şiddete eğilimli koca ailesi ve ne yapacağını bilmeyen bir kadın

Öncelikle kızkardeşinizle buradaki bilgileri paylaşın, su ana kadar fazla yoğun bir şey olmadıysa bile ne olacağı belli olmaz. Bir de kız kardeşiniz kendinin suçlu olduğunu, bunu değiştirebileceğini, bunun onu daha fazla kızdıracağını düşünüp size anlatmıyor olabilir: http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/592337-quotsiddete-ugrarsam-yapmaliyimquot.html

Ve onu yalnız bırakmayın, evine gitmem demeyin, onur gurur bu zamanda lazım değil, tam tersine sevdiklerimizin bu zamanlarda yanında yer almalıyız; onları bu zamanlarda takip etmeliyiz.

Oh ne güzel, kimse eve gelmezse, kimse yaşananları da görmez, eşi ve onun ailesi ne oluyorsa güzelce örtbas eder. Bunun psikolojik durumla çok da alakası yok, bencillikle, bir şeyleri saklama isteğiyle, birilerini özgürce -kimse karışmadan- ezme isteğiyle alakası var gibi geldi bana...

Onuru gururu bir kenara koyup, "kusura bakmayın ama bu kız bizim canımız, göreceğiz de geleceğiz de" diye evin ortasına oturacaksınız, telefon edeceksiniz, dışarıda görüşeceksiniz ki o kadın kapana kısılmış, tek başına, çaresiz hissetmeyecek...

Kizkardesini o eve hemen geri göndermeyin sakin..Adam eve dönsün ben ona yapacagimi bilirim nasilsa die düsünüp

pisman numarasi yapiyorda olabilir...Kari koca arasina girilmez diye diye bu hallere düstü bir cok zavalli kadin..Hem neden girilmiyormus

bal gibi girilir ortada hele dayak gibi bir insanlik sucu varsa...Benim kizim bu durumda olsa bir anne olarak onu anlamaya desteklemeye

calisirim...Ama biz toplumca yuva yikilmasin penceresinden baktigimiz icin hep oluruna yönlendiriyoruz taraflari...

Ancak her seferinde her sey sütliman olmuyo malesef öldürülen onlarca kadin yuvandir yikma die geri gönderilmeselerdi

baba evinden suan halen nefes aliyor olacaklardi....

o adam ne terapistte gider nede başka yere adam bildiğinden vazgeçmez kız kardeşinizin şuan durumu nasıl bilmiyorum ama onu kandırıpta eve götürdüğü belli inş. evde eziyet etmemiştir kızcagıza.. bence kardeşiniz acilen hemen boşanmalı bu adamdan hayat böyle çekilmez....
bence o adam ne kadar yalvarırsa yalvarsın göndermemeliydiniz bu tür insanlar asla düzelmezler kardeşiniz ve bebeğide çektikleriyle kalacaklar bu evliliğinde sonu yok belkide şuan uzatmaları oynuyolardır...siz asla gitmeyecegim falan demeyin kardeşinizi orda yapayanlız bırakmayın Allah korusun ya adam başına bir iş getirir yada kardeşiniz birşey yapar kendisine sürekli yanında olun size şimdiye kadar birşey anlatmamış bakalım kız neler yaşadı ki o kadar doldu babasına konuş kulağını çek dedi...
sizlerde yanında olduğunuzu hissettirmezseniz o kız ne yapar lütfen yanında oldugunuzu hem adama hemde kardeşinize hissettirin sahipsiz sanmasın adam kardeşinizi
Allahım bol sabır versin sizede kardeşinizede..

sağolun arkadaşlar destekleriniz için kızkardeşim evinde kocası hala özür diliyomuş bizleride arayıp özür dileyeceğini söylemişş

ben hala sinirli kırgın vede üzgünüm akşam annemlede konuşup bundan sonra nasıl bi yol izlememiz hakkında karara varacağızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…