Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ailesine anlatsam oğullarına söylerler bir de onun için şiddet görmek istemiyorum.. Kendisi de öğretmen..Allah ayrdımcınız olsun...herseyın ahyırlısı dıye bosuna demmıyolar... ne yazık kı bekara karı bosamak kolay... işini bırak vs kesınlıkle katılmıyorum ... devlette kadro bulmak hıc kolay degıl... hele bır de bosanmayı dusunuyosan bosandıktan sonra ne yapacaksın ? bır kere para kazandysan ewde oturmak zor gelır hem de psikolojık olarak bosandıktan sonra hem eş hem işini kaybetmek bitirir seni...bole billmem neler işin sakın meslegını bırakma... onunla aynı evde olman tabı kı cok zor bir durum Allah onu ıslah etsin.. bol bol dua edin.. sabredın... mumkunse darp raporu alın ne olur ne olmaz. alın saklayın lazım olacagı tutar... eşinizin ailesinı haberdar edın onlardan yardım ısteyın anlayıslılarsa .. eşinizin eğitimi nedir merak ettim ..
inanki uzuldum hic deyilse dayak olmasa ne derse desin kavga etmemeye calis canim allah göstermesin öldürür bir sey yaparsa na böyle kadin döven erkekeden korkacann 3 ay dayanacam diyorsun oldugun sehirin doktoru polisi yokmu genede konussannnnn durumunu anlatsann
Haberi olursa gözü döner beni evden atar eminim..
Başka mantıklı bir yol gösterin hemen uygulayayım..
Yazdıklarınız benim için yol gösterici teşekkür ederim.. Insanın en yakınları bunu yapmazken siz tanımadığınız biri için vakit ayırıp önerilerde bulunuyorsunuz.. Allah razı olsun sizden, hepinizden..Ayrılık safhasına kadar şiddetten uzak kalabilmeniz için bazı öneriler getirilebilir. Ancak detayları bilemeyeceğim için kendim bir misal üzerine şunu paylaşmak isterim.
"Dün ufak bir tartışma yaşadık" - Tartışmalarınız genellikle hangi büyüklükte ve genelde hangi ortak konularda çıkar? Mesela en ufak tartışma konusu bile olsa, tartışmanın sonunun şiddeti getireceğini ne zaman anlarsınız? (siz cevap verdiğinizde?, verdiğiniz cevabın haklılığına istinaden sesinizi yükselttiğinizde? Hareketlerinin saldırganlaşacağının sinyallerini verdiğinde bir şekilde susamadığınızda?) Bu adımlardan hangisinde şiddet geliyor... O adımı bir süreliğine, haklı dahi olsanız terketmeniz gerekmekte... Zaten ayrılacaksınız ve bence hakettiğini bulacak.. Tartışmaya değeceğini düşünmüyorum.
Şunu da söylemekte yarar var. Bir şekilde yüz göz olunmuş evliliğinizde. Ancak bu asıl suç mudur? Şiddete zaten meyyal olan bir erkek ile evlisiniz ve uzun süreler sesinizi hiç çıkarmamış, tartışmayı körüklememiş dahi olsanız, bir yerden sonra bu yine de olacaktı. Belki o zaman bir evladınız olacak, kurduğunuz yuva daha dönülemez temellere oturtulmuş olacaktı. Her şeyde bir hayır vardır, böylelikle bu hastalıklı kişilik dışa vurumunu erken gerçekleştirmiş.
Şiddet nedensiz yere patlak vermiyorsa, ayrılana kadar bazı sessiz adımlar atmakta, sabretmekte fayda var,
Siz daha iyi bilirsiniz,
Selamlar,
Cnm bende öğretmenim inş bi an önce kurtulursun bu adamdan. Branşın ne merak ettm sınıfsa eğer ataman zor olabilr ama diğer çoğu branşın önü açık. İlla ailenin memleketine mi gitmek zorundasın? başka yerleride istersin köy ilçe.. kesin çıkar o zaman..
nişanlıyken nasıldı bu adam yine böyle dediğim dedik miydi? sonradan mı böyle insanlıktan çıkıyolar anlamıyorum kime güveneceğiz ya kimeeeee... cidden canım sıkıldı yaa :Q
ev tutun ayrılın ve yalnız yaşayın 6 ay kadar. yani tayine kadar. tek yalnız yaşatan kadın siz olmayacaksınız.
Çok anlayışlıydı, hiç tartışmazdık yoksa ben cesaret edemezdim evlenmeye sen huzurun diğer adısın benim için derdim
Daha önce konu açmıştım boşanacaktım yapamadım ailemi düşündüm, mesleğimi düşündüm zamana bıraktım yaza ertelemiştim..
Dün ufak bir tartışma yaşadık eşim olacak adam bana gene tavır yaptı bende hakaret ettim bana tekmeler savurdu.. Ağladım ağladım..
Sabah işe gittim kendime hiç saygım kalmadı kalçam fena halde ağrıyor.. İşten sonra eve gelip yattım akşam üzeri gene tartıştık bana bir daha vurursan seninde canını acıtırım dedim yüzüme bacağıma vurdu bende itekledim boğazımı sıktı bacağıma tekme savurdu şuan morardı bacağım.. Biliyormusunuz bu olanlardan sonra arkadaşlarıyla maç yapmaya gitti.. Sanki hiç birşey yaşanmamış gibi..
Ben bu adamı sevmiştim hanımlar, artık her kavgamız şiddete döndü böyle mi olucaktı.. Hayatımızın en önemli tercih eş seçimi evlenmeyi düşünenler sakın acele etmeyin, bitirmek öyle zorki evliliği.. Yaza kadar dayanmalıyım aynı evde.. nolur benim için dua edin kimseye anlatamıyorum durumumu..
Daha önce 3 yıl tek başıma yaşadım gene yaşarım sorun değil evden ayrılırsam babamlar öğrenecek benimle burda yaşama durumları olmadığı için beni götürmek isteyecek olaylar daha da büyümesin diye yapmak zorunda kalıcam işimi bırakmam gerekecek..
Önce hastaneden darp raporu alsanız ve bu belgeyi savcılığa verseniz.savcılıktan da alacağınız belgeyle Ocak 2014'te yapılacak olan özür grubu tayinlerinde özel hayatı etkileyen durumlar diye bir tayin hakkı var.suç duyurusu belgenizle tayin isteyebilirsiniz.ocağın ilk haftası başlıyor tayinler.eğer eşiniz tarafından yakın bir zamanda darp edildiyseniz hemen rapor alıp savcılığa gidin.güvenliğiniz için savcıdan olayın gizli tutulmasını istediğinizi söyleyin 15 gün sonra da tayin isteyin.yapılacak en mantıklı şey bu.insanın ruh sağlığı beden sağlığından önemlidir bunu da unutmayın, bir an önce harekete geçin bence.
Eğer eşinizi şikayet edemezseniz ikinci dönemi raporla kapatsanız olmaz mı?ya da 5 yıldan fazla süredir görev yapıyorsanız ikinci dönem aylıksız izin alarak ordan ayrılabilirsiniz.
Eminim dün kılavuz yayınlandı,2014 Özür Grubu Atamalarında 31 Ocak'ın Baz Alınması Mağdur Ediyor
Maalesef 5 yılım dolmadı henüz yoksa onu düşünmüştüm, o kadar çok rapor alınabilir mi ikinci dönemi kapatacak kadar?