evet istanbulda yaşıyoruz aile teraisti pskiatr çok yardımcı olacak bizee
arzu ederseniz sizi yönlendirebilirim. Forumda yeniyim kurallara çok hakim değilim ama buradan yazmam sanırım doğru olmayacaktır. Size nasıl ulaşabilirim?
Bir kac tokatla kalmadigina eminim bu isin. Bence bu adamin düzelme ihtimali sifir. Kardesinizin evliligi degil hayati tehlikede. Babaniz evdeki kanlari görüyor ve kardesinizin git kulagini cek demesine tamam diyor. Anneniz telefonda bagiriyor sadece. Damadin ailesi tehlikeli insanlar. 3. sayfada okudugumuz pompaliyla esini, baldizini, kayinvalidesini öldürdü haberlerindeki gibi.
Bu insani psikolog,psikiyatrist, terapi falan kesmez. Hastaneye yatacak ve beynindeki sorunlar tespit edilecek. Hatta tüm ailesiyle beraber. Ogullari sacma sapan davranir, siddet uygular ama anne babasi, abisi yapma böyle oglum der. Bunlar tam gaz destek.
Tekrar söylüyorum kardesinizin hayatta kalmasi imkansiz bu gidisle. Hastaydi deliydi derler, 3-4 ay hastanede yatar sonra gelsin siradaki. Bu arada tüm samimiyetimle yaziyorum, kardesinizin de tedavi olmasi gerek. Kurban psikolojisine sahip cünkü. Bu adami hic mi tanimamis, hic mi hissetmemis. Eger kizmazsaniz tüm ailenizi bu konuda pasif buldum. Evli olabilir ama cok cahil ve cok kücük kardesiniz. Anne baba korumasina ihtiyaci olmayan koca kadin degil garibim. Hos hangi yasta olursak olalim hep evladiz.
Madem cikmis gelmis göndermeyin geri. Gidin karakola suc duyurusunda bulunun bu adamla ilgili. Hepimizi öldürmekle tehdit ediyor deyin yapin birseyler.Okudunuz mu bilmem ama bugun Aysa Arman'in Melek' le ilgili yazisini mutlaka okuyun kardesinize. Insanligimdan utandim, gözümden yaslar döküldü bir kere daha.
kız kardeşin 17 yaşında, 5 yaşında da çocuğu var.
ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa 12 yaşında mı evlendi?
resmi nikahlanmaları nasıl mümkün olabiliyor?
bana özelden mesaj atabilirsin arkadaşımm
yok arkadaşım yanlış anlamışsın 17 yaşında evlendi şimdi 23 yaşında
hem damadınız hem de ailesi normal insanlar değiller canım hepsi şiddeti normal görüyor içlerinde adam akıllı olgun biri yok.umarım damadınız sözünde durur gerçekten tedavi olur ama benim düzeleceğine pek umudum yok maalesefne olursa olsun kardeşinizi sahipsiz bırakmayın baktınız adam kendine çeki düzen vermiyor kardeşinizi orda durdurmayın Allah korusun ilerde kardeşinede daha büyük zarar verebilir.destek olun kardeşinize derim.işiniz zor Allah yardımcınız olsun
hım şimdi anladım.
tavsiye edebileceğim aile terapisti yok ama kulüpte tavsiye edecek çok arkadaş var, arama yaparsan bulabilirsin.
ama galiba aile terapistinden ziyade bir pskiyatriye görünmeli enişte bey..
Kardeşin hala tam olarak size doğruları söyleyemiyor bence canım. Bu kendine bile eziyet eden adam hiç sanmıyorum ki 1-2 tokat atsın sadece.
Kardeşin hala barışma olursa diye, ailesine herşeyi anlatmaktan kaçınıyor. Dövse darp raporu alırım demiş bir de.
Kolay mı o baskıcı aileden, gözü dönmüş adamın yanından hastaneye gidip bir de şikayetçi olmak?
Kardeşin bırak darp raporunu olayların şokunu atlatmak kafasını dinlemek için ailesinin yanına bile kocası tarafından gönderilmeyen, her türlü hakarete uğrayan bir kız.
Ondan normal insan davranışları sergilemesini beklemeyin, kızcağız bu yaşında psikopat bir aileyle baş etmek zorunda kalmış.
O dediğin doğru yuvayı yıkan taraf olmak istemiyorsunuz ama kardeşinin eşi normal biri değil. Kardeşine zarar verebilir.
Bence onu buhranlı döneminde kararını kendisine bırakmayın, sürekli arkasında dayanacağı bir ailesi olduğunu bilsin. Bu evliliği çekmek zorunda olmadığını, ayrılırsa onu daha huzurlu bir yaşam beklediğini yılmadan anlatın.
Özel mesajla dönemedim mail attım bilginiz olsun. Öyle veya böyle inşallah herşey yoluna girer.
aynen katılıyorum bana kalırsa korkuyo yoksa neden böyle birine geri dönsün,belkide ailenizi rahatsız etmesini istemiyor bilemeyiz ama ne olursa olsun bırakmayın kardeşinizi gerçekten durumu zorKocasından korkan,psikolojisi bozulmuş bir kadından bahsediyoruz,siz de ben ona kızgınım bizi almadığı eve eşinin ailesini aldı diyorsunuz.Bana kırılmayın ama siz kardeşinizin ne psikolojide olduğunun,nasıl korktuğunun farkında değilsiniz sanırım.Böyle psikopat bir adamın yanında yaşamak hiç kolay olmadığı gibi sizde kardeşinize tavır alıyorsunuz.Daha fazla destek olmanız gerekir,kızmanız değil.
konuştum iyiyim gönlümü almaya çalışıyo dedi herkese surat asıyorum kimseyle konuşmuyorum doğru dürüst dedi kocasıda ailesine kimse karışmasın bizim evimize diye rest çekmiş
sana kendimi affettiricem diyomuş aaileninde gönlünü alıcam doktorada gidicem diyomuş ben sensiz yaşayamam falan fisman kısacası pişman diyo kardeşim
ben kızkardeşime bıak evini abrkını çabuk buraya gel diyemem odaya kapatıp göndermemezlik yapamam onun yanında poliside aradık yolu yordamıda öğrendik o yalnız değil defalarca konuştuk sakın korkma olanı söyle deidk amcamlar geldi annem babam dahada duyursak dahada çok kişi gelirdi buncainsan varken korkup bişeyler söylememesi çok zor ama gerçekten söylemiyısada bilemem ben evime gidicem orda düşünücem bi kez daha deniycez dedikten sonra ben sakın gitme dersem yanlış olmazmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?