- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Tek anlamayan ben degilmisimBu konudan bişey anlayan iki adım beri gelsin.
Yurt müdürü derken ?
Offffbu kızcağızın babası kötü bir adammış. bir bırakmış bir gelmiş annesini. annesi de dayanamamış kendini yakmış. çocuğun gözü önünde. sonra konu sahibini yurda vermişler. konu sahibi de yanılmıyorsam önlisans ya da lise mezunu. ondan sonra bu psikopat kocasıyla evlenmiş. dayak, hakaret gırla. sonra kızcağız yurt müdürüne sığınmış. o da sen susacaksın o da dövmeyecek diye sözleşme imzalatmış! bunu aklım asla almıyor. kızda dönmüş mecbur.
Anladim. Cocuk esirgemede belki vardir, anasi babasinin terk ettigi,sokakta bulunan ,gayrimesru diye atilan cocuklarda var oyle bir uygulama ama bu durumda gecerli olacagini sanmiyorum. En azindan ben hic gormedim 15 yildirMüge anlıda da izlemiştim yurtta büyüyen ailesini arayan çocuklar geliyordu içlerinde memurlar da vardı memur olmuşlardı öyle bir hakları var.
Aynen ondan bahsediyorum programda izledim kaç kiş memur olmuş.Senin yurtta kaldığın için memurluk hakkın var. Form-A Belgen dolacak. Sende biliyosun bunları neden yapmıyosun peki. Ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum senin her türlü hakların var kullanmıyosun bunları.
Canım geçmişini ben bilmiyorum, kısa bi özet geçsen ? yurt müdürü olayını hele hiç anlamadımya
Varmış yukarıda bir arkadaş yazmış sosyal hizmetlerde çalışıyormuş form doldurması gerekmiş.Anladim. Cocuk esirgemede belki vardir, anasi babasinin terk ettigi,sokakta bulunan ,gayrimesru diye atilan cocuklarda var oyle bir uygulama ama bu durumda gecerli olacagini sanmiyorum. En azindan ben hic gormedim 15 yildir
Tek anlamayan ben degilmisim
Sevindim...
Yurtta kalan çocukların ilk günden itibaren dosyaları mevcut kurumda. Bütün hayat hikayeleri bizde oluyor. Bir dilekçesine bakar herşey işlemi başlatmasıAynen ondan bahsediyorum programda izledim kaç kiş memur olmuş.
Senin yurtta kaldığın için memurluk hakkın var. Form-A Belgen dolacak. Sende biliyosun bunları neden yapmıyosun peki. Ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum senin her türlü hakların var kullanmıyosun bunları.
Yurt muduru yapmiyor isteYurtta kalan çocukların ilk günden itibaren dosyaları mevcut kurumda. Bütün hayat hikayeleri bizde oluyor. Bir dilekçesine bakar herşey işlemi başlatması
Insallah basarirlar ne diyeyim. Bahsi gecen cocuk cok kucuk degil mi? Ve halen baba uzerinde velayeti var. boyle durumlar icin de gecerli ise ne mutlu.Varmış yukarıda bir arkadaş yazmış sosyal hizmetlerde çalışıyormuş form doldurması gerekmiş.
Neden ?Malesef memur yapmiyorlar beni
Anladim. Cocuk esirgemede belki vardir, anasi babasinin terk ettigi,sokakta bulunan ,gayrimesru diye atilan cocuklarda var oyle bir uygulama ama bu durumda gecerli olacagini sanmiyorum. En azindan ben hic gormedim 15 yildir
Ya ne saçmalık seni yurt müdürü memur yapmıyor zaten. Bakanlıkla alakalı bu işler. Sen emin misin yurtta büyüdüğüne ?Yurt muduru yapmiyor iste
Bakanlığa müracat edeceksin.Yurt muduru yapmiyor iste
Yurtta büyüyen konu sahibi, kızı değilInsallah basarirlar ne diyeyim. Bahsi gecen cocuk cok kucuk degil mi? Ve halen baba uzerinde velayeti var. boyle durumlar icin de gecerli ise ne mutlu.
Bir önceki konunda çok sey yazdık sana cok fikir verdik memurluğu araştır dedik
ama caresiz kalmışın belliki
Ama güzelim senin küsmen onun pişmanlık göstermesi gerekirken tam tersi oluyor
Buda kendin döndüğün için böyle
Madem dönecektin bari eşin ve ailesi gelip seni alsaydı özür dileseydi...
konu sahibi yurtta büyümüş.Insallah basarirlar ne diyeyim. Bahsi gecen cocuk cok kucuk degil mi? Ve halen baba uzerinde velayeti var. boyle durumlar icin de gecerli ise ne mutlu.
Yok canım kaldığı şehrin İl Müdürlüğüne dilekçe bırakacak veya kaldığı yurda. Ama malesef sanırım üşendiğinden, uğraşmak istemediğinden yapmak istemiyor. Ben yolu gösterdim zaten yurtta kaldıysa oda biliyor bu yolları.Bakanlığa müracat edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?