birşey sormak istiyorum
sigara içipte paket taşımayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben ilk işe başladığımda işyerinde hiç kimse sigara kullanmıyordu.
sonra bi arkadaş benden istemeye başladı. bi kaç günde bir bi tane.sonra git gide arttırdı, günde 2-3 almaya başladı.
sonra yeni bi eleman geldi, oda benden almaya başladı çünkü oda sigara içiyor ama satın almıyor günde 2-3 tane benden alıyor.
şimdide en son bi eleman geldi oda sigara kullanıyormuş ama paket almıyor, oda benden almaya başladı
sigaramı bitiriyolar yahuu
birşey sormak istiyorum
sigara içipte paket taşımayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben ilk işe başladığımda işyerinde hiç kimse sigara kullanmıyordu.
sonra bi arkadaş benden istemeye başladı. bi kaç günde bir bi tane.sonra git gide arttırdı, günde 2-3 almaya başladı.
sonra yeni bi eleman geldi, oda benden almaya başladı çünkü oda sigara içiyor ama satın almıyor günde 2-3 tane benden alıyor.
şimdide en son bi eleman geldi oda sigara kullanıyormuş ama paket almıyor, oda benden almaya başladı
sigaramı bitiriyolar yahuu
bırak gitsin yaa:)sayende 3 kişi daha sigarayı bırakır sevap kazanırsın
şaka bir yana ayıp yaa madem içiyorlar neden paket almıyorlar?
amma otlakçıyız hee
sinir oluyorum şu tür insanlara..onlara alıyoruz zaten paketi ..az paramı sigara..
az getir yanına içebileceğin kadar..
artık sormuyolar bile yaaawww sigara çekmecedeyse direk çıkarıp alıyolar, montumun cenindeyse ordan alıyolar
eskiden 1 paket sigarayı 3 günde bitiriyordum (çok sigara içmiyorum) şimdi hergün alıyorum
ee sen kendine değil başkalarına alıyorsun..adamlara bak yaa sigarada seçmiyorlar,bedava sirke hesabı..
ben olsaydım sigara içmezdim bir kaç gün...onlardan biri içerken hemen atlar bi tanede ben otlanırdım...
tanrım neler söylüyorum sigara sağlığa zararlıdır!!!!!!!!!!!
benim çevremde de öyle otlakçı insan çok en son bir çözüm buldum valla süper oluyor.
paketime 4 5 tane koyuyorum öle az olunca da diyorum bende de çok yok yada opakette az olduğunu gören alamıyor. çantamın gizli bölmesine de yedek paketi koyuyorum
ay yuh o kadarına da pes valla ne kadar yakın arkadaşım dostum olsa da kimsenin çantamı karıştırmasına izin vermem ben.nişanlım bile bana uzaır bir şey istediğimde ki 9 yıldır beraberiz biz. valla şaşırdım canım sen tavrını kymalısın bence
karıştırıyolar deye anlamışım kusura bakmayın yaaa. çekmeceye elektrik şoku bağla elleyeni çarpsın sen de ikizlere takkenin içine koy
karıştırıyolar deye anlamışım kusura bakmayın yaaa. çekmeceye elektrik şoku bağla elleyeni çarpsın sen de ikizlere takkenin içine koy
Gerçekten çok sinir bozucu bende 2 3 günde bir paket bitirirken gün oluyo 3 paket alıyordum
Artık gına gelmişti saklıyodum paketi içinde 3 4 tane bırakıyodum onu içip gidiyolardı
Biraz zor yani alıştırmışsınız geri kolay kaloy adım atmazlar söyleyin bence ne biçim içicisiniz paket taşımayan içicimi olur diye.
zuhahaha!tuttum.bence hakli arkadas.ha bir de yok desen nasil olur? bakalim ne tepki verecek belesciler!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?