- 25 Temmuz 2013
- 13.148
- 53.616
- 798
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
Şöyle bir alakası var, size göre öldüresiye dovulunce boşanilmalı yoksa gerek yok. Kızınıza da aynı şeyi söyler misiniz acaba? Koluna vuruyormuş öldüresiye dövmüyor boşanma der misiniz? Kolu kırılınca mı şiddetin adı şiddet oluyor?Ne alakası var . Kadın koluma vuruyor onun için ayrılmayı düşünüyorum diyor ortada iki çocuk var . Tabi insanlara kolay hemen ayrıl bitir . Ayrılınca her şey güllük gülistanlık olmuyor .
Bekarizdir farkında değilizdir. O arkadaştan iyi mi bileceğiz bekar olup olmadığımızı.Bekar da değiliz ki.
Şiddet gördüğünüz bir yerde can güvenliğiniz olamaz. Kazara kafanız bir yere çarpar, kaçarken balkondan sarkarsınız falan Allah korusun. Ölmemek için ayrılmak lazım, evet.Ne alakası var . Kadın koluma vuruyor onun için ayrılmayı düşünüyorum diyor ortada iki çocuk var . Tabi insanlara kolay hemen ayrıl bitir . Ayrılınca her şey güllük gülistanlık olmuyor .
Kimseyle tartışmaya giremeyeceğim ben fikrimi söyledim herkes gibi . Burayı mahalle kavgasına dönüştürmenin anlamı yok . Herkesin kendine göre bir fikri var . Ben tamamen affet demiyorum çocukları hatrına bi şans daha verebilir diyorumŞöyle bir alakası var, size göre öldüresiye dovulunce boşanilmalı yoksa gerek yok. Kızınıza da aynı şeyi söyler misiniz acaba? Koluna vuruyormuş öldüresiye dövmüyor boşanma der misiniz? Kolu kırılınca mı şiddetin adı şiddet oluyor?
Ama sonra acısını fena çıkarabilir. Can güvenliğinden emin olmadığın an yapacaksın, ve geri dönüşü assssla olmamalı o saatten sonra.Zorda kalırsanız 2 bacak arasına dizinizle sertce gecirin!
Yere yıgılır zaten
( bütün kadınlara soyluyorum, şiddet anında)
Bacak arasına vurduktan sonra eğilecek zaten, omuzlarından tutup dizinizle karnına sertçe geçirin bir tane daha, sonra da dirseginizle sırtına. O yerdeyken bak bana ne yaptırdın, beni delirtiyorsun deyin.Zorda kalırsanız 2 bacak arasına dizinizle sertce gecirin!
Yere yıgılır zaten
( bütün kadınlara soyluyorum, şiddet anında)
Zaten o anda kadını dövuyorsa kadın kacamaz kı.. ben şiddet anından bahsedıyorum . Konu sahıbıne soylemedım.Ama sonra acısını fena çıkarabilir. Can güvenliğinden emin olmadığın an yapacaksın, ve geri dönüşü assssla olmamalı o saatten sonra.
Sen hayırdır nasıl bi zihniyet bu !Boşanması için öldüresiye dövmesimi gerek. Boşanmak kolay değil elbette ama şu dünya üzerinde şiddetin büyüğü küçüğü olmaz.ve emin olun devamı geliyor.Bekara boşanmak kolay gelir. Eşinize bir şans daha verin bekli ki pişman olmuş. Sonuçta öldüresiye dövmemiş sizi .ortada iki çocuk var .
Afedersiniz ben mahalle kavgaları ustası olduğum için sizin seviyenizi düşürmeye çalıştım. Söz konusu sizin kızınız olunca mahalle kavgasına dönüşmüş olur ve konu kapanır tabi. İyi günler.Kimseyle tartışmaya giremeyeceğim ben fikrimi söyledim herkes gibi . Burayı mahalle kavgasına dönüştürmenin anlamı yok . Herkesin kendine göre bir fikri var . Ben tamamen affet demiyorum çocukları hatrına bi şans daha verebilir diyorum
Yani zaten amaç hayat kurtarmak. O saatten sonra çıkılıp gidilecek.Ama sonra acısını fena çıkarabilir. Can güvenliğinden emin olmadığın an yapacaksın, ve geri dönüşü assssla olmamalı o saatten sonra.
Zaten kimse ilk başta öldüresiye dövmez diye düşünüyorum. Kademe kademe yolları var bunun. Sonra tahtalı köye ebediyeteKimseyle tartışmaya giremeyeceğim ben fikrimi söyledim herkes gibi . Burayı mahalle kavgasına dönüştürmenin anlamı yok . Herkesin kendine göre bir fikri var . Ben tamamen affet demiyorum çocukları hatrına bi şans daha verebilir diyorum
O saatten sonra kalan da zaten otursun aşağı yesın dayagı ne dıyebılırım kı!Yani zaten amaç hayat kurtarmak. O saatten sonra çıkılıp gidilecek.
Devamı gelmesinden korkuyorumSen hayırdır nasıl bi zihniyet bu !Boşanması için öldüresiye dövmesimi gerek. Boşanmak kolay değil elbette ama şu dünya üzerinde şiddetin büyüğü küçüğü olmaz.ve emin olun devamı geliyor.
Bacım sen dinleme bir tokattan ne olur, alt tarafı koluna vurmuş kırmamış ya diyenleri. Kendi kızlarına kalksa o el ortalığı herkesten önce yıkacak olan onlar ama konu başkası olunca devam et devam et derler.Devamı gelmesinden korkuyorum
Gerçekten çok üzücü bir yorum...bekara karı boşamak demişsiniz de siz şiddet görseniz ne düşünürdunuz eğer görmüyorsanız bekerw karı boşamak deyimi tam cuk oturmuş ya da görüyorsunuz Ve susuyorsunuz belliki...bir de 61 nickinizin sonu Karadeniz kadınisiniz belliki bir Karadeniz kadını güçlüdür neler yaşamış görmüştür böyle düşünen bir Karadeniz kadını çok şaşırttı beniBekara boşanmak kolay gelir. Eşinize bir şans daha verin bekli ki pişman olmuş. Sonuçta öldüresiye dövmemiş sizi .ortada iki çocuk var .
Şiddete uğramış kadınlardan biriyim şuan tüylerim diken diken. Gelir devamıda gelir ağlamasına kanmayın. Boşanmaktan ve bunu dile getirmekten korkmayın. Göz dağıda verin gerekirse. Sizin gideceğinizden emin olsun.Hatta Burda üyelerden biri eşi tarafından öldürüldü hem anne hem kendisi. Oda zamanında gelip konu açmıştı.Devamı gelmesinden korkuyorum
Evet hatirliyorum televizyona bile cikmistiŞiddete uğramış kadınlardan biriyim şuan tüylerim diken diken. Gelir devamıda gelir ağlamasına kanmayın. Boşanmaktan ve bunu dile getirmekten korkmayın. Göz dağıda verin gerekirse. Sizin gideceğinizden emin olsun.Hatta Burda üyelerden biri eşi tarafından öldürüldü hem anne hem kendisi. Oda zamanında gelip konu açmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?