Sigara içip paket taşımayanlar

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
birşey sormak istiyorum
sigara içipte paket taşımayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben ilk işe başladığımda işyerinde hiç kimse sigara kullanmıyordu.
sonra bi arkadaş benden istemeye başladı. bi kaç günde bir bi tane.sonra git gide arttırdı, günde 2-3 almaya başladı.
sonra yeni bi eleman geldi, oda benden almaya başladı çünkü oda sigara içiyor ama satın almıyor günde 2-3 tane benden alıyor.
şimdide en son bi eleman geldi oda sigara kullanıyormuş ama paket almıyor, oda benden almaya başladı
sigaramı bitiriyolar yahuu

Sigarayı bırak gitsin yaa:)sayende 3 kişi daha sigarayı bırakır sevap kazanırsın

şaka bir yana ayıp yaa madem içiyorlar neden paket almıyorlar?

amma otlakçıyız hee

Son düzenleme:

sinir oluyorum şu tür insanlara..onlara alıyoruz zaten paketi ..az paramı sigara..
az getir yanına içebileceğin kadar..

bırak gitsin yaa:)sayende 3 kişi daha sigarayı bırakır sevap kazanırsın

şaka bir yana ayıp yaa madem içiyorlar neden paket almıyorlar?

amma otlakçıyız hee

artık sormuyolar bile yaaawww sigara çekmecedeyse direk çıkarıp alıyolar, montumun cenindeyse ordan alıyolar
eskiden 1 paket sigarayı 3 günde bitiriyordum (çok sigara içmiyorum) şimdi hergün alıyorum

sinir oluyorum şu tür insanlara..onlara alıyoruz zaten paketi ..az paramı sigara..
az getir yanına içebileceğin kadar..

bende sinir oldum az önce
yeni gelen eleman da bana çullandı yaa fıttırdım

ee sen kendine değil başkalarına alıyorsun..adamlara bak yaa sigarada seçmiyorlar,bedava sirke hesabı..
ben olsaydım sigara içmezdim bir kaç gün...onlardan biri içerken hemen atlar bi tanede ben otlanırdım...

tanrım neler söylüyorum sigara sağlığa zararlıdır!!!!!!!!!!!

artık sormuyolar bile yaaawww sigara çekmecedeyse direk çıkarıp alıyolar, montumun cenindeyse ordan alıyolar
eskiden 1 paket sigarayı 3 günde bitiriyordum (çok sigara içmiyorum) şimdi hergün alıyorum

benim çevremde de öyle otlakçı insan çok en son bir çözüm buldum valla süper oluyor.
paketime 4 5 tane koyuyorum öle az olunca da diyorum bende de çok yok yada opakette az olduğunu gören alamıyor. çantamın gizli bölmesine de yedek paketi koyuyorum

canım onlar sigara almıyolarki
hep başkalarından otlanıyolar
otlandıkları zaman tek bi tane alıyolar

bi iki saat sonra yine bi tane alıyolar
bide aralarında gülüşüyolar biz sigaraya para vermiyoruz falan dedi bi ara bi tanesi
yapıştıracam lafı bi gün de fena yapacam onları
ben mesela çok içmediğim halde paket taşırım
nasıl birşeydir bu yaaaa
nasıl bir dangalaklıktır

hepside böyle 40 yaş üstü insanlar hani böle yeni bitmelerden değil, annesi yakalamasın diye üzerinde paket taşımayanlardan

hahahahahaa

iyi fikir ama benden son sigarayı bile almışlardı yeri gelince
bazen paket çantamda çantamı karıştırmıyolar , diyolar bana işte carrie sigara içmicen mi bak kaç saat geçti banada ver bi tane beraber içelim

ay yuh o kadarına da pes valla ne kadar yakın arkadaşım dostum olsa da kimsenin çantamı karıştırmasına izin vermem ben.nişanlım bile bana uzaır bir şey istediğimde ki 9 yıldır beraberiz biz. valla şaşırdım canım sen tavrını kymalısın bence

Gerçekten çok sinir bozucu bende 2 3 günde bir paket bitirirken gün oluyo 3 paket alıyordum
Artık gına gelmişti saklıyodum paketi içinde 3 4 tane bırakıyodum onu içip gidiyolardı
Biraz zor yani alıştırmışsınız geri kolay kaloy adım atmazlar söyleyin bence ne biçim içicisiniz paket taşımayan içicimi olur diye.

paket taşımayanların bahanesi de şuaket alırsam çok içiyorum...yalannn külliyen yalan

karıştırıyolar deye anlamışım kusura bakmayın yaaa. çekmeceye elektrik şoku bağla elleyeni çarpsın sen de ikizlere takkenin içine koy

benim eşim bile çantamı karıştırmaz
sigarasız kaldığı zaman bana söyler ben ona veririm, ama bunlar böyle iştee
ben sigarayı bıraksam allah bilir naparlar

karıştırıyolar deye anlamışım kusura bakmayın yaaa. çekmeceye elektrik şoku bağla elleyeni çarpsın sen de ikizlere takkenin içine koy

zuhahaha!tuttum.bence hakli arkadas.ha bir de yok desen nasil olur? bakalim ne tepki verecek belesciler!!!

öyle yapacam galiba.... baika çare yok yoksa kurtaramam ben paçayı

aynen eagle nin dediği gibi bahaneleri hazır : sigara taşısam çok içerim
yada sigarayı bırakma aşamasındayım falan diyolar
ulan 3 senedir bırakmaya çalışıyorsunuz sigarayı

zuhahaha!tuttum.bence hakli arkadas.ha bir de yok desen nasil olur? bakalim ne tepki verecek belesciler!!!

sormuyolarki artık direk dalıyolar gördükleri yerde
bi kerede demediler ha kaç senedir senden içiyoruz bi kerede biz sana bi paket sigara alalım

bi fikir geldi aklıma normal paketinizin içine şu uzuc kaçak sigaralar var ya ondan koyun hani leş gibi olanlar alan bi daha istemeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…