Sıddet sonrası eve donus

Bu son zaten. Bir fiske tokata susarsam nesrin degilim bende. Is bulmakta cok zorlanirim o yuzden tamam dedim

Canim benim butun planlarim tamamdi ama tas koydular. Onlara da karsi cikmak istemiyorum. Arkanda olmam dedi kadin. Bu son zaten artik. Hic duzelecek gibi de degil zaten

Diğer konunda da yazdım alo 183 niye aramıyorsun memur olma şansın var onu niye değerlendir miyorsun.

Oyle oldu ama bu son canim. Tek tokata bakar bu is. Keske bi dovmeye kalksa da cekip gitsem

Canim benim butun planlarim tamamdi ama tas koydular. Onlara da karsi cikmak istemiyorum. Arkanda olmam dedi kadin. Bu son zaten artik. Hic duzelecek gibi de degil zaten

KUSURA BAKMA SİNİR OLDUM SANA.. BU SON DİYORSUN YA BUNDAN 30 YIL SONRA HALA BU SON DİYECEKSİN..

Bİ FİSKEYİ BIRAK SENİ HASTANELİK EDECEK.. MORLUKLAR GEÇİNCE BU SON DİYECEKSİN YİNE..
ÇOCUK BÜYÜSÜN DİYECEKSİN.. İŞ BULAYIM DİYECEKSİN.. HEP Bİ BAHANE BULACAKSIN..

ZAMAN KAYBI O YÜZDEN YAZMAYIM BARİ

ANLATAMIYORUM GALİBAAAA

KADIN SIĞINMA EVLERİNDE DEVLET YERLEŞTİRİYOR SENİ BİR İŞE.. BEN TÜRKÇE YAZIYORUM KONU SAHİBİ OKUYOR MUSUN?

Canim aradim konustum biz oyle hemen ise yerlestiremiyoruz. Bize haber veriyorlar is icin ihtiyac olursa diyorlar. cocugum var benim daha 1.5 yasinda kres almiyor.

oyy oyyy içimiz şişiyor böyle konuları görünce. evete zor şeyler yaşamışsın kabul. ama bunun karşılığı olarak artık susup oturman gerekmiyor.
sen çok çabuk memur olabilirsin. ya hu tamam bu adamı da boşama ona da tamam. ama git memur ol lütfen. devlet sana bir dolu hak sunmuş kullansana. en azından elin ekmek tutarsa biraz daha korunmuş olursun.
o yurt müdürü kendi kafasına göre sözleşme falan yapamaz. sen adını yazsana o müdürün. sözleşmeyide yolla bana. ben onu aile ve sosyal politikalara şikayet edeceğim.

SEN BENİ ANLAMIYORSUN DİYECEKSİN BANA BELKİ..

SENİ EN İYİ BEN VE BENİM GİBİLER ANLAR.. MÜCADELE VEREN ANALAR ANLAR..

BEN BU MÜCADELENİN EN BÜYÜK İBRETLİK ÖRNEĞİYİM.. 2 ÇOCUKLA ÇIKTIM YOLA HERKESE HERŞEYE KARŞI DİRENİYORUM.. DİRENECEKSİN ÇÜNKÜ SEN ANNESİN...

tam da böyle
özgüvensizliğin sonu böyle bişey maalesef
annesiz babasız büyümüş kendine güveni sıfır
korkuyor o yüzden... inanın bende sizin kadar kızgınım
birde kararını vermiş gibi boşuna sinirlenmeyelim biz..

Konu sahibinin memur olma şansı var alo 183 aradım ama bir sonuç çıkmadı diyor acaba nasıl oluyor bu bilginiz vardır sizin.

Neden bahsediyorsun hiç anlamadım ne kağıdı imzaladın müdür kim siz nasıl bir ortamdasiniz

önceki konusu ;

İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…