Şiddet yüzünden boşanmaya karar verdim

Etnikkoken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
992
422
323
Selam kızlar 2 çocuğum var. Eşimin ara ara sinirlenince koluma vuruyordu boşanmaya karar verdim özür diliyor yapmayacağım diyor kararlılığımı görünce çocuklara annen ayrılmak istiyor beni goremiyceksiniz diye ağlıyor

Çocuklardan da mı boşanacakmış? Kadın gidene kadar mıymış babalığı?

Erkekler hep bıçak kemiğe dayandığında ağlanırlar(acıtasyon) zaten. O da kafalarındaki neyse onu yürütmek için yani.
Senin, benim için ağlayacak adam zaten bu tür hareketleri yapmaz.

Çocuklardan da mı boşanacakmış? Kadın gidene kadar mıymış babalığı?
Çocuklar üzerinden oynuyor düzelirim acaba demekten kendimi alamıyorum Bi an şimdi kendi şirin baba ben şımarıklık yapıyorum. Boşanma diyor özür diliyor benim de onu delirttigimi söylüyor

Çocuklar üzerinden oynuyor düzelirim acaba demekten kendimi alamıyorum Bi an şimdi kendi şirin baba ben şımarıklık yapıyorum. Boşanma diyor özür diliyor benim de onu delirttigimi söylüyor
Ne diyecek ki başka? Gücüm sana yettiği için ve bana karşılık veremeyecek durumda olduğunu bildiğim için sana vuruyorum, kendi çapımda bir adama vurmaya totom yemez yoksa, böyle aşağılık biriyim mi diyecek?

Sindirmeye çalışıyor işte. Eğer bir şans vermek istiyorsaniz aile terapisine gitme şartıyla verebilirsiniz

Annelik ve babalığın boşanma ile alakası yok. Boşandıktan sonra da anne baba olarak kalacaksınız çocuklar için. Çocuklar konu dışı.

Bekara boşanmak kolay gelir. Eşinize bir şans daha verin bekli ki pişman olmuş. Sonuçta öldüresiye dövmemiş sizi .ortada iki çocuk var .

İş arkadaşı, patronu, trafikteki kötü sürücü, mahalledeki saçını yamuk kesen kuaför Mahmut abi, arabasına kazara toslayan Haydar abi de delirtiyor mu onu böyle? Onlara ne yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…