Just kafanda bitirmelisin sigarayı, nikotin bandı vs ihtiyacın yok. Bir üyenin yazdığı gibi su iç, kilo da almazsın:)
Devlet Hastanesinde sigarayı bırakma Polikliniği var
İlaç da veriyorlar ücretsiz canım.
Karar verdiysen uygula...benno cesareti gosteremiyorum maalesefAslinda stresimizi sadece kisa bi sureligine aliyor sonrasinda daha cok strese girecegimiz mekanizmalari calistiriyor 3 rahatlatiyosa 5 strese sokuyor
Ben de boyle dedim kendime simdi bosver bosaniyosun streslisin sonra birakirsin vs ama denicem en kotu ihtimalle gece bulamayinca sinir olurum huzursuz olurum nolacak
Ayy bırakırsın inşallah...
Diğer yöntemlerden çok etkili olanı duymadım ama akupunktur oldukça etkiliymiş.
Karar verdiysen uygula...benno cesareti gosteremiyorum maalesef
Kirdim butun sigaralari bitmesini beklemedim simdi birakiyorum
just bende İzmirdeyim...bizim burdaki saglık ocagına yakın obezite ve sigarayı bırakma merkezi varmış...aile hekimi yònlendiriyormuş...bir yakınım başlıyacak bakalım...haberdar ederim...
sigara cok kótü bir bagımlılık...bisiklet sürmek gibi...bi kere ògrendinizmi asla unutulmuyor...
nikotin sakızları berbat bu arada...bogazda tahriş yapıyor...sigara ic daha iyi...
Her semtte belli hastanelerde ya da sağlık ocaklarına sigara bırakma poliklinikleri var. 171'i arayarak en yakınındakini öğrenip randevu alabilirsin.Merhaba
Sigarayı bırakmak istiyorum
Bunun için hastanede hangi bölüme başvurmak gerekiyor?
Yoksa sağlık ocağına mı gitmemiz lazım?
Yani hap, bant, sakız vb şeyleri kullanmak için diyorum
Bir yolu, yönergesi olsa gerek
Ben gerçekten korktum bu akciğer kanserinin ve kemoterapinin nasıl bir şey olduğunu gördükten sonra
Ek olarak bu yöntemler işe yarıyor mu?
Bu yolla bırakabilen var mı?
Artık vermiyorlar maalesef ve ilacın ücreti 400 liraya çıkıyor. İlk duyduğumda hemen hesapladım o parayla kaç paket sigara alabileceğimi sonra da benden bi cacık olmaz diyip sigarayı bırakmaktan vazgeçtimDevlet Hastanesinde sigarayı bırakma Polikliniği var
İlaç da veriyorlar ücretsiz canım.
Kirdim butun sigaralari bitmesini beklemedim simdi birakiyorum
:) ben nikotin filan kullanmasim. O yuzden tabi kolay olmadi ilk hafta. Ama sonra aramiyorsun ama aliskanlik tan dolayi elin sigara ariyor.deme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?