Sigara bırakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Just kafanda bitirmelisin sigarayı, nikotin bandı vs ihtiyacın yok. Bir üyenin yazdığı gibi su iç, kilo da almazsın:)

Kiz zaten 5 dkda bir wcdeyim bi de su icersem durmadan eyvah

Devlet Hastanesinde sigarayı bırakma Polikliniği var
İlaç da veriyorlar ücretsiz canım.

Sigara bagimlilarina ucretsiz olacakmis zaten artik bu tedaviler
Izmirde var mi bakayim :)

Ayy bırakırsın inşallah...
Diğer yöntemlerden çok etkili olanı duymadım ama akupunktur oldukça etkiliymiş.

Karar verdiysen uygula...benno cesareti gosteremiyorum maalesef

Ayy bırakırsın inşallah...
Diğer yöntemlerden çok etkili olanı duymadım ama akupunktur oldukça etkiliymiş.

Ben bi yontem daha biliyorum biraz riskli ama ona da bi sans vericem bakalim ben de cok heyecanliyim valla :)

Karar verdiysen uygula...benno cesareti gosteremiyorum maalesef

Evet verdim bi daha paket almak yok elimde kalanlari tuketiyorum bi daha para vermiyorum :)

just bir psikolog olarak sigarayı nereye başvurarak bırakacağını bilmemen acayip şaşırtıcı bebeğim...
hadi hepsini geçtim ALO 171 i nasıl bilmezsin sen bebeğim ...
yine hepsini geçtim şu aşamada sen sigara bırakamazsın önce adamdan boşan sonra kafan rahatlayınca bir çırpıda bırakırsın.

bende kac yildir iciyorum, birakacagim yerde cogalttim yine bu siralar..

kac kez denedim ben birakmayi.. en fazla 4 gün dayandim.. o 4günün sonunda sanki yiyecekmis gibi ictim o ilk sigarayi.. bak simdi canim cekti ve paketim bitti dün geceden beri.. of ya.. üseniyorumda cikmaya

Şu an adını hatırlamıyorum ama bir doktor çok etkili olan bir yol olduğunu söylemisti. Patlıcanda doğal nikotin varmış. 1 kilo patlıcanı 2 litre suya doğrayıp 1 gün bekletmek gerekiyormuş. Ondan sonra canın ne zaman sigara içmek isterse 2 yudum içecekmişsin. Böylece sigara isteği azalıyormuş. Doğal bir yol. Denemekte fayda olabilir.

kork zateen gerçekten süreçte çok tehlikeli
dur kardeşime mesaj atayım öğreneyim just hangi bölüme gitmen gerektiğini

just bende İzmirdeyim...bizim burdaki saglık ocagına yakın obezite ve sigarayı bırakma merkezi varmış...aile hekimi yònlendiriyormuş...bir yakınım başlıyacak bakalım...haberdar ederim...

sigara cok kótü bir bagımlılık...bisiklet sürmek gibi...bi kere ògrendinizmi asla unutulmuyor...

nikotin sakızları berbat bu arada...bogazda tahriş yapıyor...sigara ic daha iyi...

Iki saat once soyleseydin kirmaz gonderirdim izmirdeymissin sen de ne de olsa :)

Bu arada sizin orasi neresi?

Her semtte belli hastanelerde ya da sağlık ocaklarına sigara bırakma poliklinikleri var. 171'i arayarak en yakınındakini öğrenip randevu alabilirsin.

Babam bu yolla, ilaç kullanarak bıraktı 4 yıl önce. Ben de başka bir ilaç kullanıyorum yaklaşık 20 gündür. Son iki gündür hiç içmedim. Bu kez olacak inşallah.

Sorularınız hakkında bir bilgim yok fakat en kısa zamanda bırakabilirsiniz umarım.
Gerçek bir illet çünkü.
Sürecenizde kolaylıklar diliyorum...

Allen Carr ın sigarayı bırakma videosunu izlemelisin just kararından dolayı tbrk ederim istedikten sonra başarmama gibi bir ihtimal yok 40 yaşındayım liseden bu yana içiyordum yaklaşık 6 aydır içmiyorum tatlım resmen tat alma duyum değişti nefes aldığımı hissedebiliyorum her ne kadar temiz olsan da o pis sigara kokusu mutlaka kıyafatelere siniyor bütün bunlar eskide kalacak kilo alma konusunda sakın endişelenme canın çektikçe kendini spora ver ya da limonlu suya havuç dilimleri yapabilirsin başarılar dilerim

Devlet Hastanesinde sigarayı bırakma Polikliniği var
İlaç da veriyorlar ücretsiz canım.
Artık vermiyorlar maalesef ve ilacın ücreti 400 liraya çıkıyor. İlk duyduğumda hemen hesapladım o parayla kaç paket sigara alabileceğimi sonra da benden bi cacık olmaz diyip sigarayı bırakmaktan vazgeçtim

Kirdim butun sigaralari bitmesini beklemedim simdi birakiyorum

İnşallah bırakırsın. Tam bunu yapmanı yazacaktım ben de.
Sigaradan nefret eden biriyim bu konuda tecrübem yok ama çevremden gördüğüm kadarını yazayım.

İlk 1 ve 2 hafta çok zor. Çok stres ve sinir yapabilir.
Stresi yok ettiği sanılan bir şeyin yoksunluğunda çok daha stres yapması normal zaten.
Belki bunu hafif bir antidepresanla destekleyebilirsin.

Bir diğeri de ciğerlerde ki cerahati atarken öksürük yapar.

Şirkette bir müdür zaman zaman bırakmaya çalışır. Bir kaç gün(o kadar dayanabiliyor) onu dinlemek zorunda kalıyoruz

Bunları daha çok tedirgin olman için değil, göğsünü gere gere ben hazırım diyerek karşıla diye yazdım.
İçmeyin şu mereti ya.

esim 5 yil once azaltarak ve nikotin sakizi kullanarak birakti, hala naneli sakiz cigniyor.
ne zaman arkadas ortamina girse iciyor.
ne zaman kavga etsek paket aliyor (tabi ben bulunca islatiyorum paketi),
ne zaman keyifli olsa yalvariyor sigara icmek icin.
sozun ozu sanirim tiksinerek birakmak gerek bu naleti, 5 yildir hala tamamen kurtulamadi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…