Sıddet sonrası eve donus

olmaz olsun böyle koca ş.....z sana mı gücü yetiyor muş.Mutsuzsan at tekmeyi.iş bul yurttan da sana geçici kalacak yer ayarlansın çalış ve bak cocuguna bu ne ya .özellikle bir daha döver se direk polise gidiyorsun yurda değil.

Insallah olur o zaman. Ama konu sahibi ve kizi da su an evinde yasiyor. Nasil bir duzenleme yaparlar artik bilemiyorum. Umarim basarili olurlar. Lakin dedigim gibi boyle bir uygulama var ise de yurt muduru buna nasil engel olabiliyor anlayamadim. Hangi yurdun muduru bu kadini elinden tutup da kocasina goturup bir de kagit imzalatiyor gercekten cozemedim

Yurt müdürü kimdir yaw, sözleşmeyi de ayrıca merak ettim nasıl bir evrak çıldırıyorum görmek için

Siz ilgilenseniz konuyla madem? Ben siginma evine yeniden ihtiyaci olursa yardimci olacagim.

Peki yurdun muduru bu durumda memur olmasini nasil engelleyebiliyor?
Böyle bir şeyi ilk defa duydum öyle birşey olamaz, kimse kimsenin hakkını engelleyebilir mi ? Bu çocuklar birazda dezavatanjlı gruba girdiği için hatta dokunulmazlıkları var diyebilirim.

zaten bu işte ki en büyük kötü yurt müdürü. kocası bile değil. bir yaşıma daha girdim yani. ben susacağım diye imza atıyor konu sahibi, eşi de bende dövmeyeceğim diye. böyle bir yurt müdürü görevini kötüye kullanmış oluyor başka da birşey değil.

Ben gercekten bu yurt muduru hakkinda islem baslatmak istiyorum,bilgilerini ogrenebilirsem. Boyle bir rezillik olamaz

Siz ilgilenseniz konuyla madem? Ben siginma evine yeniden ihtiyaci olursa yardimci olacagim.
Ne desem bahane buluyor yapacağım bişey kalmadı ki yapması gerekeni söylüyorum, şöyle böyle diyor. İnan bak onlar herşeyin içinde oldukları için haklarını çok iyi biliyorlar. Neden kullanmaktan çekiniyor anlamadım.

Yurt müdürü kimdir yaw, sözleşmeyi de ayrıca merak ettim nasıl bir evrak çıldırıyorum görmek için

işte en büyük sorun bu. dedim kendine de yolla sözleşmeyi şikayet edeceğim diye ama ses çıkmadı. kızcağızı oyuna getirmişler resmen. aklıma şey geldi. dizinin birinde karakola gidiyor kız dayak yiyorum ailemden diye. aile de olur böyle şeyler diyor ordaki söz de komiser. veriyor kızı ailesine. sonu malesef ölüm oluyordu kızın. bu olayda ki komiser de müdür.

Anliyorum,ne denir ki bu durumda,haklisiniz

Yurt lafı duymak istemiyorum özellikle bugün

Acaba nasıl bir yurt bahse konu bu yurt, müdürü bu tipte olan bir yurt olsa olsa....neyse

Arka sokaklardı sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…