Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

Öfke-şiddet kültüründe yetişmiş bir çocuk mu? Yoksa saygı kültüründe yetişmiş bir çocuk mu? Hiç düşünmeden, irdelemeden cevap verin lütfen. Benim cevabım: saygı kültürü.

Kendim öfke-şiddet kültürü içerisinde büyüdüm. Oğlumu saygı kültüründe büyütmeye çalışıyorum. Ama hala hata yapıyorum. çünkü büyüdüğüm kültürü yok saymak çok zor,içinde büyüdüğü kültürü uygulaması daha kolay geliyor hep.

Öfke-şiddet kültüründe büyüyen bireyler, yaşamlarının ilerleyen yıllarında ya çok pısırık oluyorlar ya da çok öfkeli. Ya aşırı pısırık kalıp haklarını kaptırıyorlar ya da öfkeli olup başları belaya giriyor.

siz çocuğunuzun nasıl bir birey olmasını istiyorsunuz? Babası ile büyürse saygı kültürünü göremeyecek, ileride babası gibi olacak ya da aşırı pısırık olacak. Çocukluğunu hatırladığında hep öfke dolu olacak. Mutsuz bir birey olacak, mutluluğu nerede arayacağını şaşıracak, bulamayacak ve burnunun ucundaki mutluluğu göremeyecek. Mutluluk bir kelebekte olabilir ya da gökyüzünde.Veyahut tam burnunun dibinde: baktığın her yerde. O babayla bunu öğrenemez ama.

lütfen yarın darp raporu alın ve evden uzaklaştırma kararı çıkartın. Çocuk için görüş saatlerini ayrı belirlersiniz. Hiçbir şey sizin sağlığınızdan önemli değil; gururunuzdan da...

Çocuğu ne kadar gorebilir

Konusahibi konu açarak sadece sinirimizi bozuyor ben bi aksiyon alacağını zannetmiyorum, öğretmen yahu öğretmen arasın 155i eve gelsinler, darp raporuna yardımcı olsunlar zaten herkes o süreçte üstüne titrer ki, o adam da insan içine bi çıkamasın rezil olsun. Eşinizin size bitmeyecek bi öfkesi var adam canınızı yakmaya çalışıyor, hırpalıyor ve hırpalayacak muhtemelen. Siz de bu kangren olmuş ilişkiyi devam ettiriyorsunuz çocuğunuz için filan değil kendiniz için devam ettiriyorsunuz.

Şu mesaja kadar üzülüyordum ama anladım artık sizin bir şey yapasınız yok. İnatla her şey çocuk için deyip çocuğunuzu bu öküzle aynı yerde tutmaya devam etmek mi çocuk adına yapılan şey? Adam insan değil. Siz hala çocuk için devam edeyim mi demişsiniz. Sorunuzun cevabı belli değil mi? Neden darp raporu almadınız mesela. Neden bir önceki şiddette polis çağırıp sonra dava vs açmazdınız. Öldürmesini mi bekliyorsunuz? Bu kadar kocam da kocam demeseniz keşke. Ya da çocuğum gibi masallarına sığınmasanız. Bal gibi kocanız için ordasınuz. Korkan insan önceki polis olayında tekmeyi basardı. Ancak buraya yazın yazın bizi gazlayın siz

Ya ne çocuğu yaaa... Kendi annem dahil böyle anneler cidden kasiyorsunuz .
O şiddetin içerisinde çocuğun 'aman annem babam beraber en sevdiğim hayatımın parçası annem daykta yese de mutluyum ben ohhh yandan' falan mı diyecegini sanıyorsunuz siz?
Yarın annenize tüm olanları anlatın darp mevzusunu çocuğun yanında size attığı tekmeleri falan size destek olsun az . Şiddetle geçim OLMAZ. Şiddetin olduğu yerde aile OLMAZ.

Eski konularınıza baktım, hiç ihtimal vermiyorum boşanacağınıza. Bir evlilikte olmaması gereken ne varsa sizde mevcut. Çocuğa yazık gerçekten. Darp raporu alacak insan buraya yazmakla harcayacağı zamanda arar 155i şimdiye bin kere alırdı rapor. Aynı şekilde annemler 4 saatlik yoldan gelecek demek yerine şimdi o 4 saatlik yolu bitirip eve bile varmıştınız. Boşanmak niyetinde olan insan harekete geçip hemen adım atıp boşanıyor. Size sürekli hakaret eden, ezmekten zevk alan kocanıza bağımlı olduğunuzu düşünüyorum. Çocuk işin bahanesi, çocuğunuzu düşünüyorsanız psikolojik destek alın mutlaka ve bu saçma evliliği bitirin derim

Teşekkür ederim bağımlı olduğumun farkindayim dile kolay 12 sene onsuz olamicami empoze etti alttan alttan

Şimdi geçmiş konularınızı okudum ama siz ilk defa şiddete uğramıyorsunuz ki. Kafanıza terlikle vurmuş buda şiddet. Yahu öğretmenmişsiniz ne güzel mesleğiniz var bu adama neden katlanıyorsunuz?

Malesef hic birşey yapmayacaksınız bunu görebiliyorum ama emin olun eşinizden ayrilmazsaniz o kiyamadığıniz bebeğinizin psikolojini mahvedeceksiniz

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bağımlı olduğumun farkindayim dile kolay 12 sene onsuz olamicami empoze etti alttan alttan

Ya bel altı vurmak istemiyorum ama evlenip iki yıl sevişmem ben çünkü hazır değilim bik bik diye bi konunuz var. İki yıl öylece bekletmişsiniz eşinizi aynı evde. Gerçek mi o konu. Neyin kafasıydı o Siz pek normal değilsiniz. Evliliğinizin dinamikleri çok başka

Yapmayın Allah aşkına onsuzda yaşarsınız hoşunuza mi gidiyor asagilanip dayak yemek, siz ailenizi çağırın ev tutup terkedin evi ,yada avukat bulun en iyi onlar akıl verirler,gerekeni yaparlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…