- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
Teşekkür ederim.. Bunları tek yaşayan benmişim gibi hissediyorum.. Etrafıma bakıyorum yeni evli arkadaşlarıma, hepsi mutlu.. Kendimde arıyorum suçu benmi hatalıyım yada eş tercihinde nasıl bu kadar kör olabildim diye..
her yerden sıkısmıs gibi hissediyosun kendini dimi ..üzülme bu günlerde gececek elbet sabret ondanda uzak dur kavga etmemeye calıs ne söylerse söylesin duyma kendini bu sekilde belki koruyabilirsin ...
evlenmeden önce bilemiyorsunki nelerle karsilascagini, bazilarinin gercek yüzü evlendikten sonra
ortaya cikiyor, kendini suclu hissetme olacagi varmis olmus artik bundan sonrasina bakman lazim
bu zaman icindede kendini koru yani o adamla hic bir türlü zitlasma, Allahim yardim eder insallah üzülme daha cok
arkadaşım yaza kadar Allah korusun sana birşey yapsa ne olucak bırak herşeyi düşünmeyi kendini düşün biraz işde meslekte olur sağlık mutluluk olduktan sonra
6 ay geçermiki çabucak.. Hızlıca geçse de keşke annecimin yanına gidebilsem..
nasıl yaa ?hala o evdesin ... ailenin yanına dönemez misin ?çalışıyorsunda .. o evde bir dakika durma .. nasıl böle dövebilir seni . ne haddi . piskopat mı ne ... dövmek için mi evlenmiş ..
Daha napabilir sağlığım gitti zaten bir canım var.. Ölsem dekurtulsam noktasındayım..
Bi önceki sayfada yorum yazmştm son yorum görmednz sanrm ? mesleğiniz ne sizin anneninzn oturduğu yerde mesleğinizi yapabileceğinz biyer yok mu ? bu yüzden bırakamıyorm ailem başımın etini yiyor demişsiniz .. Elbet gidip bi iş bulursunuz bence .. Bu işkenceyi çekmektense başınızn etini yemeleri daha iyi elbet alışır kabul eder ailenizde sonuçta bu sizin hayatınız ..
Bir de yardım ederken kendimde yararlanmak istiyorum sizin deneyimlerinizden sonuçta yardım amaçlıda bir söz yazmşsnz tam tanımadan evlenmeyin diye .. Sizce ne kadar süre geçmeli evlenmeden önce flört dönemi falan ?
6 ay geçermiki çabucak.. Hızlıca geçse de keşke annecimin yanına gidebilsem..
işte ölsem kurtulsam diyorsunuz ama iş için 6ay katlanmayı göze alıyorsunuz bence ailenizin yanındada iş bulursunuz hem biraz kafanızı dinler sonra iş bulursunuz
Canım Allah yar ve yardımcın olsun..koca diye sayıp sevgi duyduğumuz insanları da Rabbim ıslah etsin...bence hiç suçlamasın ailen seni, ben 3 yıl cıktım nerdeyse ama hiçbirşey nişanlılıktaki gibi olmuyor malesef...ya da insan kör oluyor görmek istemıyor.. öfke öfkeyi doğurmuş sizde de..benim eşim de cok sinirli...hep sen diyeceğim ki ancak öyle...
ben de öğretmenim il dışı tayin istemeler başladı diye biliyorum, ama yanlışmı biliyorum bugün hocalardan birisi söylüyordu..bir araştır istersen
Keşke çevremde böyle düşünse ablama bile anlatsam başlıyor işte acele ettin demeye kim boşanmak için evlenirki..Zıtlaşmanın sonucu ortada.. Onunla konuşmak bile istemem artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?