- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Insallah olur o zaman. Ama konu sahibi ve kizi da su an evinde yasiyor. Nasil bir duzenleme yaparlar artik bilemiyorum. Umarim basarili olurlar. Lakin dedigim gibi boyle bir uygulama var ise de yurt muduru buna nasil engel olabiliyor anlayamadim. Hangi yurdun muduru bu kadini elinden tutup da kocasina goturup bir de kagit imzalatiyor gercekten cozemedimdark var böyle bir uygulama. benim çalıştığım kurum da 2 tane vardı. anne babaları sağlar. büyük yaşta bırakmışlar çocukları. hatta birinin ailesi sadece bu çocuğunu bıraktığı için silmişti onları tamamen. 2 si de memur olmuştu. tabi açık açık soramadım yaralarını deşmemek için. ve onların farklı hakları vardı.
bir tane bayan vardı hatta. eşinden dayak yiyordu, maaş kartını almış günlük 1 lira harçlık veriyordu. kızın bilgilerini gizli tutarak kimsenin bilgisi olmayan bir başka ile tayinini yapıp müdürüne talimat vermişler. anası babası gibi göz kulak olacaksın, elini üzerinden çekmeyeceksin diye . sürekli kontrol de ediliyormuş hatta. tabi işin içinde olup özellikle araştırması konusahibinin çok sağlıklı olur.
Peki yurdun muduru bu durumda memur olmasini nasil engelleyebiliyor?Yurtta büyüyen konu sahibi, kızı değil
bu kızcağızın babası kötü bir adammış. bir bırakmış bir gelmiş annesini. annesi de dayanamamış kendini yakmış. çocuğun gözü önünde. sonra konu sahibini yurda vermişler. konu sahibi de yanılmıyorsam önlisans ya da lise mezunu. ondan sonra bu psikopat kocasıyla evlenmiş. dayak, hakaret gırla. sonra kızcağız yurt müdürüne sığınmış. o da sen susacaksın o da dövmeyecek diye sözleşme imzalatmış! bunu aklım asla almıyor. kızda dönmüş mecbur.
Onlar herseyi yaparPeki yurdun muduru bu durumda memur olmasini nasil engelleyebiliyor?
Siz ilgilenseniz konuyla madem? Ben siginma evine yeniden ihtiyaci olursa yardimci olacagim.Yok canım kaldığı şehrin İl Müdürlüğüne dilekçe bırakacak veya kaldığı yurda. Ama malesef sanırım üşendiğinden, uğraşmak istemediğinden yapmak istemiyor. Ben yolu gösterdim zaten yurtta kaldıysa oda biliyor bu yolları.
Böyle bir şeyi ilk defa duydum öyle birşey olamaz, kimse kimsenin hakkını engelleyebilir mi ? Bu çocuklar birazda dezavatanjlı gruba girdiği için hatta dokunulmazlıkları var diyebilirim.Peki yurdun muduru bu durumda memur olmasini nasil engelleyebiliyor?
Yurt müdürü kimdir yaw, sözleşmeyi de ayrıca merak ettim nasıl bir evrak çıldırıyorum görmek için
Insallah olur o zaman. Ama konu sahibi ve kizi da su an evinde yasiyor. Nasil bir duzenleme yaparlar artik bilemiyorum. Umarim basarili olurlar. Lakin dedigim gibi boyle bir uygulama var ise de yurt muduru buna nasil engel olabiliyor anlayamadim. Hangi yurdun muduru bu kadini elinden tutup da kocasina goturup bir de kagit imzalatiyor gercekten cozemedim
Yahu ona ne? Maasini o mu verecek? Senin bu yasta yurtta ne isin var zaten belediyelerin siginma evleri var neden polisten raporunu aip da oralara basvurmadin?Onlar herseyi yapar
Ben gercekten bu yurt muduru hakkinda islem baslatmak istiyorum,bilgilerini ogrenebilirsem. Boyle bir rezillik olamazzaten bu işte ki en büyük kötü yurt müdürü. kocası bile değil. bir yaşıma daha girdim yani. ben susacağım diye imza atıyor konu sahibi, eşi de bende dövmeyeceğim diye. böyle bir yurt müdürü görevini kötüye kullanmış oluyor başka da birşey değil.
Ne evragi canim ya kucucuk bi kagida yazildi herkes imzaladi
Ne desem bahane buluyor yapacağım bişey kalmadı ki yapması gerekeni söylüyorum, şöyle böyle diyor. İnan bak onlar herşeyin içinde oldukları için haklarını çok iyi biliyorlar. Neden kullanmaktan çekiniyor anlamadım.Siz ilgilenseniz konuyla madem? Ben siginma evine yeniden ihtiyaci olursa yardimci olacagim.
Yurt müdürü kimdir yaw, sözleşmeyi de ayrıca merak ettim nasıl bir evrak çıldırıyorum görmek için
Anliyorum,ne denir ki bu durumda,haklisinizNe desem bahane buluyor yapacağım bişey kalmadı ki yapması gerekeni söylüyorum, şöyle böyle diyor. İnan bak onlar herşeyin içinde oldukları için haklarını çok iyi biliyorlar. Neden kullanmaktan çekiniyor anlamadım.
İnşallah doğru yolu bulur.Anliyorum,ne denir ki bu durumda,haklisiniz
işte en büyük sorun bu. dedim kendine de yolla sözleşmeyi şikayet edeceğim diye ama ses çıkmadı. kızcağızı oyuna getirmişler resmen. aklıma şey geldi. dizinin birinde karakola gidiyor kız dayak yiyorum ailemden diye. aile de olur böyle şeyler diyor ordaki söz de komiser. veriyor kızı ailesine. sonu malesef ölüm oluyordu kızın. bu olayda ki komiser de müdür.
Insallah. Allah yardimcisi olsun demekten baska elden gelen bir sey yok yineİnşallah doğru yolu bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?