Sigara Böreği Yaparken...

kızlar damak tadınıza uyarsa peynir ve kese yoğurdunu karıştırıp kullanın biz bu harcı gözleme için kullanıyoruz ve sulanma olmuyor :)

Sigara boreginin artik adi kalem boregi.
2 yil onde sardim son oldu.
Bi faciiiiiaaaaaaa........
Buzluktan onceden sarilmis olanlari bi guzel cikarttim,
kizgin yaga attim pisti masa ile alirkennnn
O tenceredeki butun yag bi bomba gibi elime yuzume gogusume patladi.
Bagirtima esim kalkti yerdeki yagdan dusuyordu,
2 derece yanik dr gecmeye bilir iz kslabilir dedi.
Cok sukur iz kalmadi.
Cok aci cektimmm
Yaz gunu gunes grlmemesi lazim isisi bile dayanilmazdi
Yolda insanlar cok rahatsiz edecek sekilde gozlerini hic cevirmeden suzduler,
Anlamsiz merakli bakislar.
Hele marketteyim kadin yuxumu goremedi dondu onume gecti
Metro cikidinda kadin gozumu oyacsk sekilde bakti bende kafami cevirmedim o bskti brn ona en son kafasi donmedigi yerde birskti kopacskti o beyinsiz kafasi.
Semsiye ile gezdim hep.
Oyuzden yolda ozurlu, cuce, sikintili birisini gordugumde hic bskmadan gecer giderim

Son düzenleme:
Kötü olmuş ama yinede çok şükür düzelmişsinşiz

Boynuna "Yağ sıçradı" diye yazı assaydın... İnsanlar gözlerini çevirmeden nasıl başkasına öyle bakabiliyorlar anlamam, ben biri dikkatimi çekse bile rahatsız ederim diye bakamam doğru dürüst...

Aynen yanlış anlamasını veya ona acır gibi baktımı düşünmesini istemem aklımdan dahi geçmez Allah yardımcısı olsun diye dua ederim

yağlı peynir kullanmaktan olmuş.
Böreklik kalıp peynir ya da lor kullanmak lazım sararkende ne sıkı ne gevşek.

Boynuna "Yağ sıçradı" diye yazı assaydın... İnsanlar gözlerini çevirmeden nasıl başkasına öyle bakabiliyorlar anlamam, ben biri dikkatimi çekse bile rahatsız ederim diye bakamam doğru dürüst...
Hayir bi bak kafani cevir yuzum sanki harita yerini tespit edecek.
Cahillik bu.

erimeyen peynir kullanın :) hoş tulum peynirle sigara böreği çok güzel oluyor.

birde ben sigara böreğini salata kasesine havlu kağıt üzerine dik dik koyarım. yağı aksın diye. yiyenler fırında mı yaptın der :)

Bende geçen gün ilk defa yaptım.Benimde peynirler resmen yufkayı deldi geçti :) Ayrıca bol yağ koymama rağmen yağı çok çekti ve atmak zorunda kaldım.Bi daha yapacağımı pek sanmam.

sıkı sardığımda..patlamaya başlıyor..yağın içi hep peynir parçaları oldu..

Haşalnmış patates ama önceden soğan ile az salça ile kavurmalı içine az kimyon

çok sıkı sarınca da akıyor benimkiler bu yüzden biraz gevşek yapıyorum.

Arkadaslarim bile etkilenmis uzun bi zaman boregi kizartamamislardi.
Ne zor zamanlardi

peki boreklik peynir kulaninca patlamamasi lazim degil mi ? ben boreklik peynir kullandigim halde ayni sekil eridi patladi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…