Şiddet mi bu?

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
başlığın tuhaflığının farkındayım ama henüz idrak edemedim, gözlerim dolu yazıyorum

İş çıkışı arkadaşıma evden bir eşya verecektim. Evin önüne geldik biz eşimle ve otoparka girdik, arkadaşım da apartmanın giriş tarafındaki yolda bekliyordu arabasıyla. Yukarı çıkmaya çekinmişte olabilir bilemem, teklif ettim ama illa çık al da diyemezdim, aradı ve canım istersen ben bekleyeyim seni girişte dedi olur dedim. Telefonumun tuşlarında da sıkıntı var şu aralar, ben telefonu kapatmaya uğraşırken, eşim arkadaşıma eşyayı götüreceğim için '' bir de ayağa hizmet , iyiymiş '' dedi ve telefon açık o arada. Kapattım ve ne olduysa ondan sonra oldu. Dedim ki ne var böyle şeyler söylemesen, hep iyilikten ve karşılıksız bir şeyler yapmaktan bahsediyorsun ve bana her şeyi sorun etme diye telkin veriyorsun ama ettiğin soruna bak, iner veririm çok mu zor dememle adam çıldırdı. Ki ses tonum gayet normaldi, sadece bir şeyi sorun haline getirmenin iyi bir şey olmadığını söyleyen adamın bu davranışları sergilemesine sitem etmiştim. Ben uzatma dedikçe ses tonu değişiyor, tamam dedikçe hala uzatıyordu. Bu en sinir olduğum anlardan biri benim. Başkaları için bana laf söyleme diye hala saydırıyor bana. Neyse, asansöre bindik ve hala sürüyor bu durum, o uzattıkça sinir katsayım arttı ve en sonunda '' inip merdivenden çık, gelme asansörle o zaman''dedim. Ve bunu dememle beni kolumdan tuttuğu gibi asansörün dışına fırlatması bir oldu. Resmen savurdu beni, asla böyle bir şey beklemiyordum ve kendimi uzun süredir hiç bu kadar savunmasız hissetmemiştim, şok ile üzüntü karışımı bir hisle orada kalakaldım. O da şaşkın suratıma baka baka beni bırakıp asansörle çıktı..

Sonrasında eve çıkıp eşyayı alıp arkadaşıma indirdim ve toplamda 60 saniyeyi bile geçmemiştir bu süre, bir yerlerim de eksilmedi kendim indirince. Buncacık şey için bunlar yaşandı.

Çok sinirliyim ve gerginim böyle basit bir şeyden bu sonu yaratan biri ciddi bir olayda ne yapar? Sakinleşince benimle konuşmaya çalışacak hatta eminim bak bu konuda hatan şu diyecek kendisi kusursuzmuş gibi ama ben onunla asla konuşmayı düşünmüyorum şuan

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok siddet sayilmaz bana gore ama baslangici bunda taviz verir unutur ve unutturursan emin ol devami gelir boyle biseyi kabul edemeyecegini net bi dille soyle aklini basina alsin ve burnunuda sürt ki bidaha cesaret edemesin. Birine taviz gosterince devam geliyor

Şiddete meyl eden davranışlar canım ittirip kaktırmakla başlar bu davranışlar ilk zaten. Net bi şekilde tavrını koy bidaha cesaret edemesin

Bana başlangıç gibi geldi. Bunu sakın öyle kolay kolay sineye çekme lütfen yoksa devamını da getirir

Benm eşimde arkafaslarımdna nefret ederrrr !! Hep laf söyler surekli benle catısır hatta nefret ederim agzıının payını ver asla susma valaa ne suuyorsun ki konustugunda bagır cagır sende tut kolundan kapının onune at bakalım aynı hssedecekmi tovbe yarabbiö ya

Sonra o da bir yumruk atar
Konu sahibi tekme
Kocası smack-down derken nerede bunun sonu?

Şiddete meyilli adamlardan çok tırsıyorum ben.

Sonra o da bir yumruk atar
Konu sahibi tekme
Kocası smack-down derken nerede bunun sonu?

Şiddete meyilli adamlardan çok tırsıyorum ben.
Haklısn siddet meyili var sahısta ama sustukcada daha kotu olablr ozmn nolcak

Ağzının burnunun kırılması mı lazım şiddet olması için
Ki kırılabilirdi yere kapaklansaydı
Tabikide hayir ama sonucta dovmek amacli yapilmis bisey degil bende esimi itelerim bazen bu reflekstir siddet amacli yaptigini sanmiyorum sinirle olmustur haddini bildirmesi lazim ama

nomunomuchua BBRY Elis_93 sugarpare Filiziniz Velvette derin sularda

yorumlarınızdan sonra nasıl bir yaklaşımda bulunayım ki diye düşünürken, şımarıpta annesinin 6'lı tabak takımından birini kıran çocuklar gibi geldi yanıma. haklılık payı yüksek olsa gelip yapışıp gönül almaya çalışmaz normalde. tepki vermedim sessizce durdum öyle ve sinirden ağladığım için gözümden akmış rimelimle, bu durumu asla kabul etmediğimi, benzerini, azını, çoğunu hatta beni en ufak şekilde rencide eden, canımı yakan herhangi bir durumu daha kabullenmeyeceğimi; bana bir daha şiddete meyilli biri olup olmadığını sorgulatacak en ufak bir davranışında bir daha aynı eve ayak basmayacağımı söyledim. Umarım etkili olmuştur diyeceğim de, ben bunları söyledikten sonra ama sen de.. ile başlayıp beni laflarında gaza getiriyorsun diyerek devam etti. Tepkim sürecek, ama diye başlayan cümleleri bitip artık kediden aslana dönüşememe evresine kadar devam ettireceğim.

Ne diyeyim hayırlısı olsun, bu arada 5aylık evliyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ama en sevmediğim kelimelerden biridir

İyi demişsiniz en azından hemen yumuşayıp tama aşkım bir daha olmasın gibi diyerek geçiştirmemişsiniz. Tavrınızı biraz daha sürdürün. Umarım bir daha böyle bir şeye kalkışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…