- 9 Ocak 2012
- 15.611
- 30.289
- 798
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
devlet yurdudur malesef. çünkü kimsesiz olanlar öyle vakıf yurtların da zor yani.Yurt lafı duymak istemiyorum özellikle bugün
Acaba nasıl bir yurt bahse konu bu yurt, müdürü bu tipte olan bir yurt olsa olsa....neyse
Ya ne saçmalık seni yurt müdürü memur yapmıyor zaten. Bakanlıkla alakalı bu işler. Sen emin misin yurtta büyüdüğüne ?
Yok canım kaldığı şehrin İl Müdürlüğüne dilekçe bırakacak veya kaldığı yurda. Ama malesef sanırım üşendiğinden, uğraşmak istemediğinden yapmak istemiyor. Ben yolu gösterdim zaten yurtta kaldıysa oda biliyor bu yolları.
Yahu ona ne? Maasini o mu verecek? Senin bu yasta yurtta ne isin var zaten belediyelerin siginma evleri var neden polisten raporunu aip da oralara basvurmadin?
İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye
Anladım canım cok üzüldüm durumuna, ben tr. de doğup büyümedim pek bi bilgim yok ama bilenler bilgilendirmeye çalışmış umarım işine yarar.İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani
Ben 7 sene cocuk koruma evinde kaldim oranin muduru
Cocuk koruma evi sevgi evlerinde buyudum
Yok canım kaldığı şehrin İl Müdürlüğüne dilekçe bırakacak veya kaldığı yurda. Ama malesef sanırım üşendiğinden, uğraşmak istemediğinden yapmak istemiyor. Ben yolu gösterdim zaten yurtta kaldıysa oda biliyor bu yolları.
Bence boşuna uğraşıyorsunuz kızlar size hiç birşeyler yapmak isteyen biri var gibi duruyor mu?Yahu ona ne? Maasini o mu verecek? Senin bu yasta yurtta ne isin var zaten belediyelerin siginma evleri var neden polisten raporunu aip da oralara basvurmadin?
Anladım canım cok üzüldüm durumuna, ben tr. de doğup büyümedim pek bi bilgim yok ama bilenler bilgilendirmeye çalışmış umarım işine yarar.
Ayrıca madem memur olma hakkın var gerekli yerlere gidip muracaat da bulunsan?
Ben eşime senden bahsedicem akşam, neolur ne yapılabilir.
Yardımcı olmayı çok isterim.
Mantıklı bi çözümü olursa sana özelden yazarım, Allah yardımcın olsun..
Il mudurlugune mi basvurcamBizim kurumda çok var yurtta büyüyen, hepsi memur gül gibi işleri var ya puansız ya da komik puanlarla atama yapılıyor mutlaka değerlendir
Dayin var yani, sanirim bir bostan korkulugu kendisi. Yegeni dayak yiyor ve oyle bakiyor mu bu adam?Benim bu konularda pek bilgim yoktu. Dayimlarin yanina gitmistim
Il mudurlugune mi basvurcam
sakinliği beni öldürdü yalnız yaaBence boşuna uğraşıyorsunuz kızlar size hiç birşeyler yapmak isteyen biri var gibi duruyor mu?
Ne evragi canim ya kucucuk bi kagida yazildi herkes imzaladi
Il mudurlugune mi basvurcam
Saygida mecburiyet derken? 3,5 sene siddet goren biri asla buna mecbur degildir bence.tabiiki sizin hur dusunceniz ama bu satirlarinizi okuyan kadinlar da yanlis bilgilenmesin"el pençe divan durmak" demek farklı bir bakış açısı, evliliğini kurtarmak istiyorsan ılımlı olmak seni küçük düşürmez, onu da yüceltmez. Konuya temkinli yaklaşarak şunu demek istiyorum sen bu evliliği zaten kafanda bitirmişsin, yakınındaki insanlara kendini haklı göstermek ya da haklılığını deklare etmek için kocandan tekrar dayak yemeyi bekliyorsun. yanlış yoldasın.
elbette şiddet gören tarafsın bunu gözardı etmem olanaksız ama yine de belirteceğim, sevgide özgürlük saygıda mecburiyet vardır. evliliğini kurtarmak istiyorsan; kocanın her söylediği sana çuvaldız gibi gelmesin gibi şeyler yazmak isterdim ama sen zaten kafanda bitirmişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?