- 13 Kasım 2008
- 992
- 422
- 323
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
Çocuklardan da mı boşanacakmış? Kadın gidene kadar mıymış babalığı?Selam kızlar 2 çocuğum var. Eşimin ara ara sinirlenince koluma vuruyordu boşanmaya karar verdim özür diliyor yapmayacağım diyor kararlılığımı görünce çocuklara annen ayrılmak istiyor beni goremiyceksiniz diye ağlıyor
Erkekler hep bıçak kemiğe dayandığında ağlanırlar(acıtasyon) zaten. O da kafalarındaki neyse onu yürütmek için yani.Selam kızlar 2 çocuğum var. Eşimin ara ara sinirlenince koluma vuruyordu boşanmaya karar verdim özür diliyor yapmayacağım diyor kararlılığımı görünce çocuklara annen ayrılmak istiyor beni goremiyceksiniz diye ağlıyor
Çocuklar üzerinden oynuyor düzelirim acaba demekten kendimi alamıyorum Bi an şimdi kendi şirin baba ben şımarıklık yapıyorum. Boşanma diyor özür diliyor benim de onu delirttigimi söylüyorÇocuklardan da mı boşanacakmış? Kadın gidene kadar mıymış babalığı?
Ne diyecek ki başka? Gücüm sana yettiği için ve bana karşılık veremeyecek durumda olduğunu bildiğim için sana vuruyorum, kendi çapımda bir adama vurmaya totom yemez yoksa, böyle aşağılık biriyim mi diyecek?Çocuklar üzerinden oynuyor düzelirim acaba demekten kendimi alamıyorum Bi an şimdi kendi şirin baba ben şımarıklık yapıyorum. Boşanma diyor özür diliyor benim de onu delirttigimi söylüyor
Sindirmeye çalışıyor işte. Eğer bir şans vermek istiyorsaniz aile terapisine gitme şartıyla verebilirsinizÇocuklar üzerinden oynuyor düzelirim acaba demekten kendimi alamıyorum Bi an şimdi kendi şirin baba ben şımarıklık yapıyorum. Boşanma diyor özür diliyor benim de onu delirttigimi söylüyor
Ne diyecek ki başka? Gücüm sana yettiği için ve bana karşılık veremeyecek durumda olduğunu bildiğim için sana vuruyorum, kendi çapımda bir adama vurmaya totom yemez yoksa, böyle aşağılık biriyim mi diyecek?
Annelik ve babalığın boşanma ile alakası yok. Boşandıktan sonra da anne baba olarak kalacaksınız çocuklar için. Çocuklar konu dışı.Çocuklar üzerinden oynuyor düzelirim acaba demekten kendimi alamıyorum Bi an şimdi kendi şirin baba ben şımarıklık yapıyorum. Boşanma diyor özür diliyor benim de onu delirttigimi söylüyor
Bekara boşanmak kolay gelir. Eşinize bir şans daha verin bekli ki pişman olmuş. Sonuçta öldüresiye dövmemiş sizi .ortada iki çocuk var .Selam kızlar 2 çocuğum var. Eşimin ara ara sinirlenince koluma vuruyordu boşanmaya karar verdim özür diliyor yapmayacağım diyor kararlılığımı görünce çocuklara annen ayrılmak istiyor beni goremiyceksiniz diye ağlıyor
Öldüresiye dövünce ya da öldürünce ayrılsın değil mi?Bekara boşanmak kolay gelir. Eşinize bir şans daha verin bekli ki pişman olmuş. Sonuçta öldüresiye dövmemiş sizi .ortada iki çocuk var .
Öldürünce mecburi bir ayrılık oluyor zaten.Öldüresiye dövünce ya da öldürünce ayrılsın değil mi?
Ne alakası var . Kadın koluma vuruyor onun için ayrılmayı düşünüyorum diyor ortada iki çocuk var . Tabi insanlara kolay hemen ayrıl bitir . Ayrılınca her şey güllük gülistanlık olmuyor .Öldüresiye dövünce ya da öldürünce ayrılsın değil mi?
İş arkadaşı, patronu, trafikteki kötü sürücü, mahalledeki saçını yamuk kesen kuaför Mahmut abi, arabasına kazara toslayan Haydar abi de delirtiyor mu onu böyle? Onlara ne yapıyor?Çocuklar üzerinden oynuyor düzelirim acaba demekten kendimi alamıyorum Bi an şimdi kendi şirin baba ben şımarıklık yapıyorum. Boşanma diyor özür diliyor benim de onu delirttigimi söylüyor
Yok canım öldürdü diye ayrılmak doğru değil, mumyalanıp evin bir köşesinde tutulmalı kadın.Öldürünce mecburi bir ayrılık oluyor zaten.
Bekar da değiliz ki.Yok canım öldürdü diye ayrılmak doğru değil, mumyalanıp evin bir köşesinde tutulmalı kadın.
Bikiri bisinmik kiliy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?