- 11 Haziran 2016
- 1.254
- 3.305
- 63
- 38
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Yani mesela konuşursan onun da dövme hakkı mı olacak. Ayrıca kim bu yurt müdürü, neyin yurdu, ne yurdu. Sen dayak yediğin eve saçma sapan insanlarla, saçma sapan ve de resmi olarak hiçbir geçerliliği olmayan kağıtları imzalayarak girersen o adam hem seni dövdüğü halde 'millete gö.ümüzü açtın' diye üste çıkar hem de yarın öbürgün dayağını yer oturursun yine. Boşanma taraftarıysan git boşan. Elin abuk sabuk insanlarına uyup da o herifle aynı evde yaşamaya devam etme. En gıcık olduğum tiplerdir bunlar. Bir karakola başvuran kadını kocasıyla barıştıran polisler, iki bu şekilde güya iyi niyetle aracı olarak kadını o şiddete sürekli maruz bırakan kıymeti kendinden menkul yaratıklar.
Ya tamam barıştın sorun yok, yaşayacak olan sensin.Kizlar size boyle konusmak kolay tabi ki. Arkamda anam yok babam yok. Bir kere daha denemez ayrilirsan arkanda yokuz dediler
hay agzini bal yesin :)Bu ne demek allah aşkına eşin ne demek istiyor?
sen niye döndün güzel kızım.. yurt müdürünün salaklığı.. sen polise gitmeliydin.. kadın sığınma evine yerleştirirlerdi seni iş sahibi ederlerdi.. bebeğine kreş ayarlanırdı.. sen ne ettinde geri döndün...
bir değil iki değil hep şiddet görmüşsün desemki hadi bi anda oldu bidaha yapmaz (ki bidaha yapar)
boşanmış iki çocuklu bi anne olarak yazıyorum ablacım sana...elin ayağın tutuyor zaten yurtta büyümüşsün.. sana eziyet eden adama neden geri döndün kiii adam pişman bile değil..
ayrıca eski konularına baktım hamilelik ya da tam anlamadım düşük yapmışsın galiba geçmiş olsun canım ama sakın çocuk yapayım gibi bir hataya düşmeeeee bir daha.. bu adamın koynuna nasıl giricen annem sen...
kayınvaliden ne diyor bütün bu olanlara? internet kullanabiliyorsun MOR ÇATI kadın sığınma evi bi araştır bakalım telefon numaraları var.. aile ve sosyal politikalar bakanlığının şiddet gören kadınlar için telefon hattı var.. yapma böylee..
anan baban yoksa koskoca devlet var arkanda ne diye eziyet çekiyorsun..
Yani zaten adamın istediğini yapmışsın bence. Sen konuşmadıktan sonra niye dövsün adam seni. Çünkü konuşmak dayak yemek için geçerli bir sebep değil mi? Allah aşkına bir dön aynaya bak. Sen bunları hak ediyor musun? Ben olsam giderim bu adamı şikayet ederim. Evden uzaklaştırma kararı aldırırım.Açarım mahkemeyi. Boşarım ittirsin gitsin nereye gidiyorsa. Annem babam da arkamda durmasa eşek gibi çalışırım gerekirse kendi hayatımı kurarım.Cocuk koruma evinde kaldim ben canim oranin muduru. Bu son zaten. Ben konusmicam ama o beni bi dovsun o zaman bak neler olacak
yetiştirme yurdu anladığım kadarıyla. Gerçekten zor sizin işiniz. Ama hatasını anlamamış, size hala öfkeli bir adam var karşınızda. Aileniz artık bu adam. Gerçekten bunu istiyor musunuz?
Zaten arkanda olsaydı son kez demezdiZaten onlarin yuzunden dondum ablam. Son kez dene yoksa arkanda yokum dedi kadin. Evet ikinci bi cocuk tamamen benim aptallimdi. Boyle bir adama neden bi daha cocuk vermek ister ki bi insan. Diyor ki nesrinin davranislari normal degil bizim ki normal bir evlilik degil diyor. Arastirdim bi kac bi yer is ev vs. Bekliyorum abla son bir hamleye bakar
Ya tamam barıştın sorun yok, yaşayacak olan sensin.
Biz sinir oldugumuzla kalırız.
Sen böyle yaşamaya devam et.
hay agzini bal yesin :)
byle bi cumleyle baris(!) imzalanyo, ve bundan hayirmi bekliyorsun konu sahibi??
Ya bir git ecrinBarismis olsam buraya yazmazdim degil mi
Zaten arkanda olsaydı son kez demezdi
Ne arkası devlet mi bu kadın ?
Ya bir git ecrin
Kendini kandırmışsın tamam eyvallahta bize yapma bari.
Bende şaşkınımböyle bi uygulama varmı?
O zaman tüm şiddet gören kadınlarımıza uygulansın madem...o yavrucaklarda böyle büyük bi travmaya maruz kalmasalar
Vallahi beklemiyorum ne yalan soyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?