezillik resmen). Nasıl yaparsın ya falan demeye başladım. Bu arada annemlerde kalıyoruz iki aydır yollar kapalı olduğu için mahsur kaldık burda. Bu hemen sus rezil etme bizi falan dedi tabi annemden korkar çünkü sağolsun her zaman arkamdadır canım annem. Ben hıncımı alamadım ittim bunu ta odanın köşesine kadar bu arada bi ton saydırdım. Allahtan ramazan da herkes uyuyor duymadılar ama ben şu an çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor ilk defa böyle bir şey oluyor. Asıl korkum şiddet böyle böyle başlamaz mı? Kafama küçük bir şekilde vurdu diye başlar sonra dozu artmaz mı? Lütfen bir şeyler söyleyin çok kötüyüm napıcam şimdi?
Okuduğunu anlamayanlar için edit :adama sürekli vurmuyorum herhalde, vurduğum oldu bir kere. Onda da annesiyle beni delirttiler sinir krizi geçirdim resmen. Yani sürekli bir vurma durumu yok herhalde.
Basit konu değil bence sizin yaptığınız çok daha yıpratıcı ve kırıcı.Direk hakaret azarlama. O da hafif ittirmiş siz üstüne adamı odanın öbür ucuna itmişsiniz. Hiç mı saygı bilmiyorsunuz şok oldum okurken.Evet çekinir. Ben mesleği olmayan ailesi arkasında olmayan biri olsaydım daha farklı olurdu belki ama durum bu o yüzden daha dikkatli.
Evet azarlamamam gerekiyordu ama onun bu şekilde tepki vermesi normal mi bu kadar basit bir konuda?
Siz olayları yanlış anlamışsınız. Burada şiddet gören taraf başka.Keşke konu açmasaydınız burada herkes sizi suçlar. Konu sahibini linçleme hobisi var burada. Herkes niye bağırdın der. Sorsan aaa hiçbir şey şiddetin bahanesi olamaz derler. Ama örnek verip anlatmışsan mümkünü yok kurtulamazsın. Eminim ki kaç kez biraz seri ol demişsinizdir. Sadece bu olayda değil her olayda çabuk olur musun diye uyardığınızdan eminim. E artık bir noktadan sonra insan cinnet geçiriyor. Sizi suçlayan üyeler eminim eşlerine her şeyi tane tane yavaş yavaş anlatıyor:)
Mesela ben eşime bir elini yıkamak için şu musluğu sonuna kadar açma. Sıçrıyor heryer berbat oluyor diye evlendiğimizden beri yaklaşık 338662837 kez söyledim. Ama işe yaradı mı hayır. Ben şimdi konu açsam niye adama bağırıyorsun derler.
Eşler sinirlenirse ses yükselebilir. Dünyadaki bütün çiftler kavga eder bu normaldir. Ama hakareti önce eşin etmiş yetmemiş kafanızdan ittirmiş. Sonuç olarak haklısınız. Ama ailenizin evinde uzatmayın. Anlattığınız gibi biriyse eşiniz zaten devamı gelmez diye düşünüyorum.
Bu arada bir de şu var. Aileler kızlarının arkasında durursa erkek milleti biraz ayağını denk alır diye yazanlar bu konuda da sizi suçlamış. Ne demek istediğiniz çok açıktı oysa ki. Anlatmaya uğraşmayın. Bence konunuzu kapattırın. Bir kesim var burada. Konu sahibine konu ne olursa olsun saldırmayı bekleyen. O yüzden ciddiye almayın
Yüksek sesle konuşma hakkınız var mıydı peki ya da sinir krizi geçirmiş olmanız eşinize vurmuş olmanızı haklı çıkarmazYüksek sesle konuştum diye bana vurma hakkı mı var yani? Daha önce ona sinir krizi geçirdiğimde vurmuştum evet ama annesiyle birlikte delirtmişlerdi beni, bir daha böyle bir şey yapmadım.
Sizce evliliğin böyle mi olmasi mi gerekir,herkes arkasına birilerini alıp eşini tartaklayip ezsin öyleyse adam kaçıp gitsin bence en temizi ben bile nefret ettim şu an sizdenEvet çekinir. Ben mesleği olmayan ailesi arkasında olmayan biri olsaydım daha farklı olurdu belki ama durum bu o yüzden daha dikkatli.
Evet azarlamamam gerekiyordu ama onun bu şekilde tepki vermesi normal mi bu kadar basit bir konuda?
Yazık yaa eşinize bakış açınız beni çok sinirlendirdi insan evli olduğu insandan böyle kurnazca bahsetmezAbartma falan diyordu ben odadan çıkmadan önce aklınca beni sakinleştirip geçiştirecek.
Hanımefendi psikologmus kendine hayri olmayan psikologSiz adama vurup itip kakarken iyiydi de şimdi adam sizin kafanızı itekleyince mi suç?
Ne ekerseniz onu biçersiniz. Sinirli olabilirsiniz ama kontrol etmek zorundasınız. Yanlış yanlışı doğurmuş. Bence terapi alın öfke kontrolü için.
Ayrıca ne yaparsanız yapın annenizin arkanızda olması da ayrı bi sıkıntı. İnsan evladına yanlışsa yanlış demeyi bilmeli bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?