Şiddet böyle böyle başlamaz mı? Fikir verin lütfen.

Sizde pek saygı olduğu söylenemez ki..

Kendini iyi ifade edemediğini düşünmek istiyorum, onun dışında eşim ailemden korksun korkar gibi şeyler söylemek bunu istemek empati yap hiç hoş değil, eşine saygı duymuyorsun o da sana duymuyor, birbirinize vurmayın, en başta bebeğin için evde huzur iste, kimse evinde dört dörtlük değil eşiyle, sakin ol, bir de senin psikolog olduğunu hatırlıyorum, bunun eğitimini almış biri olarak en çok sen kendine yardımcı olabilirsin herhalde

Eger senın sıddetın devamı gelmedıyse bır ıkı vurmayla onunkı hıc gelmez merak etme ama bence esını daha fazla hırpalama ezme sıddet gostermez ama mulayım sakın saygılı bı kadın denk gelırse ona asık olma ıhtımalı cok yuksek kacar gıder.uzuldum esıne yazık adamı orda nasıl sıkıstırdıysanız annenle o adam bıle bıyerde patlamıs cevap vermıs ama cok uzun surmemıs korkudan yıne susmus

Mesleğinizi çok merak ettim nedir

Eşinize üzüldüm.asil erkeğe şiddet var burada adamı rahat bırakin

Mesleğim var diye kendinize güveniyorsunuz ama mesleği (psikoloji) de geçtim ama insan olmanın en önemli değerinden,iç görüden çok uzaksınız konu sahibi

Daha önceki yorumlarından aklımda kaldığı kadarıyla kendisi psikolog,o yüzden bu konuyu şaşkınlıkla okuyorum.elbette insanız,hepimiz sinirleniriz ,terzi misali kendi söküğümüze dikemeyebiliriz ama meselenin alışkanlık haline gelmesine de seyirci olmamalıyız.yarın öbür gün çocuk büyüyünce bu tavır ve davranışları örnek almaz mı,ya da eşiniz hep böyle sakin kalabilir mi,aranızdaki saygı zedelenmez mi,bir düşünün.uzun vadede bu davranışlar size çok şey kaybettirecek,çocuğunuza da zararı dokunacak,olası boşanma durumunda aile sıcaklığı,baba rol modeli eksik olacak.boşanma kaçınılmazsa elbet boşanılır tabii o ayrı ama böylesi göz göre göre kendini biraz kontrol ve empati ile halledilebilecek bir meselede niye uç kısmına kaçalım, aile birliğimizi niye bozalım diye düşünmez misiniz ?!

Kusura bakmayında çoğu erkek eşine alt değiştirirken yardım bile etmiyor eşiniz örtüyü alıp getirmiş neymiş yavaşmış diye kızıp bağıran ver be diyen bir ton laf sayan sizsiniz annenizin evinde rezil olmayı düşünen insan hareketine ses tonuna dikkat eder ki daha önce de kavgalarda fiziki şeyler yapmışsınız adamında sabrı taşmış.

Kadın erkek farketmez şiddet şiddettir daha önce siz yaparken o ne hissetti acaba düşündünüz mü bir sizin canınız mı kıymetli ki birde lafla psikolojik şiddette var eşinize karşı..

affedemeyeceğiniz şeyleri eşinize de yapmayın madem..odanın öbür tarafına ittirmek falan asıl trip yapması gereken eşiniz sizde aşırı şımartılmışsınız..

Beni niye alıntıladınız:)

Evet şiddet böyle böyle başlar siz başlatmışsınız.. Siz saygı duymazsanız ondan nasıl duymasını bekleyebilirsiniz ki?

Adamın yaptığında bir şey yok. Canınızı yakmak için vurmamış çekilin diye ittirmiş. Psikolojik şiddet uygulayan sizsiniz. O sizden korksun bence.

Korkup panik yapması gereken kişi siz değilsiniz kocaniz bir de annemden korkar falan yazmışsınız yazık adama,ailecek hen psikolojik hem de fiziksel şiddete maruz bırakıyorsunuz ama dikkat edin de sessiz atın tekmesi pek olmasın

Basit konu değil bence sizin yaptığınız çok daha yıpratıcı ve kırıcı.Direk hakaret azarlama. O da hafif ittirmiş siz üstüne adamı odanın öbür ucuna itmişsiniz. Hiç mı saygı bilmiyorsunuz şok oldum okurken.

Siz olayları yanlış anlamışsınız. Burada şiddet gören taraf başka.

Yüksek sesle konuştum diye bana vurma hakkı mı var yani? Daha önce ona sinir krizi geçirdiğimde vurmuştum evet ama annesiyle birlikte delirtmişlerdi beni, bir daha böyle bir şey yapmadım.
Yüksek sesle konuşma hakkınız var mıydı peki ya da sinir krizi geçirmiş olmanız eşinize vurmuş olmanızı haklı çıkarmaz

Sizce evliliğin böyle mi olmasi mi gerekir,herkes arkasına birilerini alıp eşini tartaklayip ezsin öyleyse adam kaçıp gitsin bence en temizi ben bile nefret ettim şu an sizden
Bir de psikologmussunuz kendinize hayriniz yok öyle mi olmasi mi lazım böyle mi olması lazım diye buraya soruyorsunuz
Benim anladigim mesleginiz varmismis diye Eşinizin size böyle bir tepki vermesini kendinize yedirememissiniz insan oldugunuz için değil bakın tekrarliyorum mesleginiz var diye
E sizin var da esinizin yok mu sizin aileniz var da esinizin yok mu sizin zihniyetinizdeki biriyle evli olana acirim ben

Siz adama vurup itip kakarken iyiydi de şimdi adam sizin kafanızı itekleyince mi suç?
Ne ekerseniz onu biçersiniz. Sinirli olabilirsiniz ama kontrol etmek zorundasınız. Yanlış yanlışı doğurmuş. Bence terapi alın öfke kontrolü için.
Ayrıca ne yaparsanız yapın annenizin arkanızda olması da ayrı bi sıkıntı. İnsan evladına yanlışsa yanlış demeyi bilmeli bana göre

Abartma falan diyordu ben odadan çıkmadan önce aklınca beni sakinleştirip geçiştirecek.
Yazık yaa eşinize bakış açınız beni çok sinirlendirdi insan evli olduğu insandan böyle kurnazca bahsetmez
Siz evlenmemissiniz kusura bakmayın kukla almissiniz

Hanımefendi psikologmus kendine hayri olmayan psikolog
Eşini azarlamayi normal kabul ediyor ama eşinden gördüğü tepkiyi kendine yediremiyor ne bekliyordu ki
Ben utanirim yaa annemin evinde kocami hiç yoktan azarlamaya

Erkeğe şiddet var ,kocanıza söyleyin sizi boşasın yazık adama ,saygısız bir eşle beraber .
10 yıllık evliyim,eşimle ailesi yüzünden sayısız kavgamız olmasına rağmen 1 defa dahi eşime sizin gibi saygısızca davranmadım .

Bence çekinecek bir şey yok önceden vurdugunuz için eşitlenmişsiniz..Can sıkacak durum yok eşinizi anlamak için bir fırsat olarak düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…