Sigara içip paket taşımayanlar

bi fikir geldi aklıma normal paketinizin içine şu uzuc kaçak sigaralar var ya ondan koyun hani leş gibi olanlar alan bi daha istemeyebilir

sahi yaa
onlar nerde satılıyor???? alayım ben bi kaç tane
yada o patlıyan sigaralardan

sigara isteyen ilk kişiye şunu diyin
bende de sigara kalmadı maşallah homili gırtlak gibisiniz benden çok içiyosunuz. param da kalmadı borç ver de sigara alalım beraber içleim.eli cebine gitcek mi bakalım

sigara isteyen ilk kişiye şunu diyin
bende de sigara kalmadı maşallah homili gırtlak gibisiniz benden çok içiyosunuz. param da kalmadı borç ver de sigara alalım beraber içleim.eli cebine gitcek mi bakalım

yada direk şey diyim

''Sigaraya Son'' gibi adamsınız alimallah sigarayı bıraktırdınız bana

kaçak sigaralar ancak seyyar satıcılarda olurr ben başka yerde görmedim

peki patlayan sigaralardan nerde bulurum acep?
şaka dükkanları varmı ?
yurt dışından ben almıştım öyle şaka şeyleri ama istanbulda hiç görmedim :79:

Son düzenleme:
zoruma giden şeyde hepsinin maaşı benimkinden yüksek

çok sınır bozucu senı anlıyorum canım .benım de boyle samımı bır arkadasım var.bır yerde oturmaya gıttıgımız de masaya sıgarasını koymaz .bende sıgaramı masaya koyarım .sankı cantasına uzanmak cok zormus gıbı cantaya uzanıp sıgarasını almaz ,benım paketımden alır .hanı oyle 1-2 ıcıcı de degıl kı .bıdıgımız sıgara bagımlısı ,paket ortada oldukca aksama kadar ıcer yanı .baktım olmuyor boyle ,alma da dıyemıyorsun ayıp olmasın dıye,ben de pakete sayılı sıgara koyuyorum az oldugunu gormesıne ragmen ıcmeye devam eder.ee bıtıncede paketını cıkarmakdan baska caresı kalmıyor .ben de ondan devam edıyorum o durumda cok otlakcıdır .okulda da oyleydı .okula gıderken sıgara paketı almazdı .aksama kadar ondan bundan ortada kımın paketı varsa alır ıcerdı .aksam eve giderken benım arkadasm markete gırer sıgara alırdı .

Son düzenleme:
Canım bence bir gün sigarayı bıraktım de bakalım napacaklar ya da ne bilim "eşimle sigarayı azaltıoruz bırakıorz o yüzden günlük 3 sigaram var" de sabah evden çıkmadan iç gün içinde de 3taneyle idare et hem onlardan kurtulursun hem sigarayı azaltırsın

otlaklik mera bulmuslar canim hemen kovalayi ver onlari

bu sekilde cok insan var..bende paket oldugunu her zaman bilirlerdi..mesela kuzenimyillar boyu paket tasimadi , bana geldginde sormazdi hic icer atardir icer atardi , önceleri sesim cikmazdi inanamiyordum rahatligina sonra baktim ayni tas ayni hamam paket yok derdim baska carem yoktu o bizdeyken sigara icmezdim bende gitmesini bekler oyle icerdim..öyle insanlara dayanamiyorum ne yaparsan yap haklisin müstahak..
bir ara eski müdürüm hadi sigara icelim derdi giderdik disari sigara tutmami beklerdi salak gibi tutardim sonra onada ayni taktik yaptim paket yok kalmamis falan napayim..yüzsüzlük diz boyu..
biri bana sigara tutsa alirim ama mutlaka geri vermek icin hemen ilk firsatte bende sigara tutarim..
AMA SIGARA BELESCILIGINE DAYANAMAM............SIGARA TUTACAK KISIYI IYI BILECEKSIN..........
ben artik hamileyim sigara icmiyorum su an inslalah dogumdan sonra baslamam..ma senin bu durumunu cok iyi anladim kardesim..paketine dokunmalarina izin verme. sighara icmek isteyen pakedini alsin...ne bu ya,,,

beleşciliğe hiç gelemem
benim de var böyle insanlar etrafımda
az ye de kendine bi paket al otlanma benden demişliğim vardır
bi de aşkolsun bi sigaranın lafını ediyosun demezler mi
madem bi sigara atla deve değil bana ne müdana ediyosun
kıy parana al bu zıkkımı madem içiyosun
lafı yediğine değer mi diye cevap veririm olur biter
hadi bir olur iki olur ama hergün hergün de olmaz ki ama

Allahtan çevremde bu tür otlakçı insan yok..Cidden sinir bozucu..
Ne ben isterim nede başka biri istesin isterim..
Hadi çok önemlii bir ihtiyaç olsa zar zor istenir..bu ne yüzsüzlük yahu..
Sen para basmıyorsun heralde..E bırak demekte kolay..
Bırakılmıyorda bu meret
En iyisi sen en fazla kaç tane içiyorsan o kadar taşıycan yanında kendime göre kaldı almiyim iş çıkışına kadar de geçsin..onlar alışana kadar..
Hatta bazen kendime kadar kaldı diyip yeni paketi aç.
Anlasınlar..AA hani yoktuda der bu insanlar şimdi..
onada gül geç Anlamamazlıktan gel..

ben çok sinir oluyorum bu duruma ve bi kaç kerede fırçaladığım insanlar oldu deli oluyorum ya para veriyorum ben ona yahu bide kendimde fazla tüketiyorum sigarayı (marifet gibide sölüyorum ya).

çok sinir oluyorum otlakçılara
madem içiyosun canın istiyo bi zahmet paket alcaksın ha arada tabiki ikram edeceksin arkadaşlara yada onlardan kabul edeceksin o ayrı

Bizim okulda vardı . Aralarda dışarı çıkıp içtiğimzde sigraya para vermek aptallıktır derdi bizden alırdı birer birer
PAkete 1 2 tane koyup gizli bölmeden eklemek en mantıklısı galiba yada yapıştıracaksın lafı oturacak aşağı

sigara içtiğim günler geldi aklıma oluyo öyle otlakçılar ama benim hiç şahsi sigaram olmadı samimi arkadaşlar bi toplanırdık onun sigarası benim sigaram karışık ortada dururdu ama tabi ben tiryaki değildim o kadar

aynı dert bende de var !! iş yerinde paketimi ortaya koyuyorum bi bakıyorum gün bitmeden paket bitmiş oysa ki ben normalde 4 günde 1 paket sigara içiyorum!!!!

Ay bide bi yüzsüzlerki benim kuzenlerim iflagımı kesmişti
Bize gelirlerdi hergün paketi başaltır 2.paketi yarılar giderlerdi bende pakette 5 6 dal bırakırdım
Gerisini saklardım bende onlara giderken götürmedim bi kez maksat anlasınlar
1 dal montecarlo hemide getirdiler 3 kişi içelim bitmesin dediler
Bende oha 3 kişi bi dalmı içilir dedim ne dese beğenirsin senin gibi paketi boşaltıp 3 dalım kaldı demiyoz
Arsız insanlar yapar zaten sadece bunu ciddi ciddi tavrını koy dala vera çevirme bence yalan söleyip günahada girmemiş olursun
Kolay gelsin sana..Ben cebimde 300 le biyere gidip 1 kuruş kalmadan geri döndüğümü bilirim oda 20 lirayla gelir 20 lirayla dönerdi kntür parası ben sanki sokakta buluyorum..

bence açık açık söyleyin onlar yaparken çekinmiyo yazık mı değil siz barayı sokaktan süpürmüyorsunuz. olmuyor böyle hergün hergün deyin madem paket taşımak istemiyo sürekli sizden kullanıyo. alsın bi paket size versin en azından haftada 1 kez. bunu yapabilir işine gelmiyo. söyleyinn. ben 3 günde 1 paket alırdım şimdi hergün alıyorum diyin..afedersiniz ama siz onlar için çalışmyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…