Sıddet sonrası eve donus

Neden bahsediyorsun hiç anlamadım ne kağıdı imzaladın müdür kim siz nasıl bir ortamdasiniz
bu kızcağızın babası kötü bir adammış. bir bırakmış bir gelmiş annesini. annesi de dayanamamış kendini yakmış. çocuğun gözü önünde. sonra konu sahibini yurda vermişler. konu sahibi de yanılmıyorsam önlisans ya da lise mezunu. ondan sonra bu psikopat kocasıyla evlenmiş. dayak, hakaret gırla. sonra kızcağız yurt müdürüne sığınmış. o da sen susacaksın o da dövmeyecek diye sözleşme imzalatmış! bunu aklım asla almıyor. kızda dönmüş mecbur.

Yani aile içindekileri anlattın diyor. Dövmeseydin de anlaymasaydım. Bu tv kanallarını siliyor teyzeme vs göndermiyordu brnde söyledim işte onu kastediyor
Uzerınıze kapıyı kıtlıyormuydu sankı oyle hatırlıyorum

şunu merak ediyorum, konuda hiçbir argüman yok, dayakçı bir koca ve şiddet gören bir kadın var.

olaylar buraya nasıl geldi, bu adam nasıl bu hale geldi? ilk başlarda ki 3,5 yıllık bir evlilikten söz ediliyor, bu süre zarfında ne değişti, sen konuşmayacağım diye kağıda imza atmışsın, o da dövmeyeceğim diye? ne konusuyorsun ki şiddet görüyorsun? bir yerde de "eşin, sen daha önce daha saygılıydın" demiş, saygıdan kastı ne? küfürlü mü konuşuyorsun?

değişik bir konu...

Ya ben hic oyle bir uygulamanin gercege dondugunu gormedim. Olsa bile kim bilir ne torpilliler memur oluyordur
Müge anlıda da izlemiştim yurtta büyüyen ailesini arayan çocuklar geliyordu içlerinde memurlar da vardı memur olmuşlardı öyle bir hakları var.

Canım geçmişini ben bilmiyorum, kısa bi özet geçsen ? yurt müdürü olayını hele hiç anlamadımya

Evet onceden serefsiz sen adam misin falan demistim dovdugunde ama bu olay geceli 1.5 2 sene oldu. O benden 10 yas buyuk istiyor ki her dedigine evet deyim hic karsi cikmayim. El pence divan duruyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…