Şiddet mi bu?

Asansorden in demenden cikardim.Neden insin ki? Kavga da kovuyorsun adami.

Konumu iyi okuyamamissiniz anlaşılan, o anki psikolojim anlasilsin diye gayet detaylıca yazdım hâlbuki, garip.

Neyse ben de sizin, o da tahrik etmeseymiş , hak etmiş düşünce tarzındaki güruhtan olduğunuzu anladım. Teşekkürler.

Sineye cekmemek gerek. Sert bir tepki ister bu durum.

ben bunları söyledikten sonra ama sen de.. ile başlayıp beni laflarında gaza getiriyorsun diyerek devam etti
Ayyy ne saçma bir cümle. Daha 5 aylık evlisiniz. Çok büyük bir olay değil ama kocanızda biraz psikopatlık sezdim. Ilerde Allah korusun tekme tokat dövüp ama sen tahrik ettin beni şeklinde bir sahne canlandı gözümde.

Ultimatom vermen iyi olmuş.
Ama gerçekten böyle bir şey olursa çek git.
Ben daha önce şiddet gördüğüm için bu konuda baya hassasım yani ufak bir şey bile görsem keserdim, atardım.
Çünkü böyle başlıyor arkadaşım, ufak ufak.
Bir de eşinin pişkin pişkin kendini savunmasına inanılmaz uyuz oldum.
İnsan haksızlığını kabul eder, daha beni kışkırttın falan falan.
Ben kışkırınca kafa göz dalmıyorsam karşımdaki de dalmamalı!
Ayrıca elini kaldırdığı için boşanan biliyorum, bizim ülkemizde -şu konudan görüldüğü üzere- daha bu şiddet olmaz falan diyenler var.

ya bu sey degıl mı
polat alemdar
oyle bır adam varmıs elının tersıyle ıttıren buyuk hareketlerı olan kucuk adam

bır destursun once
evet sıddet
demın okudum guzel konusmussunuz
ama o ama ıle baslayan cumle kurmus
yanı sızı anlamamıs

gecmısler olsun

boylesını bır guzel dengelemek lazım
pişkinlıge bak ya

Bence küsmek falan çok çocukça fark etsin istiyorsan onceden askla yaptigin seyleri simdi resmice yap ama surat falan yapma! Esin oyle seylere kıl olcak tip! Sen sadece fark ettir ona....

Ama kelimesini pek sevmem.
O nedenle de pek kullanmam.
Öncesinde dile getirilen her türlü olumlu düşünceyi yok sayıyor bir anlamda.
Tavrınızı bir müddet sürdürün.

yorumlarınızı hep takıp ederım cok mantıklı kadınsınız sevıyorum sızın gıbı ınsanları :)

Bence küsmek falan çok çocukça fark etsin istiyorsan onceden askla yaptigin seyleri simdi resmice yap ama surat falan yapma! Esin oyle seylere kıl olcak tip! Sen sadece fark ettir ona....

Evet öyle yapmaya çalışacağım. Yarım ağızla , içimden gelmeyerek. Zaten kendimi yatağıma attım ve hiçbir şey yapasim gelmiyor suan, kalkmıyor elim kolum. yediğim iki lokma yemek bile ağır geldi..

Annem de babamdan psikolojik ve biraz fiziksel şiddet görmüştü... Birazı benim gözümün önünde tabii.. şimdi hatirlayinca..

şuan annem ve şiddetin her türlüsünü yaşamış kadınlar için de çok üzgünüm. Hele o bı anlık öfke ile yaşamına son verilen canlar..

Allah ıslah etsin insanları.

Çünkü tamam yapma demesine rağmen adam psikolojik şiddet uygulamaya devam ediyormuş.
Size katılıyorum.
Şu konuda bile 'kadını' suçlayacak bir şey bulunmasını hayretle izliyorum.
Bir kere psikolojik şiddet böyle bir şey değil.
Kaldı ki konu sahibi psikolojik şiddete başvurmuş olsa bile,bu durum,
fiziksel şiddet görmesine gerekçe olamaz.

Hemcinslerimizden bir kısmının kafası
'şiddet' konusunda çok karışık.
Tanımında ve içeriğinde anlaşamadığımız gibi,
şiddete gerekçe üretmeye çalışılıyor.
Çok üzücü

Çünkü tamam yapma demesine rağmen adam psikolojik şiddet uygulamaya devam ediyormuş.

Aslinda oyle dememis tamam demis ama sonra sinirlendim ve asansorden kovdum diyor ben oyle anladim.

Birbirinin uzerinde ikisi de ustunluk saglamaya calismis.Birini bir yerden kovmak dogru olmadigi gibi o kisinin kolundan tutup atmak da dogru degil.

Ben kadini suclamadigim gibi erkegi de korumadim.Isteyen istedigi gibi anliyor.Nedeni ise mutlak kadinin dogru oldugu dusuncesi.

Sinirli insanin ustune gitmek, kiskirtmak dogru degil.Aslinda ikisi de birbirini kiskirtmis.Tamam susalim diyip susmamak bunun gostergesi.

Sonucta buradaki kisi kari koca dusman degil.Umarim bu olay bir daha tekrarlanmaz,birbirlerini anlar ve guzelce anlasirlar.

Sadece erkege lanetler okuyup hanimefendinin mutlak dogru oldugunun vurgusu yapilmasi bu hanima ve evliligine ne gibi yararlar saglar?Sadece dedikodu kazani gibi vurup gecelim mi?

İçeriği okumaya gerek bile yok. Eğer bir davranışın şiddet olmadığından %100 emin değilseniz bu düpedüz şiddettir. Okudum ve net söylüyorum bu şiddet. Buna müsaade etmeyin.

Tamam susalım deyip susmamak sizin uydurduğunuz bir şey. Kadın tamam dediği halde adam psikolojik şiddete devam etmiş. Kadın kışkırtmadığı halde adam devam ediyormuş. Susalım dedikten sonra adam ne yaparsa yapsın tepki vermemesi mi gerekiyordu? Kadına biçtiğiniz bu rol neden?

Olay sadece savurma değil ki. Adamın arabada başladığı ve asansörde devam ettiği psikolojik şiddeti neden göz ardı ediyorsunuz?

Psikolojik şiddet uygulayan ve dur dediğiniz halde devam eden birine asansörden in demek kanunen suç teşkil etmez. Ama kolundan tutup savurmak suç.

Sinirli insanın üstüne gitmek doğru değil demişsiniz. Adam niye sinirli ki? Ortada sebep yok. İyi o zaman ben öfkemi hiç kontrol etmeyeyim, eşim de en ufak tepki vermesin, ne güzel sistem.

Erkeğe lanet okuyan yok, görmedim. Ben de lanet okumadım. Durum tespiti yaptım ve kanunen suç işliyor dedim. Bunun neresi lanet okuma.

Konu sahibi mutlak doğru değil. Konu sahibi haklı. O haklıyken, ne diyeyim haksız mı diyeyim, ikisi de haksız mı diyeyim. Böyle yazmak konu sahibinin evliliğine ne fayda sağlar demişsiniz. Psikolojik ve fiziksel şiddet görmüş konu sahibini, bu şiddeti kendi yüzünden gördüğü, bir nevi hakettiği psikolojisine sokmak ne fayda sağlar?

Ya sonra vay efendim karım bana niye totosunu dönüp yatio derler. Yavas yavas her seyi öldürdükleri icin olabilir mi acaba. Adi her neyse sana kendini nasil hissettirdigi onemli. Bazen bir laf hile yumruktan daha cok can yakar. Senin canın oldukca yanmış fiziksel olmasa da. Dolayisiyla bunun bi bedeli olmali. Incir cekirdegini doldurmayacak bi olay. Belki arabada sen indir diyen birine ben de gıcık olurdum ama ben zaten gudubet biriyim hic iyi insan olma gibi çabam yok kendiyle celismesi komik hakikaten. O da zaten hakli bulmus seni ondan sinir olmuş lafin altinda kaldigi icin erkeklik egosu zedelenirdi seni ittirmeseydi garibin. Yani bana kalırsa bi daha olursa boyle olur şöyle olur gibi tehditlerden ziyade, su an bisey yapmalisin bir daha olmaması icin. Onu birakip konsere giderdim ben olsam.

taylor samantha

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

İstemsizce uzatmis bulunuyorum ona karşı konuyu, sanırım ciddi olarak düşüncelerimi söylediğim bir konuşma daha lazim. Sen uzatıyorsan ben de uzatirim peki dedi en son. Özür yok tabiki, yanaşıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…