Sifreyi degistirmis?!

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Esimle telefon sifrelerimizi saklamayiz birbirimizden normalde. Gecen hafta tartistik sonucunda mesafeliydik birkaç gun. Adam telefonunun sifresini degismis. Evlenmeden once biliyodum ta sifreyi. Ilk defa boyle bi sey oluyo nasil tepki vereceğimi bilemedim. Aldatiyo falan demiyorum su an güveniyorum esime. Nerden cikti acaba
Ona sor diyebilirsiniz hakli olarak once fikrinizi almak istedim
Akliniza tuhaf seyler gelebilir kocam asla yapmaz diyenlerden degilim ama oyle bi sey olmadigindan eminim. Amac baska. Nedir bu mesafe meraki?

Amaç olmayabilir.
Ben de mesela taa eylül ayında kavga edince eşimle fotoyu kaldırmıştım arka plandan, adam hala fark etmedi. Ya da sormadı.
Hani anlık içim soğusun hareketlerinden biri olabilir diye düşünüyorum.

Bence kızgınlıktan yapmıştır. Heleki seni kızdîracagini biliyorsa ondan yapmıştır. Bende kızınca eşime adını siliyorum telefondan.

Arada mesafe varsa telefonuma da bakamasın
Zaten ben kimim ki
Al bak buda sana ceza olsun
hııı öyleyse şifremi de bilme bakalım
Gibi cümleleri kurduracak bir tartışmaysa yanlış anlamam ben

Ama hani sen bir hayırdır demekte fayda var

Sen telefonumu mu karistiriyosun cevabi almak ta var

Şimdi bir şey demeyin , kavga ettiğiniz için değiştirmiştir. Aranız düzelince sorarsın hesabını.

Ben de degistiririm sifreyi. Oyke tartışmayı beklemem modelden sikilir degistiririm. Esimin haberi olmaz tel sifremden.

Rehberine ismiyle de yazdiysa seni tamamdır esin tipik ergen sendromuna girmiş merak etme vücudundan bu virüsü atacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…