• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet uygulayan koca ile aynı evde yaşamak..

Teşekkür ederim.. Bunları tek yaşayan benmişim gibi hissediyorum.. Etrafıma bakıyorum yeni evli arkadaşlarıma, hepsi mutlu.. Kendimde arıyorum suçu benmi hatalıyım yada eş tercihinde nasıl bu kadar kör olabildim diye..

evlenmeden önce bilemiyorsunki nelerle karsilascagini, bazilarinin gercek yüzü evlendikten sonra
ortaya cikiyor, kendini suclu hissetme olacagi varmis olmus artik bundan sonrasina bakman lazim
bu zaman icindede kendini koru yani o adamla hic bir türlü zitlasma, Allahim yardim eder insallah üzülme daha cok

arkadaşım yaza kadar Allah korusun sana birşey yapsa ne olucak bırak herşeyi düşünmeyi kendini düşün biraz işde meslekte olur sağlık mutluluk olduktan sonra :34:

her yerden sıkısmıs gibi hissediyosun kendini dimi ..üzülme bu günlerde gececek elbet sabret ondanda uzak dur kavga etmemeye calıs ne söylerse söylesin duyma kendini bu sekilde belki koruyabilirsin ...

6 ay geçermiki çabucak.. Hızlıca geçse de keşke annecimin yanına gidebilsem..

evlenmeden önce bilemiyorsunki nelerle karsilascagini, bazilarinin gercek yüzü evlendikten sonra
ortaya cikiyor, kendini suclu hissetme olacagi varmis olmus artik bundan sonrasina bakman lazim
bu zaman icindede kendini koru yani o adamla hic bir türlü zitlasma, Allahim yardim eder insallah üzülme daha cok

Keşke çevremde böyle düşünse ablama bile anlatsam başlıyor işte acele ettin demeye kim boşanmak için evlenirki..Zıtlaşmanın sonucu ortada.. Onunla konuşmak bile istemem artık..

nasıl yaa ?hala o evdesin ... ailenin yanına dönemez misin ?çalışıyorsunda .. o evde bir dakika durma .. nasıl böle dövebilir seni . ne haddi . piskopat mı ne ... dövmek için mi evlenmiş ..

Bi önceki sayfada yorum yazmştm son yorum görmednz sanrm ? mesleğiniz ne sizin anneninzn oturduğu yerde mesleğinizi yapabileceğinz biyer yok mu ? bu yüzden bırakamıyorm ailem başımın etini yiyor demişsiniz .. Elbet gidip bi iş bulursunuz bence .. Bu işkenceyi çekmektense başınızn etini yemeleri daha iyi elbet alışır kabul eder ailenizde sonuçta bu sizin hayatınız ..
Bir de yardım ederken kendimde yararlanmak istiyorum sizin deneyimlerinizden sonuçta yardım amaçlıda bir söz yazmşsnz tam tanımadan evlenmeyin diye .. Sizce ne kadar süre geçmeli evlenmeden önce flört dönemi falan ?

nasıl yaa ?hala o evdesin ... ailenin yanına dönemez misin ?çalışıyorsunda .. o evde bir dakika durma .. nasıl böle dövebilir seni . ne haddi . piskopat mı ne ... dövmek için mi evlenmiş ..

Ona sorarsan bende vuruyormuşum kendimi savunmayayım mı.. Bazen öfkelenince itmek silkelemek değil yaptığı resmen vuruyor işte..

Daha napabilir sağlığım gitti zaten bir canım var.. Ölsem dekurtulsam noktasındayım..

işte ölsem kurtulsam diyorsunuz ama iş için 6ay katlanmayı göze alıyorsunuz bence ailenizin yanındada iş bulursunuz hem biraz kafanızı dinler sonra iş bulursunuz :31:

Bi önceki sayfada yorum yazmştm son yorum görmednz sanrm ? mesleğiniz ne sizin anneninzn oturduğu yerde mesleğinizi yapabileceğinz biyer yok mu ? bu yüzden bırakamıyorm ailem başımın etini yiyor demişsiniz .. Elbet gidip bi iş bulursunuz bence .. Bu işkenceyi çekmektense başınızn etini yemeleri daha iyi elbet alışır kabul eder ailenizde sonuçta bu sizin hayatınız ..
Bir de yardım ederken kendimde yararlanmak istiyorum sizin deneyimlerinizden sonuçta yardım amaçlıda bir söz yazmşsnz tam tanımadan evlenmeyin diye .. Sizce ne kadar süre geçmeli evlenmeden önce flört dönemi falan ?

Kusura bakmayın.. Memur olduğum için bırakamıyorum tayin istemek için yazı beklemeliyim.. Kpssyi kazanmak için onca uğraş verdim ailem okutmak için o kadar uğraştı özelde branşımda ilgili iş bulmam çok zor.. Sorunuza gelirsek Evlilik konusundan o kadar soğudumki bence hiç evlenmemek daha mantıklı..

canım üzülme nolur sen aklı basında birisin belli kim ister mutsuz olmayı kendini suclama sakın sen degil o esin olucak hayvan(kusura bakma ama daha cok seyler söyleyesim var )yapmıs en büyük hatayı sakın pes etme asıl simdi dim dik durman gerek ..

canım senın dusuncen bellı kı kocamın burnu surtsun vs degıl.. sen gercekten bosanmayı kafaya koymussun sadece şartların olgunlasmasını beklıyorsun..
boyle zor durumlarda olayın ıcınde degıl de dısında oldugunda ben olsam soyle yapardım boyle yapardım demek cok kolay oluyor.ama ısın ıcınde olunca şartlar zorlayabılıyor ...

korkum bu sure ıcınde ı kocan olacak herıf daha agır sıddet uygulayar mı bunu bılemeyız..

Allah yardım etsın ..senı korusun o ınsanın şerrınden..bol dua et sende..madem bır sure daha berabersınız ne şeytan gor ne salavat getır dıye laf varya bence mumkun oldugunca tartısmaya gırmemeye bak..bırak ne halı vrsa gorsunn..

Öyle üzüldüm kii Allah tez zamanda kurtarsın sizi inşallah :14::14::14::14:

Canım Allah yar ve yardımcın olsun..koca diye sayıp sevgi duyduğumuz insanları da Rabbim ıslah etsin...bence hiç suçlamasın ailen seni, ben 3 yıl cıktım nerdeyse ama hiçbirşey nişanlılıktaki gibi olmuyor malesef...ya da insan kör oluyor görmek istemıyor.. öfke öfkeyi doğurmuş sizde de..benim eşim de cok sinirli...hep sen diyeceğim ki ancak öyle...
ben de öğretmenim il dışı tayin istemeler başladı diye biliyorum, ama yanlışmı biliyorum bugün hocalardan birisi söylüyordu..bir araştır istersen

Aileme aynı şehirde olsam bir dakika kalmazdım bu evde.. Lütfen dua edin de yaza tayinim çıksın, çıkmazsa yazın istifa edicim.. Öfkeyle kalkan zararla otururmuş derler ya o yüzden bekliyorum şartların elverişli olmasını..

Canım Allah yar ve yardımcın olsun..koca diye sayıp sevgi duyduğumuz insanları da Rabbim ıslah etsin...bence hiç suçlamasın ailen seni, ben 3 yıl cıktım nerdeyse ama hiçbirşey nişanlılıktaki gibi olmuyor malesef...ya da insan kör oluyor görmek istemıyor.. öfke öfkeyi doğurmuş sizde de..benim eşim de cok sinirli...hep sen diyeceğim ki ancak öyle...
ben de öğretmenim il dışı tayin istemeler başladı diye biliyorum, ama yanlışmı biliyorum bugün hocalardan birisi söylüyordu..bir araştır istersen

Alan değişikliği yapabilenler için tayin hakkı verildi.. Il dışı maalesef yılda bir kere yazın yapılıyor

canım benim okurken çok kötü oldum ki sen bunu yaşamıssın kurtar kendini bu adamdan...rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın inş.:43:

Keşke çevremde böyle düşünse ablama bile anlatsam başlıyor işte acele ettin demeye kim boşanmak için evlenirki..Zıtlaşmanın sonucu ortada.. Onunla konuşmak bile istemem artık..

cevreyi bosvermeye calis, agzi olan konusuyor bos bos, bazi insanlar kac sene tanidiktan sonra evleniyor yine
anlasamayip bosaniyor, tabi bilmiyorum sevgiliyken nisanliyken nasil oldugunu, o zaman gözüne kücük sorun olarak
gözüken seyleri simdi daha net görebiliyorsundur

hata yapmis olabilirsin ama yinede üzülüp kendini kahretmene gerek yok, hayat devam ediyor, bir ölüme care yok
su dünyada, o evde can güvencen yoksa kalman ne kadar dogru olur bilmiyorum sonucta adam tehlikeli yani baska
biseye sinirlenir sana catar, nasil güvenebilirsinki 6 ay yaninda kalicaksin cok zor gercekten

Back
X