- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bak bu bana inandırıcı gelmediOnlara gidip ne yaptığımı düşünüyorsunuz bu teyze bayramda kaynanamları kahve yapmamışım diye gelip bize kafa tuttu ayrılın dedi ayrılık sebebi bunu gösterdi ne yapmalıyım gidip elini mi öpmeliyim resmi nikahım çoktan olmuştu bile ne hakla bunu demeye kimin hakkı olabilir.
Komşu komşudur illa gitmek zorunda değilsinYa komşu?
Neden yalan söyleyeyim yaaa geçmiş konularımda yazıyor dönün okuyun ben herşey neyse onu yazdım.Bak bu bana inandırıcı gelmedi
Tuhaflık var
Uydurduğunu düşündüm şimdi tüm konularını
Kaynanam yazın bu komşuya haftada iki üç kez gelir illaki bana çağıracak onu geçtim onu alıp gelirKomşu komşudur illa gitmek zorunda değilsin
Allah’ını seven kaçsınDaha ilk konuyu değerlendirmedim, ban sağanağına kurban gitmeyin isterseniz, benden demesi
Ya sen bu insalara daha nasıl kötülük yapacaksın seni görüp beğendikleri güne dönebilseler eminim kaçıp giderlerdi o evdenÇok şükür içim kötü değil böyle olsa bir zararım dokunur bende onları kırardım dediğim gibi yaptığım tekşey susup uzak durmak kötü biri bunu yapmaz.
Bence de kaçııııııınnn :) afiyet olsunAllah’ını seven kaçsın
Ben zaten yemek hazırlamalıyım gidiyorum
Evet normal çünkü o kadın beni tanıyor ve tanıdığım insanlar içinde beni küçük düşürmeye çalıştı yararlı yorumlara sözüm yok zaten.Tereliye, burada sana verilen binlerce faydalı öneriye bu kadar kulak tıkayıp da elalemin moral bozmak için kurduğunu düşündüğün 1 cümleye kafanı bu kadar takman normal mi sence? Sadece soruyorum..
Çık kırkıyırımBence de kaçııııııınnn :) afiyet olsun
Allah’ını seven kaçsın
Ben zaten yemek hazırlamalıyım gidiyorum
Kaynanasının evinde yaşıyo bırakır mı hiçTAŞIN?? Şehir değiştirin kocanla. Hatta ülke değiştirin.
Amanın düzgün yorum yapayım dedim elimde patladı gibi hissediyorum.
Bir ben mi ciddiye aldım tereliye yi.
Bir ben mi tanımıyorum
Bir bakayım bari eski konulara, bdv de devrim yapmış resmen.
Neden banlandı tereliye
Kesin eşinin ailesin parmağı vardırNeden banlandı tereliye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?