Şiddet böyle böyle başlamaz mı? Fikir verin lütfen.

Siz de psikolojik şiddet uygulamıyor musunuz? Sabırlı insanın sabrı bir yere kadar devam eder. Bir yerden sonra o da bağırmaya başlarsa huzur kalmaz.

Keşke konu açmasaydınız burada herkes sizi suçlar. Konu sahibini linçleme hobisi var burada. Herkes niye bağırdın der. Sorsan aaa hiçbir şey şiddetin bahanesi olamaz derler. Ama örnek verip anlatmışsan mümkünü yok kurtulamazsın. Eminim ki kaç kez biraz seri ol demişsinizdir. Sadece bu olayda değil her olayda çabuk olur musun diye uyardığınızdan eminim. E artık bir noktadan sonra insan cinnet geçiriyor. Sizi suçlayan üyeler eminim eşlerine her şeyi tane tane yavaş yavaş anlatıyor:)

Mesela ben eşime bir elini yıkamak için şu musluğu sonuna kadar açma. Sıçrıyor heryer berbat oluyor diye evlendiğimizden beri yaklaşık 338662837 kez söyledim. Ama işe yaradı mı hayır. Ben şimdi konu açsam niye adama bağırıyorsun derler.

Eşler sinirlenirse ses yükselebilir. Dünyadaki bütün çiftler kavga eder bu normaldir. Ama hakareti önce eşin etmiş yetmemiş kafanızdan ittirmiş. Sonuç olarak haklısınız. Ama ailenizin evinde uzatmayın. Anlattığınız gibi biriyse eşiniz zaten devamı gelmez diye düşünüyorum.

Bu arada bir de şu var. Aileler kızlarının arkasında durursa erkek milleti biraz ayağını denk alır diye yazanlar bu konuda da sizi suçlamış. Ne demek istediğiniz çok açıktı oysa ki. Anlatmaya uğraşmayın. Bence konunuzu kapattırın. Bir kesim var burada. Konu sahibine konu ne olursa olsun saldırmayı bekleyen. O yüzden ciddiye almayın

Böyle bir konu açtığıma inanamıyorum gerçekten. Lütfen her türlü yorumunuzu benden esirgemeyin, gerçeklerle yüzleşmek isterim her zaman ne kadar acı olsa da.

Eşim çok çok sakin biridir normalde, ben sinirli bir insanım. Genellikle bağıran, ağır konuşan benimdir. Sinir krizi geçirip ona vurduğum ittiğim de olmuştur. Bunları söylememin sebebi ne kadar sakin ve sabırlı biri olduğunu ve bugünkü şey yüzünden nasıl dumura uğradığımı belirtmek.

Az önce bebeğimin altını değiştiriyordum, yardım istedim geldi yardıma. Çok ağırkanlı bir insandır, bebeğim altını değiştirirken işedi örtüsü çiş oldu. Kaldırdım bebeği yeni örtü ser dedim ona da. Seriyor ama aheste aheste. Ben de hafifçe bağırdım çabuk olsana çocuğun arkası hep çiş oldu falan diye. O da bağırdı yapıyorum işte salak mısın gibi bir şey dedi. Ben de sensin salak ver şunu ya bi şeyi de beceremiyorsun dedim hızlıca elinden aldım mendili. O anda ya dur be deyip kafamı ittirdi. Şok oldum gerçekten hala şok içindeyim. Sen napıyorsun ya deyip ben de onun kafasına vurdum (rezillik resmen). Nasıl yaparsın ya falan demeye başladım. Bu arada annemlerde kalıyoruz iki aydır yollar kapalı olduğu için mahsur kaldık burda. Bu hemen sus rezil etme bizi falan dedi tabi annemden korkar çünkü sağolsun her zaman arkamdadır canım annem. Ben hıncımı alamadım ittim bunu ta odanın köşesine kadar bu arada bi ton saydırdım. Allahtan ramazan da herkes uyuyor duymadılar ama ben şu an çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor ilk defa böyle bir şey oluyor. Asıl korkum şiddet böyle böyle başlamaz mı? Kafama küçük bir şekilde vurdu diye başlar sonra dozu artmaz mı? Lütfen bir şeyler söyleyin çok kötüyüm napıcam şimdi?

Okuduğunu anlamayanlar için edit :adama sürekli vurmuyorum herhalde, vurduğum oldu bir kere. Onda da annesiyle beni delirttiler sinir krizi geçirdim resmen. Yani sürekli bir vurma durumu yok herhalde.

Adama siddet uygulayan sizsiniz.
Bagirip psikolojik siddetten ittirmeye kadar.
Onun yaptigi dogru demiyorum ama siz kendi kapinizin onunu bi supurun bence.

Bir kere oldu o, sinir krizi geçirdim annesi yüzünden sürekli şiddet uygulamıyorum yani.
Siz siddetinizin dozunu düşürün
O dedi önce salak mısın diye doğru okuyun lütfen ben sonra sensin salak dedim. Saygı bu duruma geldiyse tek sorumlusu ben değilim maalesef.
Siz sürekli bu şekilde cvp veriyorsanız esinize oda size saygı duymaz saygı olmayan evliliktende fazla bir beklentiniz olmasın

E zaten bağırmak, azarlamak , sinir krizi geçirmek, ittirmek, vurmak hepsi sizde varmış. Acaba kocanız da şöyle bir sinirden titreyip ben kendime bunu nasıl yaptım, hayatımı mahvettim diyor muydu? Hep siz yapıyormuşsunuz Bu sefer de o yapmış sorun ne ? Kendinize benzetmişsiniz sonunda . Hep siz, hep siz mi devam edecek sanıyordunuz yoksa? Yani zaten siz adama hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyormuşsunuz aklı varsa boşansın . Baya adama şiddet var ve düzeleceğini düşünmüyorum.

Bem esinize buyuk sabr diliyorum.Adam hafif kafanizi ittirmis siz kafasina vurup birde itmissiniz salonun obur ucuna kadar gitti diyorsunuz bence sukredin ki kafanizi hafif ittirmeyle kalmis bu davranisa.Sen adami azarla et ahes aheste diyorsunuz sonucta basinda bunu bilerek evlendiniz karakter su bu gun icinde degisen birsey degil yardima cagirmisin gelmis yavas yapmasini sorun etmende siddetin baslangici felan yok ama esiniz baya siddet goruyor fiziksek psikolojik Allah kurtarsin ne diyelim

Öff ezmeye hakkı var demedim eziyorlar dedim nerede yaşıyorsunuz siz acaba? Bu bir realite, mecbur diye bakıp eziyet edebiliyorlar o insanlara.
Ozaman sizde kendiniz gibi çalışan birini eş olarak secseydiniz. En azından çocuğunuzun babasına böyle bir piskolojik şiddete maaruz bırakmamış olurdunuz düşünceniz bastan sona hatalı ve yanlış kusura bakmayın

Keşke konu açmasaydınız burada herkes sizi suçlar. Konu sahibini linçleme hobisi var burada. Herkes niye bağırdın der. Sorsan aaa hiçbir şey şiddetin bahanesi olamaz derler. Ama örnek verip anlatmışsan mümkünü yok kurtulamazsın. Eminim ki kaç kez biraz seri ol demişsinizdir. Sadece bu olayda değil her olayda çabuk olur musun diye uyardığınızdan eminim. E artık bir noktadan sonra insan cinnet geçiriyor. Sizi suçlayan üyeler eminim eşlerine her şeyi tane tane yavaş yavaş anlatıyor:)

Mesela ben eşime bir elini yıkamak için şu musluğu sonuna kadar açma. Sıçrıyor heryer berbat oluyor diye evlendiğimizden beri yaklaşık 338662837 kez söyledim. Ama işe yaradı mı hayır. Ben şimdi konu açsam niye adama bağırıyorsun derler.

Eşler sinirlenirse ses yükselebilir. Dünyadaki bütün çiftler kavga eder bu normaldir. Ama hakareti önce eşin etmiş yetmemiş kafanızdan ittirmiş. Sonuç olarak haklısınız. Ama ailenizin evinde uzatmayın. Anlattığınız gibi biriyse eşiniz zaten devamı gelmez diye düşünüyorum.

Bu arada bir de şu var. Aileler kızlarının arkasında durursa erkek milleti biraz ayağını denk alır diye yazanlar bu konuda da sizi suçlamış. Ne demek istediğiniz çok açıktı oysa ki. Anlatmaya uğraşmayın. Bence konunuzu kapattırın. Bir kesim var burada. Konu sahibine konu ne olursa olsun saldırmayı bekleyen. O yüzden ciddiye almayın
Siz kendi yasadiklarinizla bu olayi ozdeslestiriyor olabilirsiniz de burada siddet var, siz de mi siddet uyguluyorsunuz esinize? Sonra hem siddet uygulayip hem de evden kovmaya kalkiyor musunuz? Bunlar normal davranislar mi?

Ya bana nedense evet şiddet görmüşsün ayrıl demememiz için sizin ona davranışlarınızı biraz abartarak anlattığınızı düşünüyorum.Eşine böyle vuran hakaret eden biri evet yapıyorum diye buraya gelip sizin gibi yazmazdı bence bu işte birşey var gibi

O kadar konuya cevap yazdım ilk defa arkadaşın anlattığına göre kocasına acıdım,çocuğun altını değiştirmeyi bir erkek annesi kadar hızlı yapamaz uyardiysa önceden olmuyorsa tekrar rica etmesin adamı rahat bıraksın o zaman,iki tane büyüttüm kocamdan altını degisirme ile ilgili yardım istemedim yapamaz çünkü,yapamıyor diyede karşılıklı aşağılamaya gecilmez yaptıgi yanlış arkadasin

Siz kendi yasadiklarinizla bu olayi ozdeslestiriyor olabilirsiniz de burada siddet var, siz de mi siddet uyguluyorsunuz esinize? Sonra hem siddet uygulayip hem de evden kovmaya kalkiyor musunuz? Bunlar normal davranislar mi?

Şiddet yok tabii ki. Ben yanlış mı okudum bilmiyorum da önce adam ittirmiyor mu eşinin başını? Evden kovmaya da hak vermiyorum. Ama tüm şiddet gören kadınlara açtıkları konularda ama sen de şöyle yapmasaydın filan deniyor. Bir kere kadın konu açmış kocası ağzını burnunu kırmış. Konuda inanın ki kadın sadece biraz bağırmış. Adam hakaret edip üzerine yürüyünce kadın balkona gitmiş. Gidip onu ordan alıp fena dövmüş. Cevaplar ama sende niye adama bağırdın. Böyle oluyor genelde.

Konu sahibi de sadece bir kere kv ile birlikte üstüme geldiler eşimi o yüzden ittim diye yazmış. İşin içinde kv olduğu içinde biraz şüphe duydum. Konu sahibi cinnet geçirdi belki. Ha o zaman haklı mı olur? Değil elbette. Ama bu ülkede kadınlar inanılmaz eziliyor. Hiç bir zaman erkeklerle eşit görülmüyor. Her şeyde onlara hak görülen ayrıcalıklar var. Ben de bazı konularda pozitif ayrımcıyım o yüzden. Kadına bu kadar saldırılacak bir durum görmedim ben. Durum bundan ibaret. Saygılı yorumunuz için teşekkür ederim

Allah esinize sabir versin,sana benzer bir akrabam var.Kadinin ailesi ayri ruh hastasi,kadin ayri ruh hastasi.Adam kadinin yanindan gecse ailesinin onunde bile uzerine yuruyor.Adamin icinde gram sevgi yok,benden uzak olsun modun da.Dusunce tarziniza gelince ,uzgunum ama esin ne calistigin icin senden cekiniyor,ne de guclu olan ailenden.Muhtemelen baskin bir karaktersin,seninle ugrasmak istemiyor.

Back
X