Sigara içip paket taşımayanlar

derdine kimse çare olamaz arkadaşım, çünkü sadece hayır demeyi öğrenmen gerekiyor. 3 yıldır maaşı senden yüksek olan insanlar, oranı buranı fütursuzca karıştırıp sigaraya para vermiyorsa bir de üstüne oh be sigaraya para vermiyoruz diyorlarsa ne güzel enayi bulduk diyorlardır. Eli, kolu, yakayı, paçayı kaptırmışsın sen:97:

Bence paketin içini boş bırakıp ufak bi not yazın '' Doymadınız mı ? '' yada '' ne aradıysan artık sayenizde kalmadı '' yüzlerine söyleyemiyorsan böyle ulaştır içinden geçenleri

En sinir olduğum şey!!! Valla kimse kusura bakmasın sigaram çok önemlidir...Öyle her önüne gelen alamaz. Kimse vermiyo bana 5.50 TL.. Azmı sanki sigaraya verilen para..Hele ki bırakmak isteyipte bırakamayınca insanın zaten ona verdiği paraya içi gidiyor.....:83:

aynen aynen !!!
bizim isyerindede vardi böyle biri/leri, sonunda dedim böyle devam etmeyecegini acik acik söyledim, artik yüzleri yok sormaya.

sigara kullanmam ama otlakçı tiplere ezelden gıcığım o yüzden yazmak istedim

söyleyeceksin arkadaşım, açık ve net, kalmadı sigaram da param da para verin de alayım nasılsa benden içiyorsunuz da mı diyemiyorsun be bacım :) hani ağır da değil bu şekil, ısrarla devam da ederlerse daha ağır konuş, ne bu ya böle... söyle maaşım zaten sizden az, hepsi sigaraya gidiyor bir gün bi paket alıp gelmediniz bunca senedir deyiver şakayla karışık

ah canıımm benim sevgilim de çok şikayetçi ama o kendince bi çözüm bulmuş:) artık 2 paket sigara alıyomuş bi kendi içtiği bir de otlakçılara vermek için aldığı ucuz sigara

bilirim öyle insanları ya çok içerim diye paket almıyorum derler yada ne zaman karşılaşsan aaa paketimi evde unuttum masalları kısaca beleşçi sınıfı

Paketin içine 2-3 tane koy kusura bakmayın bu sadece benim için dersin

En kıl olduğum tipler :))

bıkmıştım ofof ben de resmen. benim ufak tabakam var 10 tane falan anca alıor. ona koyuyorum sabahları otlanmak isteyen de bakınca ay senin de iki tane kalmış neyse başkasına sorayım diyor. bu sebeple ben de azalttım sigarayı valla artık onlar sayesinde :)

Aşırı derecede sinir bozucu bir durum bu. Üstelik öğrenciysen çok daha sinir bozucu oluyor. Resmen kullanılıyorsun. xS
İyi niyetin kurbanı olmak bu da. İçeceğin kadar al yanına ve ona göre de cevabını ver. Neden insanların seni bu şekilde kullanmasına izin veresin ki ? Koy sende tavrını canım.

Sigarayı da bırak derim. Bende içiyorum ve içtiğim içinde bin pişmanım..

bana da arkadaşım yaptı bunu 2 yıl,doğum gününde sigara pakedi aldım üstüne "ilk pakedin benden olsun,bundan sonra aldıklarına da ben ortak olurum hayatta ortak olduğumuz gbi" diye salak bişey yazmıştım bidaa olmadı

bence en iyisi tütün sarmaya başla bir süre devam et. kimse istemeyecektir. hemde ekonomik. buna alışan çok tanıdığım var.

yuh be bu kadar da olmaz
sende bi gün paket taşıma sorduklarında para almayı unutmuşum de zaten azaltmayı düşünüyordum nasılsa hepimiz az içmek istiyoruz ortaklaşa alıp çekmeceye koyalım de
bakalım işe yarayacak mı

kısaca ''otlakçı''dırlar onlar :)) pek severler otlanmayı .Allaha şükür sigarayı ben bırakalı çok oldu ama pek otlakçı arkadaşım olmamıştı.bir arkadaşım sigara içmezdi pek normalde ama bizim ewde pahalı sigaralardan görünce içerdi hemen foşur foşur :)) eşimin iş yerinde çok varmış o otlakçılardan.hatta bazıları artık ucuz sigaraları masanın üzerlerine bırakıp pahalı olanları çekmecelerinde tutuyorlarmış yani 2 ayrı sigara alıyorlar bir tane ucuz otlakçılara bir tane pahalı kendine ..

Bu konudaki en güzel çözümü amcam bulmuştu..

İki paket taşıyordu. Birini en kötü sigara hangisiyse onu alıyordu.. Diğeride kendi içtiğiydi.

Biri sigara istediğinde o paketi uzatıyordu.. Zamanla sigara isteyenler vazgeçmişler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…