Sigara konusu!!!

Ne kolaymış adam sigarayı bırakmasın ama sen rahatsız oluyorsan ayrıl bu nasıl bir mantık.. Konu sahibi hatayı içsem mi içmesem mi basım ağrıyor kısmında kısa ve net tepki koymamakla yapmıssın oladabilir gibi kesin bir kırmızı çizgi koyamamışsın çok az bir taviz tavizi doğurmuş..herkes kendi penceresinden bakıyor içenler biz zararını biliyoruz hatırlatıpta canımızı sıkmayın adamı hasta etmeyin havasında çünkü rahat rahat içmek istiyorlar çünkü içten içe onlarfa korkuyorlar.. Tanıdığım tüm sigara içenler ben bagımlı değilim istesem bırakırım diyor ne kadar içiyorsun çok değil günde bir paket iyi azmış bırakırsın sen o zaman diyorum..
İçmeyenlerde kokusundan rahatsız içene yaklaşmak bile istemiyor hele birde kokmayayım diye parfüm sıkan yok mu daha beter bir koku çıkıyor ortaya ama içenler içmeyenin rahatsızlığını tam olarak anlayamıyor. Yani sigara dediğin huzursuzluktan baska bişey değil..umarım bırakır sevgiliniz..

benimde en nefret ettiğim şey sigara kokusu. işyerinde odamda içen arkadaşları kovalıyorum odamdan. Babam tiryakiydi ozaman kokusuna falan alışıktım ama evlendim eşim ağzına bile sürmüyor şimdi o kadar ağır geliyorki kokusu başımı ağrıtmaya yetiyor. Haklisniz birkere başladımı devamı gelir

Kişilerin tercihleri etrafındakileri rahatsız ediyorsa "karışamazsınız" demek abes oluyor.

Ben işe gelirken her gün sarımsak yesem, sonra da bu benim kişisel tercihim, karışamazsınız desem komik olurum değil mi?

Üstelik pasif içiciliğin de zararları kanıtlanmışken.

Üstelik artık sadece sigara olan ortamlarda bulunmanın yanı sıra daha önceden sigara içilmiş ortamlara sinen partiküllerin de zararlı olduğu kanıtlanmışken.

Servis şoförünüz siz içindeyken veya çocuğunuz içindeyken içmiyor olabilir, ama daha önce içtiği sigaranın partikülleri koltuklara ve perdelere sinip çocuğunuza zarar verebiliyor.

Sigara bir bağımlılıktır, aynı uyuşturucu gibi. Nikotin beyne etki edip bağımlılığa, kullanılmadığı zaman ise yoksunluk semptomlarına neden oluyor.

Lütfen erkek arkadaşınızı ikna edin. Bugün bir çok hastanede sigara bırakma poliklinikleri var, onlara başvursun. Size de kolay gelsin. Zor iş.

Benim eşim içiyordu.. Benimde migrenim var başımı ağrıtır kokusu. Alınmasın diye söyleyemedimde. Fellik fellik kaçıyordum evde ondan.Kızımız doğsun bırakıcam dedi bırakamadı. Şimdi oğlumuz oluyor ve günde maksimum 4 adete indirdi. Pakette almıyor. İnşallah bırakıcak. :)

ben bu tarz kişisel tercihlere karışılmasına karışıyım . mesela alkol kullanıyordur adam kullanma demek abes oluyor . sonuçta onun benden öncede bir hayatı vardı . alkoliktir o ayrı konu . sigarada aynı bence . tamam kokuyor içmeyene evet ama sonuçta bu kadar diretmek saçma . rahatsız oluyorsan tahammül edemiyorsan ilişkini bititrisin . kimse kimsenin kalıbına girmek zorunda değil bu şekilde . biraz özeli olmalı insanların . kötü bir alışkanlık evet ama ben senin gibi yaklaşımları sevmiyorum . sigara kullanıyorum koktuğumu söyleyen olmadı şimdiye kadar . sakız,şeker ,macun ,fırça taşırım yanımda . çok içmem . açık havada içerim üzerime sinmez . saçlarım ve elbiselerim parfüm kokar . bu biraz kendisiyle alaklı birşey . her sigara içen kokmuyor .

Çok haklısın valla. Benimki içmiyor normalde ama bir ara bir tane içmişti. Off, felaket bir şeydi.. Öpemedim, dokunamadım. Benim de midem kaldırmıyor çünkü. Herkes farklı işte..

Hiç de onun ciğerlerine yazık değil, size yazık.

Sigara içilen ortamda bulunanın bile tenine siniyor o koku, duş almadan gitmiyor.

İçen dünya kadar parfüm sıksa, paket paket sakız çiğnese ne fark eder.

Sigara içmek bir tercih işidir. Buna karışamazsınız. Haa yok ben karışıyorum derseniz işte böyle kendi kendinizi sinir harbine sokup of gene içti diye söylenmekten öteye gidemezsiniz. Sigara öyle bi şey değil. Başkalarının zoruyla başlanmaz ve başkalarının zoruyla bırakılmaz. Bende sigara kullanıyorum. İstemezsem içmiyorum ama istersem her koşulda ve kim ne derse desin içerim.

Sigara içmeyen insana sigara insan çok kötü gelir genel olarak çiftlerde ya beraber içerler ya da içmezler düşünemiyorum eşimin sigara içtiğini çünkü ben içmediğim için hemen içen insanın nefesi kokar bana hiç hoşuma gitmez üstünden nefesinden hep kokuyor yatağa girdiğinde de hissedeceksin ne desem bilemedim inşallah bıraktırırsınız Sağlığı için en başta

İçenler içmeyenlere, içmeyenlerde içenlere saldırıyor.ortası ne bunun.iki tarfda saygı göstecek ozaman.bende nefret ediyorum. Evimde değil ama mutfakda izin veriyorum içme de diyemezsin.ama eşimin içmesi beni çok rahatsız ediyor. Diyorum ozaman her gece yataga girerken yıkan.rahatca sarılıp öpemiyorum.inşallah bebek doğunca onun mis kokusu için bırakır.bide yanımda asla içmez içenede kızar nasıl mantıksa.bu arada abim çok tiryakiydi bu ay resmen bıraktı bi ilaç kullandı şimdi Yakınca miğdesi bulanıyormuş.

Ayril o zmn

Ne ayıp. O arkadaşlarınızı kınıyorum.
Onlar gerçek arkadaş değilmiş..
Ayrıca bir çift kendi arasında ne yaşıyor onlara ne ? " Sigaraya da mı karışıyorsun " ? Sanane kardeşim derler adama.

Üzgünüm, bu saatten sonra bırakması zor gibi.. Bir sene bırakmış bir insan hangi akla hizmet başlar anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…