Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beyaz eşyalarımı siemens marka alacağız. sonunda karar verebildik çok şükür
sizden ricam ; kullandıgınız memnun kaldıgınız ya da kesinlikle alma dediğiniz ürünleri neler ?
Hayırlı olsun..daha az para verip profiles alabilirsiniz.. urun aynı ürün bosh siemens ve profilo fabrikası.. bn buzdolabından memnunum profilo..
Hayırlı olsun bu arada
Hayırlı olsun..daha az para verip profiles alabilirsiniz.. urun aynı ürün bosh siemens ve profilo fabrikası.. bn buzdolabından memnunum profilo..
Hayırlı olsun bu arada
Şu sıralar Siemens, Profilo ve Bosh'tan fiyat olarak daha uygun. Ben de uzun süreler araştırdım, Siemens fiyattan dolayı elediğimiz fakat hep aklımızda kalan markaydı, sonra mağazasına yine de gidip bakayım dedim. Sırf içimde kalmasın diye, yoksa Profilo'dan alacaktık, ama Profilo'dan daha uygun geldi, üstelik her üründe özellikleri daha üst segment olanları seçmemize rağmen :)