Şiddet Ve dayağa katlamamıyorum

Hemen çık o evden
Adamdan şikayetçi ol
Kadın sığınma evine git
Bir iş bulup kendi ayakların üzerinde durmaya bak
Asla da çocuk sahibi olma bu evlilikten

Öncelikle hamile kalmamaya çalış. Ve sonra boşan. Dünyaya bir kez geliyorsun. Canına yazık değil mi?

Boşansan bakarsın kendine. Hem çalış hem oku. O kadar zor değil. Pek çok öğrenci var hem okuyan hem çalışıp kendini geçindiren. 21 yaşında kendine bu zulüm neden?

Neden hala bu aciz heriflesin bosan kizim git kucucuksun gunah degilmi lutfen cocuk yapma

Bir iş bulun ev arkadasi arayan başka bir gencin yanına geçin. Çoluk çocuk da yok Çalışıp kendi kendinize yetmek daha zor sanırım koca dayağı çekmekten. Hiç bir zaman sizin gibileri anlayamiycam.

lojmanları olan işyerleri var. çalışıp 2-3 kadın arkadaşla birlikte orada yaşayabilir, birikim yapabilirsiniz tabii önce boşanmalısınız. 45-50 yaşına kadar çocuk yapma şansınız var korkmayın. gerçi pek niyetiniz yok ama

Şimdi sana güçsüzmüşsün gibi geliyor boşanırsam ne yaparım diye düşünüyorsun ve işin içinden çıkamıyorsun. Ama öyle değil hayat emin ol çok güçlüsün ve bu hayatta başamayacağın hiçbirşey yok.
Kendi evliliğimi 16 yıl sonra bitirme kararı verebildim, ki ilk günlerden belliydi aslında sonumuz.
Ama işte o yaşlarımdaki bastırılmışlığım, çaresizliğim ve kısıtlanmışlığım hep engelledi...
Şimdi baktığımda o zaman boşansaydım belki hayatımın en güzel yıllarını daha mutlu geçirebilirdim.
Kendimize hangi hayatı layık görüyorsak onu tercih ediyoruz işin özeti sadece seçimlerimiz bizi ya kurtarıyor ya batırıyor...

Elinizden herhangi bir iş geliyor mu? Dikiş olur, resim olur, güzel yemek yapıyorsunuzdur belki bu olabilir, incik boncukla takı vs... Dışarıda iş bulamıyorsanız veya çalışamıyorsanız evden bir şekilde para kazanmaya çalışın. Kocanızın parasından da yapabilirseniz az az biriktirin. En kısa sürede yeterli parayı biriktirip ayrı ev tutmaya bakın, düzenli bir iş bulmaya çalışın. Bir ömür böyle geçmez, lütfen kendinize bunu yapmayın. Daha yaşınız çok küçük, siz de çocuksunuz. Daha iyisini görmediğiniz için bu adama katlanıyorsunuz ama yalnız olmak bundan daha iyidir emin olun. Adam şiddete de meyilliymiş, bir süre izinizi buldurmayın nerede olduğunuzu bilmesin. Numaranızı bile değiştirebilirsiniz. Kendinizi güvenceye aldıktan sonra boşanma işlemlerini başlatın.

Siddet gören insanlar bir süre sonra sağlıkli dusünemiyor ve iclerindeki ofke ve caresizlikle bir firsatlari olsa kendileri siddet uygulayacak hale geliyorlar.

Siz caresiz degilsiniz. Bu evlilige devam etmek zorunda değilsiniz. Siğinacaginiz devlet kurumlari var. Bir kisi bu genc yasta kendinizi gecindirecek is bulur, zamanla ayaklarinizin uzerinde durur ve yine evlenip , mutlu olabilirsiniz.

Size yapilan yanlislara siz de yanlislarla karsilik verirseniz bataklik derinlesir, cikmaniz zorlasir. Kendinize güvenin, Allah'a sığının.

20 yasinda evlenen biri kadin siginma evine gidecek yeni birhayat kuracak seviyededir. Kendine acimak yerine cabals!

Asla katlanma asla asla

Size şu konuda hak veriyorum . Bazı kadınlar eşinin niyeti açıkça belliyken aman da çocuklarım ortada kalacak diye silahlanmıyor , halbuki boşanma aşamasında eşin seni tehdit ediyorsa çocukların psikopat babalarına kalmamaları için silahlanmak gerekiyor . Silahı saldırı olmadığı sürece kullanmak vicdan azabı yaratır ama böyle eşin varsa tedbir olarak yanında silah taşımalısın . Ben de öldürülen kadınlar hep tehdit edilmelerine rağmen kurbanlık koyun gibi beklemelerine anlam veremiyorum. Bizim kadınlarımız çok pasif yetiştiriliyor sanırım .

Konu sahibi için ise şiddet var ama sanırım tehdit yok ve aynı evin içerisine silah girerse o silah en çok konu sahibine tehlike yaratır .İlk önce evden ayrılması gerekiyor. Sonrasında eşi eğer canıyla tehdit ederse sihalanması mantıklı.

Böyle düşünce ile ülke yakında Tekxas a döner Her şiddet gören kadın silahlansın öylemi ?? kadınlar kızlar genç yaşta hapsi boylasın ömrünü çürütsün 25 lerde girsin 50 lerde çıksın tabii söylemesi yazması kolay bide hapiste kalanlara sorun

Şiddet görüyorsa boşansın hakkını sonuna kadar alsın darp raporu alsın içeri giren kadın olmasın şiddeti uygulayan yaratıklar olsun

Kadıncagız zaten boşan kısmını belirtmiş en kötü olasılığı yazmış , o ölecegine şiddeti uygulayan pislik ölsün en azından başka canları yakamaz ,oksijen israfı olmasın .tabiki yerinde bir yorum olmamış yanlışa sevk etmek olmuş ama gerçekçi bir yaklaşım ben yazamam öyle bir yorum ama yazmaya cesaret edeni de tebrik ederim yapacak birşey yok doğru ya doğru bazen kendi adaletini kendin yaratırsın.

Annen destekçin ise hayatının baharında bu eziyeti çektirme kendine. Bbandan şiddet gördüm diye eşinden gördüğün şiddeti normalleştirme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…