- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Bence kızgınlıktan yapmıştır. Heleki seni kızdîracagini biliyorsa ondan yapmıştır. Bende kızınca eşime adını siliyorum telefondan.
Sen telefonumu mu karistiriyosun cevabi almak ta varArada mesafe varsa telefonuma da bakamasın
Zaten ben kimim ki
Al bak buda sana ceza olsun
hııı öyleyse şifremi de bilme bakalım
Gibi cümleleri kurduracak bir tartışmaysa yanlış anlamam ben
Ama hani sen bir hayırdır demekte fayda var
Sen telefonumu mu karistiriyosun cevabi almak ta var
Ben de degistiririm sifreyi. Oyke tartışmayı beklemem modelden sikilir degistiririm. Esimin haberi olmaz tel sifremden.Esimle telefon sifrelerimizi saklamayiz birbirimizden normalde. Gecen hafta tartistik sonucunda mesafeliydik birkaç gun. Adam telefonunun sifresini degismis. Evlenmeden once biliyodum ta sifreyi. Ilk defa boyle bi sey oluyo nasil tepki vereceğimi bilemedim. Aldatiyo falan demiyorum su an güveniyorum esime. Nerden cikti acaba
Ona sor diyebilirsiniz hakli olarak once fikrinizi almak istedim
Akliniza tuhaf seyler gelebilir kocam asla yapmaz diyenlerden degilim ama oyle bi sey olmadigindan eminim. Amac baska. Nedir bu mesafe meraki?
Bilmiyorum ki ogrenmek icin sifreyi bilmem lazim :/Rehberine ismiyle de yazdiysa seni tamamdır esin tipik ergen sendromuna girmiş merak etme vücudundan bu virüsü atacaktir.
Suc bastirma taktigiDemek sen benim telefonumu sadece karıştıracağın zaman eline alıyorsun hımm
tamam tamam kişi kendisinden bilir işi diye bilirsin
Yada kurcalamam mı lazım diyebilirsin
Hani soru sormuş olacak cevap verirsin .
Duzeldi de soramiyorum halenŞimdi bir şey demeyin , kavga ettiğiniz için değiştirmiştir. Aranız düzelince sorarsın hesabını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?