Şiddet böyle böyle başlamaz mı? Fikir verin lütfen.

Yani kadın erkeğe şiddet uygulayabilir hatta ağzına edebilir ama erkek şöyle ufacık bir itme yaparsa feminist anneniz hemen sizi boşan diye yüreklendirir öyle mi? Ay ne olur yüreklendirip boşasın da adamda kurtulsun bu işkenceden.

Yazılacak olan şeyler zaten epey yazılmış. Dönüp biraz kendinizi eleştireceğinizi umuyorum. İttirmek ve vurmak birbirinden farklı eylemler. Anlattığınıza göre iten eşiniz vuran sizsiniz. Şiddetin kadını erkeği olmaz. Karşınızdaki insanı azarlama hakkınız da yok. Eşiniz eli çabuk bir insan değilse böyle tanıyarak, görerek evlendiniz.

Eski konularınıza baktım. Sinirlenince kendinizde her şeyi söyleme hakkı görüyorsunuz. Hiç olgun değilsiniz

Ek olarak annemden korkar demeniz komik. Ne yapabilir mesela anneni eşinizi mi döver? Fiziksel olarak mümkün değil. Evine mi almaz, eşinizin bunu çok sorun edeceğini sanmıyorum. Boşanma konusunda beni yüreklendirir demişsiniz de zaten eşiniz böyle bir karar verirse annenizin tepkisi umrunda olmaz.

Şiddete tahammülü olmayan anneniz sizi de eleştiriyor mu? Yok eğer sadece size gösterilen şiddete tahammülü yoksa biz buna feminizm değil iki yüzlülük diyoruz

Kendininkini küçümseyip adamınkini aşırı büyütmen enteresan. Burda şiddet mağduru olan eşiniz bence. Boşanın adam kurtulsun

Bu bir diğer konunuza yaptığınız yorum.Esim kavga sevmez sakin biri diye tanımlamışsınız.Anliyorum yeni doğum yaptınız. Konuşasınız.Biraz da bunun etkisi vardır.Ama lütfen sakin olun .Çocuğunuz yanınızda ve sağlıklı. Evinizde olmasanız bile eşin ve çocuğuma birliktesin.Boyle tartışmalar hakaretler evliliğe çok ciddi zarar verir.En temelde saygı vardır.Onu asla kaybetmeyin.Bu günler tabiki geçer.Size babanınız ve eşinizle mutluluklar diliyorum

Sizde odanın köşesine savurmussunuz hangi erkek ole yapilmasina izin verir ikinizdede hata var

mesleginizin elinizde olmasi ailenizin arkanizda olmasi size gereksiz bi ego vermis. esinizden hasmınız gibi bahsediyosunuz. surekli bi saldiri ve savunma halindesiniz. istediginiz gibi davranmak size hak karsinizdaki taşınca suç mu? adam zaten agirkanli olmasa size tahammul edemez emin olun. anladigim kadariyla surekli emir verir terbiye eder durumdasiniz. saygi ve sevgi yok. bunu ben sinirliyim diyerek ortbas edemezsiniz. o sinirli olup bunlari yapsa siddet goruyorum dersiniz. adam evlenmeden once de agirkanliydi degil mi? peki siz bu kadar sivri dillimiydiniz? cevap evetse adama da mustehak zaten

Adama sürekli hakaret et, vurup ittiriyorum de, annemden korkuyor de sonra şiddet kafamı ittirmesiyle başlamaz mı de...
Ben sana gerçeği söyleyeyim, eşin annenden falan korkmuyor. Sana ve çocuğuna olan sevgisinden dolayı sabrediyor. Bence sen ondan korkuyorsun. Yazdığın şeyleri okursan niye üzerine okları çektiğini anlayabilirsin, hani sen düzgün konuşuyor olsan adama fiziksel bir davranışta bulunmasan evet diyeceğimde onu ezmeye çalışman vs olmaz yani haksızsın.
Zaten anlamam eşler arasında salak kelimesinin bile geçmesini ne kadar ayıp eşin olmuş hayat arkadaşın olmuş çocuğunun annesi/babası olmuş enteresan...

Siz meslek sahibi olmayı inanılmaz Abartmışsınız! Atla deve değil bilin isterim!

Şu saçma sapan kanıyı değiştirelim artık lütfen. Şiddetin cinsiyeti olmaz. Şiddet şiddettir ve evet siz eşinize hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyorsunuz. Ben ittim o itti Allam nasıl yapar. Pardon da onunki şiddete giriş de sizinki ne. Bir hareket sadece kadına yapılınca şiddet olmaz. Bunu idrak etsin artık herkes

Sözleriniz ağır olmuş bence. Ben eşler arasında bir tartışma olacaksa onun da seviyeli olması gerektiğini düşünüyorum. Biz kaç yıllık evliyim bir kere bile en basitinden salak ifadesini kullanmamisizdir eşimle birbirimize.

Siz ona vuruyorsunuz,az veya çok! Bugün küçük kafama vurdu dediğinizin daha büyüklerini yaptığınızı yazmışsınızz. Siz şimdi böyle düşünüyorsanız eşiniz neler düşünüyor acaba? Başlatan bu yolu açan siz olmuşsunuz maalesef.. eşinize de bu zaman içinde normal görünür size yapar başlamış bile

Bunca kişi haksızsın diyorsa durup bir düşün bence konu sahibi. En büyük yanlışlar insanın kendini hep haklı görmesiyle başlar. Eşin sana vurduğu için mağduru oynamak istemişsin. Actigin başlık bile bunu gösteriyor. Evet şiddet böyle başlar kahrolsun kocan tarzı yazılar görmek istedin belki. Evet kocan vurmamaliydi ama şiddetin her türlüsü yanlış. Kadın erkeğe vurunca ve bunu sınır krizi geçirdim hakli sebeplerim vardı kisvesi altına burundurunce otomatikman haklı olmuyor. Öfke kontrolü problemin var belli ki. Bu konuda yardım almazsan evliliğin çok yara alır. Aman hamileyim aman lohusayim hormonlarım tavan diye de kendini gaza getirme hiç.

Biz burda siddete ugrayan kadinlari destekliyorsak, magdur durumda durduk yere siddet gorenleri destekliyoruz. Bana nedense sizin esiniz magdur gibi geldi burda. Asabiyetinizin farkindaysaniz, tedavi olmayi dusunmez misiniz? Yakin zamanda esiniz sinir krizi geçirip bu sefer de size o 1 kereligine vurmasin? Ne sizin esinize bagirio cagirip hakaret etmeniz vurmanız normal, ne de onun sizin kafanizi ittirmesi normal. Ama daha normal olmayan sizsiniz bence.

Affedersiniz ama ne laçka bir ilişki. Önce eşinizi çocuk azarlar gibi azarlamayı bırakın. Siz nasıl gergin, sinirli olabiliyorsanız o da insan yani iyi hissetmediği zamanlar olabilir, sakince konuşmayı deneyin öyle zamanlarda. Ayrıca sakin ve sabırlı insanlar alttan ala ala bir süre sonra patlama noktasına gelirler, mazallah.

Şiddet böyle böyle başlamaz mi derken neyin kafasını yaşıyorsun..
Seni kırmak istemiyorum ama cidden tedavi görmelisin

Kesinlikle çok çok ayıp ya bu ne ya bide destek ariyor

Malesef sizi haksız buldum bu konuda. Evet söylediğiniz bi konu doğru siddet böyle küçükten başlayıp daha sonra büyüyor ama bu duruma siz getirmiş siniz. Kentiniz daha önce vurmuşsunuz konunuzda haklı da olsanız işte annesiyle beni delirttiler de deseniz siddete hakki bir yan çıkarıyor sunuz bu durumda esinizde ayni savunmayı yapıp sizden icin delirtti o yüzden kafasını ittirdim deme hakkina sahip olur dogru mu değil elbette ama bu yanlışı siz yapmış siniz üstelik sinirli asabi okanda sizsiniz okabilir agir kanli uyusuk olabilir bu bagirna sebebi değil bence siz kendinizi gelistirin düzeltin adama yazık üstelik ağır kanli da olsa size yardimci olmaya çalışıyor ne eşler var burda okuyoruz sizin esinizin kabahati kusuru agir kanli olmaksa varsın olsun. Ha bunların haricinde baska kusurlari var mi yok mu bilemem ama siz iyi değilsiniz bu net. kendinize ceki düzen verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…