Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

Darp raporu al ben almadım çok pismanim bu insanlara çocuk için katlanılmaz sana şuan bu şekilde davrandıysa bir dahaki hamlesinde daha fazlası olacak şekilde davranacak git gide kendine değerinde azalacak ailen arkandaysa bırak amacın burnunu sürtmekse gitsin evden ama değişmiyorlar yaa degismiyorlarrrrrrrr

şiddete tanık olan çocuğunuz çok mu sağlıklı büyüyecek
Ne güzel mesleğiniz var o ne der bu ne der geçin bunları ..

Eşiniz tam bir psikopatmış ben ayaktayım sende ayakta dikil sen yoruluyorsun dinlen ben bakarım çocuğa olması gerekirdi

Bas tekmeyi aç davayı düşünecek birşey yok bu durumda çocuk için boşanmalısınız

Eski konularınızı şimdi okudum şiddet hep varmış . Büyük ihtimal boşanmazsınız siz ama çocuğa yazık onu düşünün en azından

Çocuk uyanırsam sanırsınız aylarca uyumayacak ne alaka bu durum böyle ezdirirseniz daha da devamı gelir. Git diyorsa evden gidin o evde nasıl kalacaksınız çocuğu kullanma vs değil bu adam fiili şiddet uyguluyor size boşayın gitsin ileride daha büyük sorun olur

Böyle can sıkıntısına kavga çıkarıp sizi tartaklayan herifin babalığından ne olur.. Çocuğunuz her şeyin farkında olarak büyüyecek.
Biraz daha akli erdiğinde annemin mesleği vardı neden boyun eğdi diye düşünecek.
Eskilerin çile çekmesini anlariz. Meslek yok, para yok, toplum baskısı daha yüksek diye..

Meslek var, para var, boşanmalar evliliklerden çok günümüzde.
Durma nedeniniz nedir?

Bu arada bu mesajınızda mühendis olduğunuzu söylemişsiniz. Öğretmen mısınız mühendis mi?

Bunun arkası artarak gelir canım maalesef. Bu insan olamamislara ne kocaligi ne de babaligi ogretebilirsin. Yol yakınken bazen o yolları ayırmak gerekir.

Aılen senı dayaga mahkum etmwz heralde ederse zaten aıle degıldır. Cocuk ıcın katlanırsın sen o benı bırakamadı der daha fazla yapar bu ılk galıba baslıktan oyle anladım sebep neydıkı bukadar abarttı sureklı vurmalar cocugu uyandoracak kadar.

Önünüzde daha çok zaman var, bu çocuk belliki kaç yaşlarında daha nelere nelere şahit olacak... ve gün gelince belki sizi suçlayacak senin yüzünden böyle korkuyla büyüdüm diye... ayrılan ilk insan siz olmazsınız, çok daha zor durumda olanlar ayrılıyor. siz sussanız da susmasanız da o aşağılanmayı yaşayacaksınız, her defasında yavrunuz için üzüleceksiniz... iyi düşünün boşanma işini, çocuğun düzeni bozulur diye korkmayın.

Tartışma sebebiniz ne merak ettim açıkçası onun bu kadar cüretkar davranma sebebi ve sizin bu kadar pasif kalma sebebiniz ne

Problem ne tam olarak? Yani bu kavga nerden çıktı da bu hale geldi ?
Bence ilk değil bu Daha önce de mutlaka şiddet eğilimi göstermiştir

2 yaşında bebegim

İki yaşında çocuğun yanında küfür edip, annesini kötüleyen babanın ilgisi yere batsın.

Sizde çok pasif davranıyorsunuz.

Sizi hirpaliyor, vuruyor , küfür edip tekmeliyor siz hala " gel omuzunda ninni yap uyut " diyorsunuz.

Gerekirse sabaha kadar sallardim yine de onunla muhatap olmazdım.

Çalışıyorsunuz , işiniz gucunuz var, dik durun ezdirmeyin kendinizi.

Evden git git demekle olmaz

Böyle bir yuvada çocuk büyütmek, şiddet kirmizi cizgimdir diyorsanız yutmayın ve dava açın. Zaten gider.

Yok alttan alırım , şiddet benim için önemli değil düzelir diyorsanız sürekli git git demeyin bari.

Bu belli ki ilk değil, alışmış şahıs böyle yapmaya. Yapıp yapıp bir kac gün sonra normal hayat devam ediyorsa korkusu kalmamış.

Tabi bu kavgalar hep böyle oluyorsa bilir kislerr gerekli yerlere bildirmeniz gerekir cunki bu tekrarlan şeyler ve dozu da artiyo galiba

Bende sinir oldum yemin ederim hem adama hem konu sahibine...
Ya öğretmenim diyorsunuz hem kendinizi ezdiriyorsunuz?! Ya onu da geç tüm yorumları okudum herkes akıl veriyor yasanmıslıklar örne k gösteriliyor hepsine haklısınız deyip ya da sakin sakin cevap verip yinede iyi olma esinizle mutlu olma çcougu babasız büyütmeme hayalindesiniz...
Yahu bunlar gercek olmayacak acın gözünüzü!!
Etraftan mı çekiniyorsunuz o zaman bu adam sizi yaraladığında sakat bıraktığında ya da öldürdüğünde evladınız için etrafın bakısını yavrunuzun yapayalnız oluşunu düşünün.
Düşünecekseniz illa bunları düşünün.!
Olduracağınız bir ilişkiniz evliliğiniz yok maalesef..!!
Kimse de size olumlu yorum yapmayacak.. Lütfen kendinize saygınız olsun...!!

Şöyle bir düşünün: sokakta yanınızdan geçen bir adam birden sizi tartaklamaya, saçınızı çekmeye, hakaret etmeye ve özgürlüğünüzde ederek saldırmaya başlıyor,hemde cocugunuzun yanında. O durumda sizde altdan alıp öylece cekermisiniz? Yok değil mi? Şikayetçi olursunuz. Eşinizi farklı kılan ne? Nikah mı? Çocuğunun babası olması mi? Yani tüm yasaları ortadan kaldıran sebep nedir? Allah büyük konusturmasin, ama bana böyle davranan adamı koca olarak boşarım. Hani çocuk için katlaniyorsunuz ya. Adam eş olarak bosanir, baba olarak değil. Insallah çocuğunuz kız değildir. Gerçi hiç fark etmez. Iki cinsiyet için korkunç örneklersiniz

Hem öğretmenim diyorsunuz hem mühendis olarak atandım demişsiniz eski konularda. Ben sizin psikolojinizi anlamadım öncelikle.mühendis olarak üni de hoca falanmısınız aklım karıştı ?? Hiç bir canlı şiddeti haketmez fakat ben bir gerçeklik göremiyorum ne yazıkki. Eğer gerçekten zor durumda olsaydınız bu konu başlığını ŞİDDET GÖRDÜM DARP RAPORU ALDIM NE YAPMALIYIM gibi bir cümle ile açardınız. Hastalıklı bir ilişkiniz olduğu ortada. Çocuğu öyle bir hava yastığı yapmışsınızki o adam o çocuğu kullanarak size herşeyi yapar. Madem eşinize çok bağlısınız onu terapi Gibi bir şeye ikna edin. Ya da ortada anlamsız şeyler varken kavga çıktı diyorsunuz ama o adamın sıkıntısınıda öğrenmek lazım.şunu da anlayamıyorum. Aileniz sizin veliniz değil artık. Ki aileniz evinizden gittiği anda o adam yine gelecektir. Çünkü aklınızda boşanmak yok. Eve dönünce o Özlemle 2. Çocuğu da yaparsınız. Sonra anasınız bırakırsınız o yavruları. Ablacım kardeşim sen önce kendi kararını ver. Sonra bi yerden başla. Ve bence mantıklı cevaplar istiyorsan Burda YALANSIZ EKSİKSİZ ANLAT. Allah yardımcın olsun

Maaşlı bı kadının ailem ne der demesi tahammül edilemez bisiy. Ben bosanicaginizi sanmıyorum. Cocugunuz büyüyüp yaralar alınca cesaret edersiniz anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…