- 27 Ocak 2017
- 207
- 108
- 53
Selam KK üyeleri.
İnşallah iyi bir gün geçirdiniz.
Neyse sebebi yazmam yine eşim ve SIGARA
. Eşim 7 aydır sıgarayı ağzına sürmedi. Günde 1,5 paket bitiren. Şimdi bir tane bile almadı ama tabi o elektronik sıgaraya başladı. O da olmazsa her halde benim kefenimi bulurdunuz. Şaka bir yana ama gerçekten bıktım. Çok sinirli, hiç morali yok. Benimle ilgilenmiyor. Bende hamıleyim ve ilgi bekliylrum.
Sizlere sorum: siz sıgara bırakanlar nasıldınız bıraktığınız zaman. Yanı depresiona mı girdiniz. Kendinizi eve mi kitlediniz. Moral nasıldı? Sinirli miydiniz. Eşimin hiç yüzü gülmiyor. Moral ise 0. Ona moral vermeye çalışıyorum ama olmuyor.
Başka bir soru daha: eşimin böyle olması normal mı? Yani sıgara yüzünden mi böyle?
Soruyorum bir şey mı var diye. Yok diyor. Oda sıgaranın etkisi diyor. Doğru mudur?
Tşk .
İnşallah iyi bir gün geçirdiniz.
Neyse sebebi yazmam yine eşim ve SIGARA

Sizlere sorum: siz sıgara bırakanlar nasıldınız bıraktığınız zaman. Yanı depresiona mı girdiniz. Kendinizi eve mi kitlediniz. Moral nasıldı? Sinirli miydiniz. Eşimin hiç yüzü gülmiyor. Moral ise 0. Ona moral vermeye çalışıyorum ama olmuyor.
Başka bir soru daha: eşimin böyle olması normal mı? Yani sıgara yüzünden mi böyle?
Soruyorum bir şey mı var diye. Yok diyor. Oda sıgaranın etkisi diyor. Doğru mudur?
Tşk .